dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie16-jarig meisje met drie jongemannen betrapt in appartement

16-jarig meisje met drie jongemannen betrapt in appartement

-

De politie in Suriname heeft maandag rond 05.00u een 16-jarig meisje in een appartement aan de Schimmelpennickstraat betrapt met drie jongemannen.

De politie van Munder kreeg informatie binnen die ze uitwerkte. Ter plaatse aangekomen werd de 19-jarige S.B. aangetroffen die verklaarde dat hij samen met twee vrienden en een dame het appartement had gehuurd.

De politie bracht S.B., D.J.(20), D.L.(20) en de dame M.C.(16) over naar het bureau. De zaak en de verdachten worden overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de Surinaamse politie, voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Kleine vieze loeder.

  Na den boi schuld zekeršŸ˜
  Dr ouders of verzorgers hebben gefaald
  gemodereerd

 2. Ik heb wel van een trio gehoord , maar nooit van een quatro. Een dame dus met uitzonderlijke talenten.
  gemodereerd

 3. Ik had het gisteren over de mentaliteit van de mannen in Suriname, maar ik kan dat beter vervangen door heel Suriname. Ouders let op u kinderen, zowel jongens als meisjes. Dat begint bij de opvoeding en opleiding. Als dit zo blijft komt Suriname nooit vooruit. Ze moeten niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hierbij betrekken.
  gemodereerd

 4. Dus de eigenaar verhuurd effe een appartement vr paar kleine snotapen???
  Waarheen met Su??
  Heeft de 16 jarige geen familie of mag alles van ze???
  Su is duur, niet te overleven dus men doet maar. De ene verbrast geld met buitenlandse reizen, de andere hft geen geld voor brood.
  gemodereerd

 5. Erg geheimzinnig stukje! Maar vertel wat meer.. wat is er fout aan de opgesomde feiten!? Behalve dat 3 jongemannen en een jongedame het huis hebben gehuurd! Waren ze betrokken bij crimimele activiteiten? Hebben de heren het meisje verkracht? Waarom is de politie bezig met een onderzoek!? Vertel..
  gemodereerd

 6. debby ,die 4 zijn dat familieleden van jou , weet jij wie heel veel geld verbraste heeft hier in Suriname en waar wij nog steeds de schulden van moeten betalen , gaat er een lampje branden
  gemodereerd

 7. @kwakoe
  2 handen 1 mond en 2 onder. kan zonder problemen
  Maar wat ook kan
  2 handen 1 mond en 3 onder.
  3 onder? ja hoor

  @Konsensi
  je ziet maar weer dat mensen altijd beginnen met slecht te denken
  Dus vier mensen kunnen geen huis huren
  gemodereerd

 8. Konsensi zou het kunnen zijn dat een meisje van 16 minderjarig is en daarom er mogelijk plaats is voor ontvoering, ontrekking aan de ouderlijke macht en aanranding mogelijk verkrachting van een minderjarige. Dat er geen extra details zijn komt omdat men dat niet doet als er een minderjarige bij betrokken is
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES