VIDEO: Auto eindigt op z’n kop in trens

7

Deze auto is vanmiddag op z’n kop in de trens langs de weg belandt. Dit gebeurde nadat de bestuurder de controle over het stuur verloor.

Het verkeersongeval vond iets na het middaguur plaats aan de Frederikshoopweg in Suriname. Uit camerabeelden, die ook hieronder te zien zijn, blijkt dat een auto op de rechterbaan stond en achteruit reed.

Een automobilist die met een behoorlijke snelheid aan kwam rijden reed ook op de rechterbaan en manoeuvreerde terug naar de linkerbaan. Daarbij kwam het wiel van het voertuig langs de rand van de weg waardoor de bestuurder de controle over het voertuig verloor.

De auto veranderde van richting en ging naar de rechterkant van de weg. Het voertuig sloeg daarna over de kop en kwam op z’n kop in het water van de aldoor aanwezige trens terecht.

Niemand raakte gewond. De automobilist die achterruit reed, besloot direct na het ongeval weg te rijden.

De beelden:


7 REACTIES

 1. Ondanks er mannen langs de weg maaien,kon die grijze of witte auto zijn vaart niet verminderen n fout wat die zwarte auto deed,achteruit rijden n daarna doorrijden,waarom?paniek of bang dat men j misschien zou rammeln inpaats men die persoon uit die goot weghalen..jammer hor
  gemodereerd

 2. Als je achteruit rijdt en een ongeluk veroorzaakt ben je allertijden fout.
  En wegrijden is helemaal van den boze, geen rijbewijs of dronken.
  Opsporen en de schade laten betalen, en daarna de tering slaan.
  ”Ze kunnen echt niet rijden daar man”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. die donkere auto rijdt ook nog op de verkeerde rij helft , en rijdt door na dit ongeluk , moet opgespoord worden en de automobilist die ging zwemmen in de goot reed veel te hard
  gemodereerd

 4. Als je in Suriname achteruit rijdt moet je gewoon op de linkerbaan blijven rijden. De zwarte auto is de veroorzaker van het ongeluk. De chauffeur moet opgespoord (met de videobeelden moet het lukken) worden en hij zou moeten opdraaien voor de schade.
  gemodereerd

 5. Achteruit rijden is soms nodig en niet verboden vooral als je dat beheerst doet.
  de witte auto rijdt gewoon veel te hard ondanks er aan beiden zijde mensen langs een smalle weg staan rijdt hij met een veel te hoge snelheid ook die mensen voorbij, en je ziet duidelijk dat er geen ruimte is om de zwarte auto te passeren hij had gewoon moeten anticiperen op de situatie en rustig moeten naderen of even af remmen als aankomend verkeer.
  de zwarte auto was al bezig achteruit te manoeuvreren voor hij Ć¼berhaupt in beeld was.
  dit gedrag van de zwarte auto is het grootste probleem van het verkeer in het land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.