Bromfiets rijdt in waterplas met kuil: bestuurder en bijrijder gewond

5

Een bromfietsbestuurder en bijrijder zijn dinsdagavond gewond geraakt nadat de brom waarop zij zaten in een kuil van een waterplas aan de Jansteenstraat is terechtgekomen. De slachtoffers zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De bromfiets reed over de Jansteenstraat richting Thurkowstraat. Iets voor de Kristalstraat vond het ongeluk plaats.

De slachtoffers vielen hard op het wegdek. Omstanders stopten en boden hen hulp.

Na het ongeval reed een auto over een deel van van de bromfiets. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.


5 REACTIES

 1. Zou je de overheid in het bijzonder de minister van OW aansprakelijk kunnen stellen omdat zij haar verantwoordelijkheden en taken niet goed heeft uitgevoerd.
  OW is verantwoordelijk voor onderhoud van de wegen en heeft zodoende willens en wetens dit ongeluk veroorzaakt
  gemodereerd

 2. Op de fiets of bromfiets in Suriname, is een hachelijke onderneming. Laat van die onzichtbare gaten in de weg tijdens regen. Maar ook de ruimte die aan tweewielers word gegeven, is beperkt op de openbare weg! Die hele infrastructuur moet zo gauw mogelijk op de schop. Time 4 change
  gemodereerd

 3. Weer zo een domme actie…
  Maar hoe slim kun je zijn om zo door een groot plas onhelder water te rijden niet wetende hoe diep het gat is en wat erin ligt?

  Mensen jullie hersenen zijn aangetast want jullie kunnen niet helder denken!
  Het is tijd om te gaan lopen ipv een voertuig te besturen.
  gemodereerd

 4. Dat moet OW aanpakken en niet kletsen met bomen weghalen om zelfde soort te planten. Net apen zijn we. Ned doet dat dus wij moeten het nadoen. Een blanke kennis van me keek zn ogen uit tien hij verschillende bomen zag. Hij vond dat van ned saai en lelijk
  Ga dus werken aan de gevaarlijke kuilen.
  gemodereerd

 5. Die “blanke” toerist van je is duidelijk niet erg snugger als hij niet begrijpt dat de vegetatie in Zuid Amerika totaal anders is dan in de polder v zijn dorp.

  De bomen in suri zijn gesnoeid vanwege de verkeersveiligheid. De bomen in Holland worden verwijderd omdat ze ‘ziek’ zijn en ter voorkoming van besmetting van andere bomen. Dus wie is de aap @ debby.

  Ongelofelijk wartaal!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.