Grote schade bij aanrijding na domme inhaalactie bestuurder terreinwagen

4

Een domme inhaalactie van een bestuurder van een terreinwagen op de Indira Gandhiweg heeft woensdagavond tot een aanrijding met grote schade geleid. Het verkeersongeval vond rond 21.45 uur voor politiestation De Nieuwe Grond plaats.

De veroorzaker haalde met zijn voertuig een truck in en kwam daarbij in botsing met een tegenliggende busje.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. Beide voertuigen zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.


4 REACTIES

 1. Deze inhaalaktie is dagelijkse kost in Suriname. Dit maak ik tijdens mijn verblijf in Suriname dagelijks mee. Op de “highway” zie je de busjes en pickups die mensen en vracht vervoeren richting Brokopondo inhalen terwijl jij als tegemoet komend verkeer steeds denkt “wat bezielt deze bestuurder. Hij brengt anderenm in levensgevaar” .
  Je krijgt het gevoel dat deze kamikaza bestuurders steeds denken “unu sa luku soema abi dikatie want mi no e go skoifi” en ja uiteindelijk krijgt hij gelijk want steeds ga ik het gras in en stop om deze imbecielen voorbij te laten razen. Want zelf snelheid verminderen is er niet bij.
  En dan zie je hem lachend voorbij gaan met zijn duim omhoog.
  Eens reed een politie auto achter mij en die liet het busje doorgaan en ondernam geheel niets.
  Dat is Suriname dus toeristen maak eens een trip wara je hart enkele seconden stilstaat en als je verstandig bent kun je het navertellen.
  Inhalen en botsen en gevolg doden en gewonden is dagelijkse kost. Probeer eens naar Lelydorp te rijden of de oost West verbinding dan zul je dit gedrag onherroepelijk tegenkomen
  gemodereerd

 2. Gelukkig dat er niemand gewond raakte, hopelijk kan de veroorzaker hieruit leren. De politie zou deze zaak grondig moeten uitzoeken en van de gelegenheid gebruik maken om hem een les te leren zodat de gemeenschap in de toekomst bescherm wordt voor roekeloos rijgedrag van burgers.
  gemodereerd

 3. Hij is niet dom maar achterlijk en altijd, hebben ze haast in het verkeer in Su!
  Idioten…… liever te laat dan nooit, ga desnoods eerder van huis of waar je ook
  bevindt. Als een Srananman is zijn auto stapt, waant hij / zij onsterfelijk en geweldig.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Vraagje.
  Dekt de verzekering de schade wel indien de aanrijdings tijdens de lockdown heeft plaatsgevonden en men geen geldig bewijs had om tijdens lockdown op straat te zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.