Ook stopzetting uitbetaling COVID-19 steun aan KMO’S en kleine zelfstandigen

0
Surinaams geld - SRD

Het Surinaamse ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken heeft dinsdag bekend gemaakt, dat de uitbetalingen van COVID-19 steun ten behoeve van KMO’s en kleine zelfstandigen t/m de maand oktober zijn uitbetaald en dat er ingaande de maand november 2021 geen uitbetalingen meer worden verricht aan deze categorie.

“Dit mede vanwege het feit dat de meeste sectoren in Suriname wederom zijn opengesteld en vanwege het bereiken van het plafond van het COVID-19 noodfonds”, aldus het ministerie.

Geselecteerde KMO’s en kleine zelfstandigen die vanwege administratieve uitdagingen nog geen COVID-19 steun hebben ontvangen over de voorgaande maanden t/m de maand oktober, worden in de komende periode alsnog uitbetaald waarna er geen uitbetalingen meer zullen worden verricht uit het COVID-19 noodfonds.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.