woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVijf rovers overvallen leveranciers die uitstappen om te urineren

Vijf rovers overvallen leveranciers die uitstappen om te urineren

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf rovers hebben donderdag twee mannen aan de Magentakanaalweg beroofd van ongeveer SRD 60 duizend. De slachtoffers waren bezig met het leveren van vlees toen zij werden overvallen. Vermoedelijk zouden zij zijn achtervolgd.

De criminelen stopten bij het voertuig van de slachtoffers. Op dat moment waren beide mannen uitgestapt om te urineren.

De rovers bedreigden de mannen en maakten het geld uit de wagen buit. Zij stapten met het gestolen geld in de gereedstaande wagen waarin zij zijn weggereden.

De politie is nog bezig de verdachten in beeld te brengen. Het kenteken van de auto waarin zij zich verplaatsten, is onbekend.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Ai boi ding mpp lesi beesten? Soet ding koullo mpp geen genade opruimen nu,moet afgelopen zijn mr santhoki jaag die koullo amoksi naar huis of met pensioen,hij weet ook bliksem goed dat hij niet deugt? Yongoe Yongoe altijd ding koullo nengre e foefoeroe? Na mie egie volk lesi dagoe allamala,als santhoki niks doet dan jouw bezoek aan het buitenland is vruchteloos? Buitenlandse media lezen dit ook? Dus weinig investeringen mag je op je go schrijven en geen buik?


  Maak melding
 2. Inbere tori het sein was oeng nak oen slag teh weh go kleine dang bakka dati oen brong patta.
  Vleesleveranciers die tussendoor plassen dus hun handen vervuilen om daarna weer gewoon met het voedsel van anderen aan de slag te gaan??


  Maak melding
 3. In dit geval lijkt het mij met voorbedachte rade, hierbij ga ik niet vingerwijzen naar een soort volk. Ik zou die 2 chauffeurs maar eens heel goed gaan ondervragen. Dit lijkt mijns inziens geen toeval.


  Maak melding
 4. Dan leren ze het wildplassen af. Ik geloof wel dat het opzet is. Je moet zonodig plassen?? Allebei??
  Met zoveel geld in de auto. En dan leveren ze vlees. Smerige beesten zijn het.


  Maak melding
 5. Oeng kan djompoe na mi baka adjeng. Ma te oenoe e loekoe boeng alla s’ma kan sjie tak a mang sang e kleine lekie wan dagoe na stratie djersie Chang moro lek a djersie Brunsie. Mi baka tranga, oen djompo kong.


  Maak melding
 6. Mijn vriend Jerry heeft gelijk. Hij zei: “als een crimineel het op jou heeft gemunt is hij bereid om je desnoods een week lang te (achter)volgen totdat je hem de kans geeft om toe te slaan”.
  Jerry en ik al die tijd denken dat je een grap maakte.


  Maak melding
 7. ☝🏼Ook deze gasten zijn dus getipt. En als je zoveel geld bij je hebt plas je toch liever in je broek, dan dat je uitstapt, om een paaltje te zoeken😁.


  Maak melding
 8. Zelfs de CIA heeft niet zoveel ogen als de rovers in Suriname. Ze weten precies wie geld heeft en waar ze hem moeten beroven. Een slimme criminele inlichtingen organisatie zit hier achter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES