Nu 6 penitentiaire ambtenaren en 45 gedetineerden Santo Boma besmet

9
coronavirus-covid-19-suriname

Als gevolg van de grote corona-uitbraak in de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma zijn zes penitentiaire ambtenaren positief getest. Ook zijn 45 gedetineerden besmet geraakt met het gevreesde virus. Hoe zij precies besmet zijn geraakt, is nog onduidelijk.
 
De penitentiaire ambtenaren die in nauw contact zijn geweest met hun besmette collega’s zijn in quarantaine. De besmette gedetineerden zijn afgezonderd in de inrichting. Een van hen was wel buiten de inrichting gebracht voor medische behandeling, maar hij is intussen teruggebracht.
 
Gedetineerden maken zich zorgen dat zij vanwege de besmettingen in de grote inrichting van Suriname geen bezoek meer zullen krijgen.
 


9 REACTIES

 1. Bronto heeft zoveel dokterkaarten genomen. Wie moet de mensen monitoren die geen huisarts hebben?? Daarom gaan zoveel mensen dood aan covid. Ze hebben geen dokterskaart, geen geld voor vit C, of paracetamol. Geen groente en fruit.
  De meest waardeloze regering ooit in Su.


  Maak melding

 2. Misschien handig om de nieuwe gedetineerden eerst te testen voordat ze worden opgesloten.

  Er zijn op dit moment vierduizend dertien, 4013 Surinamers besmet.
  Deze mensen zitten in “isolatie”, mochten er 1000 stiekem gaan wandelen, dan komen er binnen 2 dagen, 4000 besmettingen erbij.

  Volgens mij zou dit breaking news moeten zijn! Dit gaat niet goed.


  Maak melding

 3. waarom moeten jullie bezoek krijgen , jullie gingen naar anderen op bezoek om te stelen , te verkrachten , te moorden , dus flikker op klojo’s , covid is ook een rechter dus


  Maak melding

 4. De minister kan onmogelijk dokterskaarten “innemen”, want dat is privé.

  De onterecht verstrekte ziekenfondskaarten zijn ingetrokken van mensen die meer dan genoeg verdienen.

  Vaccineren is het enige wat werkt op dit moment. Er zijn genoeg voorbeelden van kerngezonde sporters die het niet hebben gered.


  Maak melding

 5. debby , wat maakt het jou uit , jij zit met je dikke reet daar in Nederland en covid zou je heel aardig vinden dus blijf opletten daar , maar bemoei je niet met dingen 7500 km verder op , ons Suriname en jij bent geen Surinaamse maar een Hollandse Era goudkuipje , weet je wat dat is , zoek maar op, hint ze smelten de kazen


  Maak melding

 6. (WAT)hahahaha ye taking boeng? Geen genade met gedetineerde? Zij hebben inderdaad fout gemaakt en nou bang? Hahahaha WAT corona is rechter?
  Yong yong ipv foe go roko,ding wang soso foefoermang,bouta heeft ze goed geleerd hoe dat moet,andere moeten hard werken en deze boeven stelen van de werkende?
  Ie ya leti Geen genade met deze boeven!!


  Maak melding

 7. Totdat niet 100% van de mensen is gevaccineerd, zal je dit soort berichten uitvergroot krijgen.
  Alleen een vraagje: wat als straks 100% is gevaccineerd, gedwongen gevaccineerd en het houdt niet op en mensen worden misschien zelfs in grotere aantallen opgenomen in ziekenhuizen? Wie/wat krijgt dan de schuld?
  Want dit zal ook gebeuren.
  In Italië heeft de dwang om je te vaccineren al toegeslagen. Wie dat weigert, krijgt geen loon!!!!
  Een schande en een vervloekte regering daar.


  Maak melding

 8. @ wat

  Volkomen eens met jou. Zoals ze anderen angsten hebben bezorgd net hun praktijken, nu pakt karma hun terug dus al vallen ze allemaal dood in de gevangenis heb geen medelijden met die tuigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.