Wijziging Van ’t Hogerhuysstraat moet doorstroming en afwikkeling verkeer bevorderen

19
Wijziging Van 't Hogerhuysstraat moet doorstroming en afwikkeling verkeer bevorderen

Vanmorgen is de wijziging van de verkeerssituatie op de Van ‘t Hogerhuysstraat in Suriname doorgevoerd. Middels betonnen blokken is de doorbraak tegenover de Kankantriestraat afgesloten zoals op de foto en in het filmpje hieronder te zien is.

Als gevolg hiervan zal het voor bestuurders niet meer mogelijk zijn om vanuit de Kankantriestraat rechtsaf naar de oostelijke rijbaan van de Van ‘t Hogerhuysstraat richting Latour af te slaan.

Tevens zal het voor bestuurders op de Van ‘t Hogerhuysstraat niet mogelijk zijn om rechtsaf de Kankantriestraat af te slaan meldt het Surinaamse ministerie van Openbare Werken (OW)

Volgens OW zal dit de doorstroming en afwikkeling van het verkeer op de Van ‘t Hogerhuysstraat bevorderen.

Aan de weggebruikers wordt gevraagd om rekening te houden met de aangepaste verkeerssituatie en de instructies van de politie en/of de verkeersborden ter plaatse stipt op te volgen.

Filmpje van de werkzaamheden:

19 REACTIES

 1. surinamers moeten eens leren dat als ze voorrang hebben, dat ook gewoon nemen
  en niet elke keer anderen uit zijstraten voor laten gaan
  dan is de doorstroming vanzelf al beter en komt er genoeg ruimte voor die anderen om in te voegen.
  dat hele voorlaten veroorzaakt alleen maar opstoppingen overal
  die voorrangsregel is er ook om de doorstroming beter te laten verlopen op de drukkere wegen.
  want je kan zo al zien dat op dit punt het vaak een zooitje wordt omdat iedereen maar probeert te boren, waardoor het gewoon vast komt te staan


  Maak melding

 2. en wat maakt dat uit?
  je behoort in het verkeer toch altijd op het moment zelf de situatie te bepalen en in te schatten
  er kan van alles aan de hand zijn dat een weg afgesloten is.
  dus deze opmerking daarover slaat nergens op


  Maak melding

 3. Professionaliteit, modern denken en efficiëntie zijn drie dingen waar je in Suriname niet naar moet zoeken.

  En het lijkt ook alsof er minstens één man met slippers aan het werk is. Ik kan het mis hebben, maar het lijkt er wel op. Een goede PPE drescode voor werken bij OW is blijkbaar ook niet verreist.
  Probeer in een ontwikkeld land met je modo tasje te werken.

  Deze grote betonnen legoblokken hadden door 1 persoon kunnen worden gespoten (ja gespoten, niet geverfd met rollen (het is 2021) voordat ze naar de locatie werden gebracht.

  Ze hebben zelfs 3 to 4 begeleiders voor 15 man die de bermen in Saramacca sjoffelen en harken.

  Belachelijk, maar dat is het ontwikkelingsniveau dat we in dit land hebben.
  Ma aksi deng, gi deng ontwikkelling na wan Prado nanga wan Mark X.

  Verspilling van menselijke hulpbronnen.
  Verspilde hersenkracht.

  Verspilling van tijd, geld en personeel. Verspild belastinggeld.
  De overheid is gewoon een groot banenprogramma, en in plaats van zwaar te investeren in de toekomst van onze jeugd, blijven we dezelfde dingen doen die altijd hebben gefaald.

  Leer ze coderen. Leer ze over wereldwijde financiën. Leer ze over wetenschap, in plaats van workshops te volgen over het maken van hoofdoeken.

  Misschien kun je dan een goed opgeleide bevolking krijgen die niet prehistorisch en achterlijk denkt en handelt.


  Maak melding

 4. klopt luci dat zijn de overtallige ambtenaren die jou bouta net voor de verkiezingen heeft aan genomen , dus ze worden ingezet om nog iets te doen voor hun geld wat ze krijgen , de minister van OW denkt aan iedereen franco 13


  Maak melding

 5. Niet dat ik het voor hem opneem, maar WTF heeft Bouta hier mee te maken?
  Zit hij echt zo vastgeroeste in de hoofden van jullie oude Surineds?

  Dit is een probleem dat altijd al aan de orde is geweest in Su, en door constant alles aan Bouta te koppelen, kom je nooit met oplossingen voor de problemen die het lot van de Surinaamse bevolking zouden kunnen verbeteren.

  De meesten van jullie die hier reageren zijn verdomd oud en al gepensioneerd, dus stop met je te gedragen als een stel kinderen.


  Maak melding

 6. Stelletje parasieten die niets anders doen dan hier komen en BOUTA BOUTA BOUTA de hele dag lang. Hij leeft huurvrij in de hoofden van klootzakken zoals jij, die nooit iets zullen doen om daadwerkelijk een handje te helpen om iets positiefs toe te voegen aan de totale ontwikkeling van het land.

  Beantwoord de vraag bitch, wat heeft hij met dit artikel te maken?


  Maak melding

 7. Doe geen moeite Waarheid, verder dan die ene hersencel die gericht is op Bouterse komen deze losers niet! De ene na de andere poepworm zal je van repliek willen dienen als ze maar even de indruk hebben dat je iets tegen hun wereldse god, Chandriepoepe hebt of iets schrijft dat naar zijn falend beleid wijst. Hier op deze site slijten ze dag en nacht hun waardeloze, lege leven en hebben totaal geen weet van wat normale mensen in de normale wereld doen.


  Maak melding

 8. eindelijk iemand op ow&c die nadenkt want daar bij die kruising mag je niet stoppen, altijd openlaten voor t verkeer die oversteekt en dat is nou het probleem. gelukkig heeft hij ingezien voordat hij met pensioen gaat en besloten heeft om samen met de poiltie dat aan te pakken. maar zo heb je van die kruisingen aan de vanhogerhuystraat, waarom niet gewoon een verkeerslicht als je geen rotonde kan maken. zie maar in aruba, alle kruisingen zijn rotonde en als t niet kan dan maar verkeerslichten, denkt dat die man in ow&c die nadenkt maar vakantie moet nemen op aruba, krijgt hij een beeld en hoef je het wiel niet meer te gaan ondekken waarom ze dat bij alle kruisingen doen en notabene geen aanrijdingen, terwijl hier in suriname denken de mark x rijders dat dat hun goal is en meestal helemaal geen rijbewijs, laat staan een opleiding!!


  Maak melding

 9. Bouta is de schuld van alles! Hij heeft van Suriname een bacovenwinkel gemaakt.
  Dat er 7 opzichters nodig zijn om 4 te laten werken is ook zijn schuld want hij heeft ze aan die baan geholpen in ruil voor stemmen. En welke ontwikkeling heeft hij in 10 jaar gebracht??
  Niets, nada, notie, soso piena nanga begie.
  66% van de Surinaamse bevolking is niet tot nauwelijks ontwikkeld. Het is deze groep die hem tot 2x toe gekozen heeft als president. Want, een domme bevolking, kiest een domme president…hij staat in de geschiedenisboek, als de meest domme president ooit van de republiek Suriname. En aangezien W en L tot deze 66% behoren, ga ik niet reageren op hun reactie, want den tak soso ka….


  Maak melding

 10. directeur zonder bedrijf 1 augustus 2021 At 20:25
  surinamers moeten eens leren dat als ze voorrang hebben, dat ook gewoon nemen
  en niet elke keer anderen uit zijstraten voor laten gaan

  directeur zonder bedrijf
  Dit noemt men verkeersfatsoen wat jij kennelijk niet herkent. Ook is er een verkeersregel “je mag niet op een kruising stoppen deze moet je vrij laten.

  Fatsoen leidt vaak genoeg tot oplossingen


  Maak melding

 11. we hebben nu dus drie luciens hier.
  Lücien, Lucien en lucien karwafodi
  Lücien (met puntjes) is dezelfde als lucien karwafodi, maar dat was bekend
  Sinds een paar dagen is robles terug, je weet wel die arts, die man die zijn werknemers in Suriname vorstelijk betaald, de man die klaagt over het slechte beleid, de man die geen ndper is, de man die toevallig op het plein was voor zaken toen alle ndp’ers er ook waren, de man die het zeer verstandig vond van de teringschoft boefdraad om te vluchten. je weet wel die zwakzinnige hij is terug maar nu onder de naam lucien
  Verwarrend hor al die luciennes.


  Maak melding

 12. Dit is nog steeds geen echte oplossing, het lijkt meer op een pleister op de wond
  Is er dan echt niemand in Suriname die een oplossing kan bedenken? Dan waarvoor worden jullie zo vorstelijk betaald?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.