33 lockdown-overtreders naar André Kamperveen stadion overgebracht

14
lockdown-overtreders naar André Kamperveen stadion overgebracht

Het André Kamperveen stadion is dit weekend voor het eerst ingezet om lockdown-overtreders over te brengen. In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni zijn 33 lockdown-overtreders, onder wie 3 vrouwen, door de stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS), bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar het AK- stadion.

Deze personen die geen dispensatiebewijzen aan de politie konden overleggen, werden in de politiebussen geplaatst. Er zijn in totaal 12 auto’s en 7 bromfietsen weggesleept.

Verder werd er tijdens surveillancewerkzaamheden aan de Kwattaweg de 26-jarige lockdown-overtreder Glenn T. aangehouden. Hij werd gefouilleerd en de wetsdienaren stuitte daarbij op 44.50 gram Marihuana en SRD 1.008,15. Glenn verklaarde aan de politie dat hij drugsgebruiker is en dat de drugs hem toebehoorde.

Het vermoeden rees bij de politie dat het aangetroffen geldbedrag de drugsopbrengst moet zijn. Zowel de drugsverdachte Glenn als het verderfelijk spul en het geld werden in beslag genomen en overgedragen aan de politie van het bureau Munder.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Glenn door de politie achter slot en grendel geplaatst.


14 REACTIES

 1. WAT 20 juni 2021 At 02:32
  en weer geen 1,5 meter afstand , foei kps zorg dat die klojo’s 50 meter van elkaar zijn , zo komen we nooit van die lockdown af
  ================

  Bij overtreding verplicht vaccineren. Problem solved.


  Maak melding

 2. In plaats van ondetdak te geven kan je ze ook het centrum laten schoonhouden of het politieopleidingscentrum laten schoonmaken. Verzin maar iets nuttigs.


  Maak melding

 3. In Ned zijn tijdens de avondklok 3mnd tijd 96000 overtreders beboet wat bijna €10.000.000 heeft opgeleverd aan de staat Hoeveel heeft het de Sur staat opgeleverd


  Maak melding

 4. Er was n foto geplaats hier in ht nieuws over coronapatiënten die geen ligbedden ter beschikking hadden in ht ziekenhuis n moesten ht doen op n houtenbank ,gekoppeld aan n zuurstoffles. Anderen lagen te sterven op deze harde banken n deze lockdownovertreders zitten n liggen op zachte beklede stoelen n voelen zich super. Dis no kang jere.
  Geef ze lieven banken vn hardhout zonder leuning mt ruwe zitvlak mek ding kisi ambeien tapoe deng blakka gogo.


  Maak melding

 5. De overheden scheppen een precedent waarbij mensen geen rechten meer hebben. Let maar op. De volgende keer gaan ze om iets onnozels de bevolking dwingen tot huisarrest en allerlei andere zaken. De wetten zijn aangepast en mensen zijn hun rechten kwijt. Rechten die ze nooit meer terug zullen krijgen.


  Maak melding

 6. Waarom hebben we eigenlijk al sinds het begin van Corona een avondklok?? Corona is geen drukmiddel om onderdrukking te waarborgen. Bewustwording is het enige middel om de samenleving te beschermen tegen het virus. Deze dictatoriale akties leiden tot niets.


  Maak melding

 7. Ruimte genoeg in het Andre Kamperveen stadion om de lockdown overtreders zonder problemen drie dagen lang op water en droog brood, zonder santiare voorzieningen vast te houden. Ik verzeker jullie, dat ze het daarna nooit meer in hun kop halen de lockdown te overtreden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.