Opnieuw 11 coronadoden in Suriname; 262 nieuwe gevallen

9

In Suriname zijn zondag 13 juni opnieuw 11 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat overleden is aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus, is hierdoor gestegen naar 404.

Dit blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er zondag 262 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 604 keer testen. Het aantal personen in de ziekenhuizen bedraagt 246. Op dit moment zijn er 33 patiënten op de intensive care.

De cijfers van zondag 13 juni 2021:


9 REACTIES

 1. QQQ..

  SURINAME Is Het Enigste Land ter Wereld Waar Totaal lockdown Niet Werk. TOTAAL LOCKDOWN Van Suriname Mogen Mensen Maandag WoensdG En Vrijdag De Hort Op.. Overal drukte

  Wat Voor Lockdown Is Dat


  Maak melding

 2. De mensen, die in Bisschop Steve zijn praatjes en niet in het vaccin geloven, moeten allemaal, zonder mondmaskers, bij elkaar kruipen in zijn kerk en gaan bidden voor Suriname, dan zijn we zo van deze, door satan gestuurde pandemie verlost.


  Maak melding

 3. De Here heeft niet voor niets de mens geschapen als hoogste levende wezen, met rede en verstand, zodat hij valse profeten herkend en niet gaat volgen.
  Blijkbaar lopen er mensen rond die hun door GOD gegeven rede en verstand links laten liggen en geloven in de onzin die steve meije en soortgenoten verspreiden.
  Jaren geleden was deze groep van Zombies nog groter toen zij tot 2x toe,voor didibrie hadden gekozen. Gelukkig is bij velen de ogen opengegaan en zijn zij ten halve gekeerd.


  Maak melding

 4. Deze 11 doden hebben waarschijnlijk geen kans gekregen op de IC met toediening van zuurstof.is het code zwart of willekeur iemand moet echt uit de school klappen.
  Anders is dit niet te verklaren , hoge pieten met corona lopen na een tijdje zo het ziekenhuis weer uit rara.
  Die arme man uit het wanica ziekenhuis is ws uit paniek het ziekenhuis uitgerend.
  Niet aan de beademing en zuurstof toegediend krijgen dan stik je en uit paniek kan ik me voorstellen dat je gaat rennen.
  Onderzoek die dingen en vertel de waarheid.
  Recht voor 1 recht voor alleen .
  Angst doet veel met mensen dus niet slap lullen hier, blijf de mensen overtuigen zodat ze toch de vaccin halen.


  Maak melding

 5. Vraag me inderdaad of welk effect de lockdown en de total lockdown hebben, aangezien de cijfers onverminderd hoog blijven. Misschien is de lockdown toch niet zo effectief als er beweerd word.


  Maak melding

 6. Passant@@ ik had je hoger in geschat kan je niet wachten tot ze over de piek zijn dus twee a drie weken na de lockdown dat is overal in de wereld het zelfde


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.