Gewonde bij zware botsing Kwattaweg

5

Bij een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Kwattaweg nabij de Derde Rijweg is zondagavond een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met verschillende verwondingen per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisdende Hulp in Suriname.

De aanrijding vond rond 20.00 uur plaats op de hoek van de Postelein- en de Kwattaweg. De Vitz reed over de Posteleinweg richting Kwattaweg. De Chaser reed over de Kwattaweg richting de markt.

De Vitz-bestuurder sloeg op de hoek haastig rechts af en werd daarbij aangereden door de aankomende Chaser. De laatste richtte schade aan bij een elektriciteitsmast, sloeg een vuilbak omver en kwam voor een winkelpand tot stilstand. Het had een haartje gescheeld of de Chaser was in het gebouw gevlogen.

Wetsdienaren van post Kwatta, die op een steenworp afstand is, hoorden de klap van de aanrijding en kwamen ter plaatse voor onderzoek. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd en per sleepdienst afgevoerd.


5 REACTIES

 1. Wat betekent lockdown in Suriname. Misschien moeten ze er een Surinaamse naam voor verzinnen. Sommigen hebben duidelijk moeite met de term. ☝Maar met al die haast hoop ik dat ze toch op tijd waren voor de afspraak waar ze dringend met volle snelheid heen moesten.
  😅🤣🙄


  Maak melding

 2. En maar klagen dat alles zo duur is en maar klagen dat ze geen geld hebben en maar vragen om voedselpakkette en maar bedelen bij familie in Holland
  Suriname, het land van klagers en vragers.
  Lees ik bij een ander artikel van Sean Klaber een of andere lulhannes zeggen straks gaan we veel geld krijgen!!!!!!!! van de UEFA.
  Stil maar wacht maar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.