‘Uitspraken Parmessar structurele karakter van liegen en bedriegen’

77
'Uitspraken Parmessar structurele karakter van liegen en bedriegen'
Fractievoorzitter van de NDP, Rabin Parmessar tijdens een persconferentie afgelopen zaterdag in Ocer.

Econoom Jim Boussaid heeft maandag hard uitgehaald naar de fractievoorzitter van de NDP, Rabin Parmessar. Volgens Parmessar zouden de inkomsten van Suriname uit goud en olie, niet geblokkeerd zijn. Boussaid noemde deze uitspraken van de NDP het structurele karakter van liegen en bedriegen van dit soort mensen.

Hij zei dat in het programma Aktueel van Radio ABC. Vorige week werd Suriname opgeschrikt door het bericht van de crediteurengroep van de bondholders van de Oppenheimerleningen. De aflossing van deze leningen zijn zwaar, omdat Suriname geen inkomsten heeft. Dat zou vooral het gevolg zijn van inkomsten die door de vorige NDP regering als ‘onderpand’ gegeven zijn.

Het verhaal van Parmessar is dus misleidend, zegt Boussaid omdat die cashflows als dekking zijn gegeven en dus niet vrij beschikbaar zijn. De hele uitzending van ABC Online is hier te beluisteren, hieronder een kort stuk:

77 REACTIES

 1. Liegen en bedriegen dat zit in de dna van de ndp.
  Par misser is daar bij de leider van deze koepari’s.
  En ze gaan zo vrolijk verder om Suriname kapot te maken met hun gelieg.
  Stop daar mee. Ga mee
  helpen om Suriname op te bouwen.


  Maak melding

 2. Par misser je moest al lang in de gevangenis zitten jij bent de gene die liegt en bedriegt Maar oom Chan is een slappeling die praat veel en doet weinig .


  Maak melding

 3. Parmessar wie kent deze natte straathond niet die achterbaks als ie is, samen met de overige fascisten binnen de ndp beweging een 5e colonne vormt wiens doel is om via leugens en bedrog deze geweldige en hardwerkende regering in discredit te brengen. Een hele verkeerde man … een engnek.


  Maak melding

 4. Deze debiel wilde minister worden. Ook zo een grote mislukkeling. Krijgt ook zoveel salarissen. Zwijg liever.
  gemodereerd

 5. Parmessar, Bouva, Bouterse, Hoefdraad, Misiekaba, Abdoel, Doekhie, Simons, Abrahams, v. Trikt, Kromosoeto, Veira…

  stuk voor stuk corrupte, criminele pathologische leugenaars, die geen geluk hadden toen de hersenen en fatsoensnormen en waarden werden uitgedeeld.

  Gezamenlijk verantwoordelijk voor de FAILED STATE die Suriname nu is.

  Nu zijn het nog slechts a-sociaal schreeuwende POLITIEKE KUIKENTJES.


  Maak melding

 6. Deze leugenachtige uitspraken landen alleen bij de domme massa van de ndp en eten dit als bojo. Deze landrover moet zich schamen en verdient de Nobelprijs voor het verkondingen van leugens. Par misser,
  tor mai ke boer…


  Maak melding

 7. Mensen in Suriname, jullie willen vooruit gang,,zoals in de westerse landen, om die doel te bereiken, is deze regering goed bezig, no loekoe blaka mang of koeli of jampanesi, loekoe soema e tjara kondre vooruit, deze regering gaat die doel bereiken, jullie zijn de maatschappij, wat heeft ndp jullie gegeven voedsel pakket, jullie willen werk en eigen geld verdienen vhp heeft heel goede kaders in huis om die doel te bereiken, met steun van jullie en Suriname, ndp heeft op alles wat bestaat om te stelen staat kas plunderen, ndp is een partij die voor familie en vrienden zijn, maar niet voor de gewone surinamers, jullie bepalen surinamers of je het goed wil hebben is vhp nps abop de partij, willen jullie het slecht hebben, ga achter ndp staan, ma no bari het gaat slecht, ik adviseer jullie, tang boeng??


  Maak melding

 8. Parmessar staat symbool voor 10 jaar falend beleid van kabiner Bouterse I en II. De recente uitspraken van Parmessar past helemaal in de lijn van list en bedrog. Ken geen 1 NDP-er die zuiver op de graat is. Ik ga ervan uit dat er meerdere lijken uit de kast komen.


  Maak melding

 9. Mensen sranang mang,toen venetian president was, ging het toch goed, meer dan een miljard en 300 miljoen had regering venetian en sardjoe achter gelaten, toen bouta kwam aan de macht het eerste wat hij deed samen met boefdraad Simon abdoel adhin ja Mensen de staatkas plunderen, het was niet genoeg, onder de mom 10,000 huizen bouwen en snel wegen aanleggen in Suriname hebben zij bij de wereld banken geld geleend, dat geld is meteen verdwenen naar buitenlandse banken highway heef China gefinancierd wanica ziekenhuis is ook door China gefinancierd, weg van moengo naar paramaribo is door Frankrijk gefinancierd, wat heeft ndp jullie bij voordeel gebracht niks alles werd duur, maar duur kwam om dat wereld banken moeten terug betaald worden, en jullie moeten terug betalen door middel van belasting heffing, ndp nooit meer een mandaat geven, zijn dieven coke handelaren, Suriname is 20 jaar achteruit gegaan dankzij ndp bouta parmessar adhin abdoel misikaba, advies mie no fegitie ok


  Maak melding

 10. Ha,ha,ha…..! Die Jim Boudsaid probeert de regering Santokhi die op haar laatste benen loopt nog te redden met zijn verdraaiingen. Ik had ook niets anders verwacht. Jim Boudaid is ook een onderdeel van het grote probleem waarmee Suriname thans mee wordt geconfronteerd.

  Dat heb je nu eenmaal met pseudo wetenschappers die door de mand vallen. Zijn verkeerde adviezen aan de regering Santokhi hebben het land in een nog diepere ellende gemanoeuvreerd. Jim Boussaid probeert zijn kop te redden door weer te verwijzen naar de vorigevregering.

  Ook de media in Suriname tracht het verschrikkelijke beleid van de regering goed tevpraten. Luister daarom naar Radio Tamara in Amsterdam.Het zigzag beleid van Santokhi is mede de oorzaak van de vertrouwenscrisis waarin het land terecht is gekomen. De chaos is compleet. Het is een zooitje met Santokhi aan het roer.


  Maak melding

 11. @ RobG

  Je staat weer voor de spiegel, tegen beter weten in, tegen je eigen porum te zwetsen.
  Er komt geen enkel verstandig woord uit die koolraap van jou!

  Ave Sranan.!


  Maak melding

 12. Zelfs de aanhang van de ndp weten waarschijnlijk dat mensen als Parmissar, Adhin enz. liegen. En wie stonden allemaal op zijn “dodenlijst”?
  gemodereerd

 13. Robg, kan je de driedubbele salaris van parmessar verklaren? Als DNA lid, als exminister en als exdirecteur bij EBS. Die balkende paarse ezel stemt in met de andere fractie voorzitters over de spreektijd. Wanneer die andere paarse ezel boeva, met zijn dubbele salaris als DNA lid en belijdsadviseur op BUZA, zich als een asociaal begint te gedragen, houdt rabin zijn grote kapa. Die paarse charlatans moeten zich koest houden. Want er komen meer paarse lijken uit de kast. Moro e kong. Radio tamara zit hoog en droog te blèren vanuit Amsterdam. Laten ze kijken naar hun superburgemeester van groenlinks, effe een sideline.
  En jij bent toch pseudo econoom en van alles en nog wat? Als je weet wat goed is voor het verarmd surinaams volk, kom dan MET goede adviezen ipv jouw geliefde expresident zijn wanbelijd goed te praten.
  De paarse djamoe edes moeten zwijgen ipv nu de grote volksvertegenwoordigers te komen spelen.
  En nog steeds wachten we op het antwoord op de vraag:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?


  Maak melding

 14. Alles komt een dag Boven water.
  Harde onderzoekingen zijn nodig door experten.
  Nu het met de dag moeilijk wordt, gaan ze anders uitkraaien.
  Eens moeten ze verantwoorden wat Juist is.
  gemodereerd

 15. @Robg ik geef je geen ongelijk goed kritische kijken. Domme surinamers bekritiseren alleen elkaar heftig verder niets. Je kijkt met radio tamara verder. Ik kijk niet ethnische ik ben ook gemengd aziaat zoals vele hindoestanen kijken ethnisch enz. Jammer mensen lijken blind te zijn. Iedereen die zijn mond opdoen bam bam wordt aangevallen door dolle honden van suriname en deze site. Waterkant nieuws.net Zeer triest.
  gemodereerd

 16. Triest dolle honden zijn weer bezig ga door hoor domme surinamers worden stommer. Mond open doen domme honden verscheuren triest net dieren zijn het. Ook kritisch naar Santoki kijken please. ####### Dan Daghoe gedrag vertonen. Triest.


  Maak melding

 17. Rob de Gay! Ik wacht nog steeds op antwoord..waarom woon jij in Nederland? Waarom ben je gevlucht tijdens de dictatuur olv moordenaar B?
  Aan alleen die de vorige regering verheerlijken heb ik alleen maar de opmerking. Wat had je gedaan als jouw familielid vermoord zou zijn? Graag een antwoord van jullie.
  Je hoort mij niet zeggen dat deze regering slecht of goed is, maar alles is beter dan NDPlee.


  Maak melding

 18. Graag inhoudelijk aub ipv mensen vergelijken met je eigen spiegelbeeld. Back to the topic: robg was de grote verdediger van het paarse wanbelijd, waarvan rabin Parmessar een flinke vinger in de pap had. Dus logisch dat hij keihard wordt aangevallen MET zijn driedubbele salaris.En deze regering wordt ook kritisch gevolgd, maar ze zitten pas 9 maanden en ook jij mag antwoord geven op de vraag:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?


  Maak melding

 19. Deze Parmislukker,ndp schurk,via verkeerde weg geboren,waarom is hij nog steeds niet opgesloten samen met de meervoudige moordenaar?
  gemodereerd

 20. Liegen en bedriegen dat zijn hun ware karakter eigenschappen van de nationale destruktieve partij. Als voorbeeld kijk maar naar ex pres bouterse, ex dna voorzitter jenny, ex minister sozavo misiekaba en ex minister nh akiemboto. Deze gasten hebben hun eigen kiezers als een blok laten vallen ondanks ze bij de laatst gehouden verkiezing gekozen waren.
  Nu dokken ze allemaal als een struisvogel.
  Had de ndp bij de laatste verkiezing gewonnen, zouden deze zelfde mensen nooit spoorloos zijn gebleven.
  Dus nogmaals, LIEGEN, BEDRIEGEN, STELEN EN DOKKEN DAT ZIJN HUN KARAKTERIEKE EIGENSCHAPPEN!!!!


  Maak melding

 21. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Uitspraken Rabin Parmessar structurele karakter van liegen en bedriegen’
  Maar dat verwonderd mij helemaal niet.

  Rabin Parmessar als familielid, ben je wel op de hoogte van het volgende artikel uit (trouw.nl).

  Nachtelijke liquidatie op terras. Van onze medewerker 5 september 2001.
  PARAMARIBO – Dinsdag 4 september om twee uur ’s nachts klinken ineens schoten. Op het terras in het uitgaanscentrum van Paramaribo zakt de zakenman Vinodj Parbhoe in elkaar. De twee daders weten ongehinderd weg te komen.

  Het terras wordt gefrequenteerd door de hindoestaanse zaken-elite.
  Binnen dat zakenwereldje wordt direct een verband gelegd met de perikelen van Parbhoe rond zijn casino.

  Vinodj Parbhoe was in 1998 een van de eersten die een vergunning ontving, toen de regering Wijdenbosch besloot het beleid inzake casinovergunningen te verruimen.
  Sindsdien zijn er al 13 casino’s geopend.
  Economen, politiefunctionarissen en andere ingewijden wijzen erop dat die veelheid aan gokhuizen alleen te verklaren is door de rol die ze spelen in de geldwitwasserij.

  Parbhoe werkte samen met de Amerikaanse firma Dorset, die vijftig procent van de aandelen in het Suriname Palace Casino bezit.
  Vlekkeloos verliep die samenwerking niet. En kennelijk had Parbhoe er op een gegeven moment belang bij zijn compagnons eruit te werken.

  Hij beschuldigde ze van illegale geldtransporten. Volgens hem zouden ze via hun bank, de Surinaamse Bank (DSB), maandelijks miljoenen dollars overmaken naar een privé-rekening. Dit ondanks het feit dat de Surinaamse Centrale Bank al alle rekeningen van Dorset in Suriname had laten blokkeren omdat zij hadden geweigerd informatie te verschaffen over allerlei transacties.

  Parbhoe ging ook de strijd aan met nog een omstreden figuur: Vidjai Parmessar, een dertiger die al enkele jaren het ene grote bedrijf na het andere en het ene stuk onroerend goed na het andere had opgekocht.

  Parmessar bleek Parbhoe meer dan een miljoen dollar te hebben geleend, en beschuldigde hem er nu van dat hij zijn lening niet terugbetaalde. Het conflict liep op.
  Voor de rechter beschuldigden beide heren elkaar van drugshandel.

  Parmessar zit sinds enkele weken in een Nederlandse cel.
  Hij werd aangehouden met 1,2 miljoen dollar aan baar geld.
  Daarna werd er in een kluis van hem nog eens miljoen in contanten aangetroffen.
  Parmessar zou volgens politiebronnen wellicht dienen als de Surinaamse geldsluis voor het beruchte Zuid-Amerikaanse Cali-kartel.
  In de hindoestaanse zakenwereld gaat het verhaal dat Parmessar is opgepakt na een tip van Parbhoe.
  Het kan een tip zijn geweest, die Parbhoe duur -met zijn leven- heeft moeten bekopen.

  Google ook naar Afbeeldingen Parmessar Yokohama.

  Nederland wil 89 miljoen van Surinaamse zakenman Parmessar
  15 June 2015
  ROTTERDAM – Als het Nederlands Openbaar Ministerie (OM) zijn zin krijgt, zal de Surinaamse zakenman Bhagwandath Parmessar 89 miljoen euro moeten betalen op basis van de ‘Plukze’ wetgeving.

  Parmessar staat terecht in een zaak, die de nasleep is van de geruchtmakende Ficuszaak in 2004, waarin hij de hoofdverdachte was, voor bij de rechtbank in Rotterdam, zo blijkt uit verschillende Nederlandse media.

  Zijn zaak is verweven met de geruchtmakende Ficuszaak die in 2002 in alle stilte begon en in eerste instantie was gericht op een Surinaams drugskartel.
  Bij diverse huiszoekingen die tijdens die operatie werden gedaan – bij het hoofdkantoor van Yokohama, Tropicana Casino, autozaken, wisselkantoren en woningen van de Yokohama-top – werden toen zes personen gearresteerd.
  Onder hen waren de gebroeders Bisoen en Bhagwandath Parmessar.

  De drugsaanklacht kon niet hard gemaakt worden, maar Parmessar werd in 2008 veroordeeld tot 4,5 jaar cel voor deelname aan een criminele organisatie, fraude en het witwassen van crimineel verdiend geld.

  Nico Meijering, strafadvocaat bij Meijering Van Kleef Ficq & Van der Werf Advocaten en advocaat van Parmessar, is niet te spreken over de houding van het OM in deze zaak.
  De zaak komt komende donderdag voor de rechter, nadat de verdediging daarom had gevraagd, toen was gebleken dat de kwestie al vijf jaar onaangeroerd ligt.

  “Tot die ontstellende ontdekking kwamen wij toen wij de zaak ongeveer anderhalf jaar terug overnamen”, zegt de strafpleiter.
  “Dat je de zaak zolang hebt laten liggen, zonder ze voor te brengen, zegt wel wat je van je eigen argumenten vindt”, betoogt hij.

  De eerste vordering van het OM was 98 miljoen euro, maar toen de drugsbetrokkenheid niet kon worden bewezen werd ze teruggebracht naar 89 miljoen euro.
  Meijering zegt dat het OM een slechte zaak heeft en dat dit de reden is waarom de zaak niet is voorgebracht. Maar dat maakt volgens hem wel dat het OM een slecht verliezer is.

  “Nederland blijft doorgaan zonder argumenten en toont geen begrip voor de Surinaamse samenleving. Misschien zou Nederland met een andere bril naar Suriname moeten kijken”, betoogt de advocaat.

  Hij voert aan dat zijn cliënt een hardwerkende zakenman is, “maar er zijn elementen die hem dat niet gunnen. Iets dat tot in Nederland doorsijpelt.”


  Maak melding

 22. @Flyer, je hebt genoeg gezegd en sta ook achter jou. Ik snap niet dat men niet door heeft hoe deze gasten zo kunnen liegen.

  -naschoolse opvang is ook een leugen
  -carifesta is ook een leugen
  -panden verkopen is ook een leugen
  -geen schulden betalen en aflossen is ook een leugen en nog VEEL meer

  @RobG, je schijf::: Dat heb je nu eenmaal met pseudo wetenschappers die door de mand vallen. Dit kan ik ook zeggen van boefdraad die zo een geweldige econoom WAS, terwijl hij het land Suriname in een gat heeft gedompeld.


  Maak melding

 23. Sandra het is weer tijd voor je pilletje.
  Wel op tijd innemen hoor.
  Want anders ga je weer van die gekke dingen zeggen.
  En ook eens zijn met die hele domme mensen zoals paarse parasiet Rob gay.


  Maak melding

 24. Dolle hond,

  Ik zeg geef liever commentaar voordat je een stier hebt gepijpt, want het zaad zit nu vol in je hersenen en komt je neus uit, je kan niet meer helder denken.

  Dolle hond BAM BAM!!!


  Maak melding

 25. De leugens van vhp worden ontmaskerd en dat vinden die zgn adviseurs van de Vloek hp niet leuk. Deze schaamteloze leugenaars hebben geen enkel recht tot praten. Vorige kregen ze nog 570 miljoen van IMF nu blijkt dat ze nog niet eens een handtekening hebben.

  Vorige week zou IMF hun plannen niet afgewezen hebben, nu blijkt dat imf het tot twee keer toe heeft afgewezen.

  Nu komt Boussaidi met weer een andere leugen over staatsinkomsten, ze waren toch verpand.

  Alleen de Vloek sekteleden geloven de leugenaars nog, de rest van het volk ziet ze liever vandaag nog oprotten om NOOIT meer terug te komen.
  De leugenaar Chan is momenteel de meest gehate man in Suriname.

  Brunswijk heeft beweerd dat hij de Vhp coalitiegenoten in de DNA niet serieus neemt. Ik heb in ieder geval extra popcorn besteld.


  Maak melding

 26. Die paarse piraten doen er alles aan om 2025 over te nemen, want er komt weer geld vrij uit olie.
  Ze doen er alles aan ja, behalve het land vooruit brengen. Jammer dat wij Surinamers niet de riem strak kunnen trekken, verder dan ons neus denken om vooruitgang te brengen. Wij kunnen niet helder denken, zijn gemak zuchtig en willen alles gratis hebben, daarom geven we deze paarse ratten 2025 weer regeer macht. Schuld ligt niet bij deze paarse ratten maar bij ons volk. Die ene minister had gelijk, als je je billen brand, moet je zelf op die blaren gaan zitten.


  Maak melding

 27. Sandra deze vhp sekteleden hier zijn allemaal broodschrijvers van de Vhp, ze worden betaald. De zoon van Chan had het over honderden betaalde krachten, verwacht dus niets kritisch van ze. Ze kunnen niet denken, ze zitten veels te diep met hun zatte kop in Chan zijn hol.


  Maak melding

 28. @Redskin en @kois banti en @,Boesjopimang of wat ever ga jullie de vette stier pijpen. Schamen jullie je kapot bezig met namen noemen nooit kritische kijken 9 maanden zijn ook heel lang voor suriname. Vechten als dolle honden heb ik geen zin. Jullie zijn gewoon zieke net hodsdolheid hebben jullie. Wie is een paarse rat wie is een vhp rat. Jullie zijn waterkant rioolratten. Jullie zijn gestoord met demente trekken zoals vele surinamers op WTKN Jullie zijn bloedzuigers alleen geld zoeken en erover schrijven ZULKE DOLLE Honden Reacties had ik verwacht ga liever werken in su ziekenhuis ga kijken hoe mensen sterven van ellende dan als een dolle hond schelden . Jullie Zijn net dolle honden. Giftig als Insecten.


  Maak melding

 29. En Sandra en droge ogen whatever, kos kos ne broko zoro. En inhoudelijk reageren op het artikel kunnen jullie niet. Parmessar is een grote paarse boef met een driedubbele salaris. Wat is daarop jullie commentaar? En ja, er sterven helaas mensen in AZ door de covid en helaas is onze volksgezondheidzorg kapotgemaakt door het paarse schrikbewind van opa D. En ja, zelfde niveau als robg. Want een simpele vraag kunnen jullie niet beantwoorden:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Simpel hè?


  Maak melding

 30. Ira 11 mei 2021 At 13:23
  @RobG, je schijf::: Dat heb je nu eenmaal met pseudo wetenschappers die door de mand vallen. Dit kan ik ook zeggen van boefdraad die zo een geweldige econoom WAS, terwijl hij het land Suriname in een gat heeft gedompeld.
  =============================================

  En precies hetzelfde kan je roepen over de pseudo econoom RobG….
  Kijk ook goed naar die vuile paarse ratten hier op WTK die nog steeds liever een NDP crimineel als President willen die steelt van zijn eigen volk in plaats van een Hindoestaan die zijn best doet om het land uit de ellende te halen.
  Je kan je afvragen wat voor belangen ze er zelf bij hebben om ontwikkeling en vooruitgang tegen te houden.


  Maak melding

 31. Jammer dat je niet verder als je neus kan denken, zit nog vol zaad.

  De ellende wordt nu geplukt van de puinhoop die afgelopen 10 jaren zijn gemaakt.
  De feiten hebben de neiging de waarheid voor ons te verbergen.

  BAM BAM dolle hond!


  Maak melding

 32. Wie liegt het hardst Boussaid of Parmessar is de pot verwijt de ketel ze zijn een pot nat deze regering wijst nog steeds na 9 manden naar vorige regering en na die 9 manden nog niets concreets berijk of gedaan


  Maak melding

 33. Liever in Chan z’n hol,

  Dan in de loesbere van de ingeslikte kots van die paarse baas van je. Gelukkig maak je van mij een straathond en geen mislukte paarse stink rat als je zelf, bedankt voor de promotie.

  Vervolging maakt een sekte een partij.


  Maak melding

 34. wat zou nerderland mooi zijn . als al die suris eensweet gingen terug keren naar hun mooie land ,en alle schouders er onder zeten om het land op te bouwen en niet af te breken .wat ik zo lees hier,Weet een ding schelden helpt niet,,doen wel.wees eens wat liever voor elkaar..komt tijd komt raad,…mvg,,


  Maak melding

 35. Ric 11 mei 2021 At 15:30
  ========================================

  Boussaid is een respectabele econoom, bankdirecteur zonder enige smet op zijn blazoen.
  Dat kan je helaas niet zeggen van jou en je criminele kornuiten van de NDP die nog steeds lachend de kasgelden van het Surinaamse volk hebben leeggeroofd…..


  Maak melding

 36. @Rob: Je slaat de spijker hard op z’n kop!! Zie je hoe ze schuimbekkend en blind van woede over jouw relaas heen buitelen? Het is elke keer weer de waarheid die deze varkens tot waanzin drijft. De paniek is groot en zal over niet al te lange tijd zijn climax bereiken. Dat ze de zwaar gefrustreerde bedrieger en pathologische leugenaar Jim Bousaid weer van stal hebben gehaald als damagecontroler spreekt boekdelen!!


  Maak melding

 37. Paarse retoriek is synoniem aan de waarheid verdraaien. Ook good old lucie is van stal gehaald uit ocer om opa D zijn pamper met paarse shit goed te praten. Ook voor jou de vraag lucie:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?


  Maak melding

 38. @latour posse wat jullie schrijven noem je dat inhoudelijk nou ik niet . Jullie zieke geest lult onzin uit. Inhoud inhoud je weet niet wat inhoud is jullie schrijven alleen maar onzin roddesl en haat over personen in de politiek met naam triest zijn jullie, jullie zijn ziek met jullie inhoud. Ga liever met je gekke kliek suriname opbouwen want nu staat het aan de afgrond door jullie zieke Inhoud! Suriname vraagt zelfs nedeland om hulp jullie met jullie grote vette smoel en inhoud zo komt su nooit vooruit met jullie zieke denken en inhoud. . Rot op met jullie zieke inhoud ik lees het niet zieke inhoud ik wordt er misselijk van. . Ga zelf met je zieke kliek een politieke partij beginnen kijken wat jullie bakken. Jullie zieke inhoud ik versta iets anders eronder.


  Maak melding

 39. Als de huidige coalitie ook zo oppositie had gevoerd, dan had dit ons heel wat ellende bespaard. Alleen maar achteruit kijken toont een gebrek aan visie van de huidige coalitie.

  De afgelopen 10 jaar zijn ze er ook bij geweest, maar niks gedaan in het belang van de samenleving en nu pas komen ze vertellen wat er mis was.
  gemodereerd

 40. welke ,,,,,parastatale bedrijf ,,,,,,draait op goede spoor..
  welke lantie instelling draait goed….
  alles wat lantie man aan raakt, is / wordt vernietigt.. is aan bederf onderhevig.., kijk maar om je heen.
  ze laten niks achter op kantoor, de volgende dag is het verdwenen ..
  toilet potten gaan ook mee naar huis en komen nooit meer terug.
  als wil schrijven, moet je zelf een pen/potlood meenemen. nergens is er toilet papier te vinden in het gebouwen.. alles wordt weg gedragen..


  Maak melding

 41. RobGay,…………. geestezieke, paranoide, laaggeschoolde, hersenloze, geindoctrineerde klapaap van de paarse maffia. Blijf jij nou lekker dom naar dat lullige SLM vliegtuigje zoeken op flightradar. Daar was jij toch ook zo van overtuigd dat het een daverend succes zou worden. Hou voortaan nou maar je stinkende paarse stronbek dicht. Trek je terug in de kelderboxen van de Bijlmer en laat je verwennen door Marrokaanse homootjes. Vreselijke ranzige paardenlul.


  Maak melding

 42. Sandra volgens mijn moet de dosering van je pillen omhoog.
  Want ik zie geen verandering in je gedrag.

  Ps. een tip neem op tijd je pilletje in.
  Dat voorkomt heel veel ergernis voor jouw en je omgeving.


  Maak melding

 43. En jawel,
  de paarse paniek papegaaien hebben weer iets om los te gaan.

  Wie is nu eigenlijk de nieuwe leider van de Nationale Dieven Partij ?
  Is dat Rabin Parmisser of toch Ashwin Aloedin? Want die alcoholist Bullshit Bouta zie je alleen nog een keer per maand in de buurt van de rechtzaal. Tralala.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding.
  W’o set en nanga makandra. Krakti !


  Maak melding

 44. @,koos banti jij hebt heel veel pillen nodig . Jij schrijft netals idioot @JK jullie zijn hetzelfde idote persoon. Je bent gewoon ziek bezig. Drugs weed junk ga snuiven dan als @JK terugkomen en schrijven . Ga zelf weed hasj snuiven innemen vuile smeerlap arme suriname en beste dwt online schreeuwt op nl tv om hulp en gekke Hasj junki @ koosbanti schrijft zieke dingen over mij terwijl mensen dood gaan. Ga zelf je weedpil innemen.


  Maak melding

 45. Parmessar alias Gargamel, liegt, bedriegt en steelt, heeft altijd misbruik gemaakt van zijn positie. Waar is het dodenlijstje van hem ? De heer Boussaid verdiend respect voor zijn gewezen diensten voor Suriname.
  Ons gladharige pseudo econoom Rob Gay zit veilig in Nederland samen met zijn teefje Sandra, om ons Surinamers tegen elkaar op te hitsen. De gladharige Rob Gay en (Gargamel) Parmessar zijn families van elkaar. Oppassen voor deze gladharigen.


  Maak melding

 46. Sandra, niemand dwingt je om op WKN te reageren. Maar paarse djamoe edes zijn altijd welkom. Politici van naam???? Rabin Parmessar???? De man met een driedubbele salaris????? Lees maar wat Fer E over rabin zijn familie heeft geschreven. Je kan blijven schelden en tieren. Maar nogmaals kos kos ne broko zoro. En de vraag blijft nog steeds staan: PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD? Parmessar is een wegloper uit DNA, zie vorige week met in zijn kielzog boeva, aloemang Adhin en de rest van de paarse bende uit ocer en leonsberg olv opa D. Maar Sandra, wat is jouw bijdrage voor het verarmd surinaams volk, voordat je hier belerend anderen de les komt lezen, paarse djamoe ede?


  Maak melding

 47. @Sandra alias Angela,

  Jo, dat je mij niet vergeten bent vanwege mijn goed advies om je pillen optijd in te nemen.
  Je bent wel van je nickname veranderd maar niet van je gedrag.
  De pillen hebben dus een verkeerde werking bij jou.
  ==========

  Heeft deze leugenaar geen goudconsseie van Kabouta gekregen?? Waarschijnlijk heeft hij Kabouta niet goed genoeg gelikt.
  Kijk maar naar Adhin en familie die waren beter in likken en stelen. Abrahams het zelfde.
  Toen leugen liegen werd zijn deze mensen geboren.


  Maak melding

 48. ,@Mangg@en @latour posse wees blij dat paramiser suriname is gaan helpen want niemand wil een bjdrage leveren aan suriname want mensen zieke parsieten als jullie loeren hun geld en bezittingen @,mangg en jij leveren kritiek iedereen wil geld hebben voor zijn werk. Mij bijdrage voor suriname ik wil die van jou niet weten ik schrijf geen idiote dingen zoals jullie over suriname ik help su vooruit met mij schrijven bij jullie alleen maar gescheld haat en vloek en bid dat het goed gaat daar dat mensen niet overlijden in ziekenhuis zoals recent een aantal keren . @Rob g is geen homo en ik geen teef jullie zijn zelf teef en homo schelden en bezittingen onderzoeken surinaamse politieke personen netals hitler nazi zijn jullie.


  Maak melding

 49. @sandra wat heeft Parmessar gedaan voor het Surinaamse volk ? Jij hebt makkelijk praten vanuit Nederland, terwijl wij Volk het schuld aan het af betalen zijn, van de vorige regering. Gargamel alias Parmessar, liegt, bedriegt en steelt van het Volk.


  Maak melding

 50. Nou , sandra , Suriname is figuren als parmessar liever kwijt dan rijk. Vooral hoe hij opa D, de grote verkrachter van Suriname vanaf februari 1980, is gaan ondersteunen. Parmessar is een opportunist pur sang. Als hij zoveel van het verarmd surinaams volk houdt; waarom levert hij NIET 2 van zijn 3 salarissen in? Enfin. Jij helpt Su vooruit met je schrijven? Leg uit alsjeblieft zonder gescheld. We zijn benieuwd. Maar ik wacht op het antwoord van de gestelde vraag:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Simpele vraag toch?


  Maak melding

 51. @Jk je bent ook koos banti jullie zijn ziek praten over pillen. Jullie zijn een persoon alias @koos banti en @paul alles is hetzelfde aan jullie. Geld geld donder op man ga belasting betalen en @mangg hoeveel geld heb je dat je belasting straatboef je betaalt niets een nederlander voor je laten werken natuurlijk wil hij geld ga jullie zelf je land dan besturen. Te lui zijn lui alleen klagen. @Jk zielig bent je je krijgt nogsteeds enge nachtmerries van @angela wil met ratten als jullie niet in discussie kwelgeesten zijn jullie van haar, ik heb 1000 nicknames niet 2 hoor. Lekker voor je.


  Maak melding

 52. RobG

  Boussaid slaat de spijker op de kop en dat is pijnlijk voor halve zolen als Parmessar en Adhin en Bouva en Tjang en Vreedzaam. Zij zijn de enigen die nog de brutaliteit hebben voor een camera te verschijnen.

  Het gaat traag en de geruchten makers zijn de weg kwijt. De bondholders zien de bui al hangen ze krijgen een haircut, ze waren gewaarschuwd.
  Beste RobG kijk bij het bureau voor staatsschuld en zie hoeveel Boefdraad geleend heeft vanaf december 2019 tot juli 2020. SRD 8 miljard alleen om oude problemen van 2 jaar in de boeken recht te trekken, SRD 1 miljard aan schatkist papier etc.
  Er was geen enkele controle. Wat Adhin kraaide was banaal en absurd. Ach de man wordt binnen kort veroordeeld en verliest de mogelijkheid om het parlement te vervuilen.


  Maak melding

 53. @sandra, wij Koos, Paul en anderen,van deze forum staan voor Suriname, we willen dat het goed komt met Suriname, zoals jij dat wilt. En samen kunnen we het met liefde, broederschap bereiken,.


  Maak melding

 54. ‘Uitspraken Rabin Parmessar structurele karakter van liegen en bedriegen’.

  Maar niet alleen Rabin Parmessar heeft een structurele karakter van liegen en bedriegen.
  Ook zijn er nog meer figuren die gelieerd zijn aan de criminele bende van de NDP.

  OFF TOPIC:

  Vier jaar cel geëist tegen Faranaaz Alibaks-Hausil. Bron: (starnieuws.com) 11-5-2021

  Cynthia Klein, officier van Justitie, heeft in de zaak van de Centrale Bank van Suriname (CBVS) vier jaren cel onvoorwaardelijk geëist tegen de verdachte Faranaaz Alibaks-Hausil, ex-directeur Legal, Compliance & International Affairs.

  Dit met aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht.
  Ook is een boete tot een totaal van SRD 100.000 geëist, subsidiair 10 maanden hechtenis en haar gevangenhouding.

  Waarom geen USD 100.000 geëist in deze?


  Maak melding

 55. Klopt Fer.E ze had 100.000 US Dollars moeten eisen , want al die paarse gasten bij CBvS hebben miljoenen weggesluisd voor eigen belang en 4 jaar cel wat een lachertje , dat hoort een kruimeldief tegen zich eisen , deze grote boeven moeten toch tenminste 15 jaar in de bak.
  gemodereerd

 56. Mensen als Boussaidi, Schalkwijk en nog een paar van die halve vhp zolen zijn het probleem van Suriname.

  Deze mensen zijn geen technocraten, het zijn politici met een titel die vrijelijk geciteerd worden in de media alszijnde mensen met kennis van zaken.

  Deze politici bedrijven politiek met hun gebrekkige kennis, ze verdraaien, liegen, bedriegen en alles wat het daglicht niet kan verdragen om hun gebrek aan kennis te maskeren.

  Ze hebben verkeerde adviezen gegeven door hun gebrekkige kennis en staan nu met hun rug tegen de muur, ze zijn door de mand gevallen als lichtgewichten wanneer het op internationaal onderhandelingen aankomt.

  Hoefdraad in zijn eentje stopt al deze lichtgewichten in zijn achterzak, dat is bewezen en is een feit.

  Hoefdraad zal best wel fouten gemaakt hebben maar heeft het klaargespeeld om internationaal te onderhandelen voor leningen om het volk van Suriname te ontzien door niet met IMF in zee te gaan. Dit zijn beleidskeuzes die de vorige regering gemaakt heeft.

  De beleidskeuzes van deze regering was steun vanuit diaspora en Nederland, nu daar deze niet over de brug komen, zijn ze met hun staart tussen de bennen naar imf gegaan. Nu hebben ze geen enkel recht meer tot praten of acties nemen. IMF is nu de baas van deze regering, Chan kan en mag niets meer. Hij staat onder curatele en dat steekt.


  Maak melding

 57. Volgens de liegende halve vhp zool Schalkwijk is het een Surinaams herstelplan. Terwijl het iedereen duidelijk is dat het een imf herstelplan is. Hoe kan je anders je Surinaams herstelplan eerst voorleggen aan IMF voordat je het naar het hoogste Surinaams orgaan de DNA stuurt om over te discussiëren. Als de DNA aanpassingen aan het plan wil zullen de leugenaars weer met de staart tussen de benen naar imf moeten voor goedkeuring, zo werkt het wanneer je als lafaard en landverrader onder curatele staat. Niemand respecteert deze liegende regering.


  Maak melding

 58. @jojo, u kunt er mooi omheen draaien om Bousaid in bescherming te nemen. Het is uitgelopen op een drama voor de regering Santokhi mede dankzij de verkeerde adviezen van Boudeaid. Alleen u en de uwen draaien het hoofd weg voor de puinhoop die Santokhi ervan maakt. Santokhi zou het roer even omgooien en nu zit zij verstrikt in zijn eigen ellende.

  De plaat die continu hetzelfde draait “:het is de vorige regering ” heeft geen effect meer. Het volk voelt zich zwaar belazerd. Zij hadden deze ontwikkelingen niet verwacht. Uw ideale regering kan de taak niet aan. Zij zijn thans bezig zichzelf goed te faciliteren. U bent een grote liefhebber van Santokhi en zijn regering geweest. Ook u bent thans zwaar telleurgesteld in de regering Santokhi. Geeft het toe. Suriname was beter af met Bouterse en zijn regering. Er moet ingegrepen worden in de regering van Santokhi. Het volk moet in opstand komen


  Maak melding

 59. Dreai en toen kwam er een olifant met een lange snuit en blies jouw hele sprookje uit.
  Ga maar verder dromen mi boi.
  Met dreai zit je hier je fantasieën te verkondigen. Dat is ook zo’n kwaliteit van de ndp en zijn paarse raten aanhangers.


  Maak melding

 60. @ Dreai en RobGay. Graag antwoord waarom jullie in Nederland wonen? Daar wacht ik nog steeds op. Lenen kan je 1,2,3 en mss een 4e keer. Daarna is het einde oefening. RobGay of je bent heel erg dom of je wilt het niet snappen. Meer zeg ik niet.


  Maak melding

 61. RobG 12 mei 2021 At 09:54
  Suriname was beter af met Bouterse en zijn regering. Er moet ingegrepen worden in de regering van Santokhi. Het volk moet in opstand komen
  ======================================

  Lekker opruiend bezig. Bespaar ons de ellende van nog een regering Bouterse cq NDP. Het volk weet nu inmiddels beter en gaat die pina die de komende jaren op haar af komt gewillig aan. Ervan overtuigt en wetende dat er daarna voorspoed komt. “Voorspoed” iets wat met de vorige leider het een ver van zijn bed show was.
  De man heeft Suriname, met zijn uitspattingen en drang naar telkens meer macht, in veertig jaar naar complete ellende geholpen.
  Een macht die hij alleen kon putten uit angsten van een volk voor een man met getroebleerde ideeën waarop zijn familie en zelfbenoemde NDP vrienden konden meeliften. Zelf diehard kompanen van hem hebben zich inmiddels tegen hem gekeerd.
  Zijn geldingsdrang is niet meer, einde tijdperk Bouterse en NDP. Zijn familie en vrienden stellen zo meteen niets meer voor.


  Maak melding

 62. @koos banti als ik jullie schrijven lees dan 4 dagen kotsmisselijk. Hondedrollen zijn jullie. Misselijk inhoud jullie schrijven bij alle artikelen en ook over diana poikie jullie zijn misselijk makend.


  Maak melding

 63. @RobG
  Ik bescherm Boussaid niet. Dat doet hij zelf door allicht enige zelfreflectie te hebben en over zekerheden en onzekerheden te spreken en niets als absoluut te spreken, Dit in tegenstelling tot Adhin, Parmessar, Bouva, etc. Ondertussen zijn hun boute uitspraken afgeserveerd en van nul en generlie waarde gebleken en worden er “Pijnlijke” afspraken gemaakt met het IMF.
  De eerst heel grote stap waar aan na 10 jaar wanbeleid niet te ontkomen is, is genomen. Door het bedrog van Bouterse en Boefdraad heeft dat extra lang geduurd.
  Nu kan gewerkt worden aan de voorwaarden, zoals de afbouw van subsidies op elektriciteit. Iets wat meer dan nodig is om het subsidiëren van elektriciteit leidt tot enorme verspilling door hun die het kunnen betalen. De groot verbruikers gaan zo meteen zuiniger om met elektriciteit of investeren in zuinige apparatuur terwijl de kleine gebruikers gecompenseerd gaan worden. Gevolg er investeringen kunnen getemporiseerd worden en duurzaam wordt eenvoudiger.

  RobG de bondhouders hadden geen vertrouwen meer in Bouterse want Oppenheimer was gecrashed naar 40% direct na verkiezen van Chan ging de koers om hoog. Bij een schulden akkoord zullen ze water bij de wijn moeten doen door of goedkoop in te leveren of langer te wachten op aflossing of een lagere rente.
  De prijs die betaalt moet gaan worden is hoog maar de sanering van de schuld levert enorm veel op vooral als die uit gesneerd kan worden tot 2035.
  Per saldo zal Suriname 15 jaar de pijn voelen van 10 jaar Bouterse dat is de realiteit beste RobG


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.