Bestuurder rijdt auto in goot te Pontbuiten

9
Bestuurder rijdt auto in goot te Pontbuiten

Maandagavond was het wederom raak tijdens de lockdown in Suriname. Deze Toyota Vitz is rond 23.00 uur in de goot beland op de hoek van de van de Mattheus- en Nicodemusweg te Pontbuiten. Het is nog onduidelijk hoe de bestuurder dit voor elkaar heeft gekregen.

Niemand raakte gewond bij het voorval. De politie kreeg de melding van het eenzijdig verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de goot te halen. Op het moment van schrijven was het nog niet bekend of de bestuurder over een dispensatie beschikt voor de lockdown.


9 REACTIES

 1. Beste famiri, alles is harstikke duur en moeilijk verkrijgbaar in Suriname en toch wordt er gereden als idioten. Natuurlijk kan je niets er aan doen als je een medische oorzaak erachter zit.

  Maar goed helaas kunnen niet alle famiries, auto rijden zoals het hoort.


  Maak melding

 2. Ik had me afgevraagd welk kleur het volgende aan de beurt was.
  Zie een Witte; ja om 23:00 uur.
  Helaas, haastig spoed zelden goed.
  Ik hoop, dat het morgen niet gebeurd, al de zoveelste.
  gemodereerd

 3. Niet Netjes gedaan, het moest helemaal in de goot geparkeerd te zijn.

  Wie is de volgende die het laat zien hoe het netjes in de goot geparkeerd wordt?

  Ik kijk er naar uit.


  Maak melding

 4. Ik heb erover nagedacht en ik weet nu waarom er de laatste tijd zoveel autos in het water belanden; er stond laatst een artikel in de krant over de vele ‘gotro motjos’ die ook tijdens de lockdown rondhuppelen in Suriname. Een paar Surinamers weten niet dat ‘gotro motjos’ mooie vogeltjes zijn, ze hebben iets anders in gedachten en daarom zijn ze in de buurt van een goot, kanaal of sloot afgeleid en te veel gefocust op het vinden van een ‘gotro motjo’.


  Maak melding

 5. Surinamers hebben te veel geld , maar doen alsof zij niets hebben. Vandaar dat zij regelmatig de auto de trens in rijden om een nieuwe aan te schaffen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.