3 coronadoden, 101 nieuwe gevallen en 141 personen in ziekenhuizen

5
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn maandag 10 mei weer 3 coronadoden geregistreerd. Ook zijn er meer dan 100 nieuwe gevallen aan het kucht gekomen na 248 keer testen.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in ziekenhuizen is gestegen naar 141.

De cijfers:

5 REACTIES

 1. Triest Triest Triest, corona is een sluip moordenaar, mondkapje op doen, dit virus is door de macht hebbers de wereld ingestuurd om wereldbevolking te doen verminderen, dit virus komt niet uit China, wel is in china gebracht, en dan is het verspreid, china heeft geen schuld aan, het gaat voornamelijk om de consumptie van de wereld energie door de mensheid, en dit virus komt door westerse landen, om de 3e wereld landen te doen verminderen, nou betaald iedereen de prijs voor, no vertrouw wang wit boeba zomaar ok????


  Maak melding

 2. @Roman, wat voor nonsens zet je hier neer. Dat de rijke landen de arme landen willen vernietigen door de mensheid uit te roeien. Geef me een grote brik hoor met jou domme uitspraken.


  Maak melding

 3. De SLM is verantwoordelijk voor deze toename van govid doden.Geld verdienen door charter vluchten uit te voeren en volle kisten Haitianenen en Dominicanen naar Suriname brengen zonder PCR testen en visum terwijl luchtruim gesloten is.
  gemodereerd

 4. @Roman
  Er zijn honderden coronavirussen waar er zeven mensen treffen voor zover men weet.En zo zijn er nog vele virussen die wij mensen niet kennen en waarvan wij het bestaan (nog) niet weten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.