Egyptische ambassadeur Suriname biedt geloofsbrieven aan

11
Egyptische ambassadeur Suriname biedt geloofsbrieven aan
De ambassadeur boodt zijn geloofsbrieven virtueel aan.

Onlangs heeft de niet-residerende ambassadeur van de Arabische Republiek Egypte (met als standplaats Brazilië), dhr. Wael Ahmed Kamal Aboulmagd, een kopie van zijn geloofsbrieven virtueel aangeboden aan minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.

De minister en ambassadeur hebben tijdens dit onderhoud de verschillende mogelijkheden van samenwerking besproken, ten einde de bestaande bilaterale betrekkingen tussen Suriname en Egypte te verdiepen en versterken. Er is onder meer gekeken naar mogelijke samenwerking op zowel bilateraal als multilateraal niveau binnen de navolgende gebieden: agrarisch, visserij, mijnbouw, toerisme en klimaatverandering.

De Egyptische ambassadeur is ook een van de leden van het Bureau van de mondiale “Green Climate Fund” en heeft aangegeven zich in die hoedanigheid ook in te spannen dat Suriname in aanmerking komt voor financiering op het gebied van onder andere adaptatie voor klimaatverandering.

Voorts deelde de ambassadeur mede dat Egypte over grote hoeveelheden medische goederen beschikt, welke tegen sterk gereduceerde prijzen aan Suriname kan worden aangeboden.

Vermeldenswaard is dat de ambassadeur zijn geloofsbrieven op een nader te bepalen tijdstip zal aanbieden aan President Chandrikapersad Santokhi. Dit zodra de COVID-19 reisrestricties zijn versoepeld dan wel opgeheven.

11 REACTIES

 1. Suriname is een dumpplaats geworden van de hele wereld; heb je troep liggen in je land, geen probleem Suriname neemt het wel van je over.
  Ik ben benieuwd of oom Ram bigi dang een zaak tegen de heer Yard gaat aanspannen, vanwege de beschuldiging dat hij zijn scriptie zou hebben gestolen. Zo te zien heeft de verenigde huichelaarspartij alleen maar hoog opgeleide, slimme, sluwe boeven in haar gelederen, gelukkig dat het grootste gedeelte van de bevolking geen ondernemer is, want op dit moment plegen deze massaal zelfmoord.
  Thanks chanka yu set ing.


  Maak melding

 2. Deze zelfde regering toen ze nog in de oppositie zaten zijden dat de vorige regering alleen maar met slechte landen zaken doet nou wat zie ik nu gebeuren hun doen precies hetzelfde deze chan is een liegbeest de Surinaamse volk durven niet de straat op tegaan altijd maar een handjevol die het durven ik zou zeggen laten we massaal de straat opgaan om te protesteren weg met deze regering


  Maak melding

 3. Ric 12 april 2021 At 12:00
  Deze zelfde regering toen ze nog in de oppositie zaten zijden dat de vorige regering alleen maar met slechte landen zaken doet nou wat zie ik nu gebeuren hun doen precies hetzelfde deze chan is een liegbeest de Surinaamse volk durven niet de straat op tegaan altijd maar een handjevol die het durven ik zou zeggen laten we massaal de straat opgaan om te protesteren weg met deze regering

  Wie moet hem dan opvolgen zeker weer een nee Ger ? De rest van de wereld doet geen zaken met Suriname met een nee Ger aan het hoofd. Afrika laat zien waarom niet. Dus met Chan is het vertrouwen in Suriname zeker terug.
  gemodereerd

 4. @Hendricus Fiatus
  Voor Chanka was het inderdaad DDB, maar voor DDB was het Venetiaan, en Nederland deed toen gewoon zaken met hem, de Nederlandse militairen kwamen gewoon hun oefeningen houden en de wereld stond open, dus heb ik even weer gecontroleerd en ja hoor Vene is een mens van Afrikaanse afkomst, een neger, negrow, negro=zwart, dus ik zou je willen aanraden van leerkracht, chanka te veranderen want, “voor succes ga nooit bij chanka op les” .
  gemodereerd

 5. Chand santoki walking and dancing like a egytptian hop hop hop right and left forward and backward with him . Be kind for this kind of people perhaps they can help surinam litle bit be happy not negative always devils hateful mind.


  Maak melding

 6. De meeste Surinamers in Su weten bij God nieteens in welk werelddeel Egypte ligt. Laatstaan dat men weet van de geschiedenis ervan!
  gemodereerd

 7. waaron zouden wy ambasadeurs uitwisselen met dit land,geen enkel reden toe,of beginen
  sommigen alvast een toevluchts oordt regelen want er komt steedts meer druk op de ketel
  Je weet niet wat je heb tot dat je het niet meer heb,


  Maak melding

 8. @ Hendricus Flatus

  Helemaal goed verwoord, maar eigenlijk is het tijd verspilling om een Boutist te woord staan. Ze kunnen het nog steeds niet behappen dat de NDP, verloren heeft met de verkiezing. ”Ze zijn dom, en blijven ook dom, ik zei zij zeiden”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.