PAHO doet schenking aan bejaardentehuizen in Suriname

4
PAHO doet schenking aan bejaardentehuizen in Suriname

In het kader van het bestrijden van de COVID-19 besmettingen in Suriname, heeft de Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) in samenwerking met de Canadese overheid beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

Deze middelen zijn bestemd voor de bejaardentehuizen. De donatie betreft onder andere laptops, dispensers voor wegwerp handtowels, handschoenen, hand sanitizer voetpedalen, notitieborden, metalen pedaalemmers en bloeddrukmeters. Eerder zijn er ook een aantal verbruiksartikelen uit dit fonds gedoneerd (PPE).

Ook kreeg het ministerie van Volksgezondheid latex handschoenen en andere beschermingsmiddelen, waarvoor het ministerie de bestemming zelf zal bepalen. De items zijn aangeschaft met Grant Funding vanuit de overheid van Canada, Department of Foreign Affairs, Trade and Development aan het PAHO-project “COVID-19 Response Support to Latin America and the Caribbean (LAC)”.

De overhandiging vond plaats op vrijdag 09 april op het secretariaat van de minister onder aanwezigheid van o.a. minister Amar Ramadhin, Karen Lewis-Bell (PAHO), Elly van Kanten (PAHO), Patrick Healy (Honorary Consul of Canada) en Carol de Baas (Inspectie Verplegende en Verzorgende Beroepen).

4 REACTIES

 1. We hebben het zelf zo gewild.
  We hebben 10 jaar lang Boute gewild.
  Nou moet men niet met commentaar komen op de huidige regering.
  Voordat boute aantrad in 2010 was er 1 miljard US in de kas.
  Ga je huiswerk maar beter doen.
  Dom volk Surinamers.
  gemodereerd

 2. @ Rayik

  Gezien jou reactie moet ik concluderen dat je een Boutist bent, je schuif alles op de regering (Chan. ) Als je het beter kan ga dan 1 maand op zijn stoel zitten, dan zal je zeker anders lullen. Gezien de vele leningen die de vorige regering heeft afgesloten, om hun eigen belangen te kunnen behartigen, moeten de 5 komende generatie’s de schuld zien af te lossen. Dus hou jij je mond maar ff dicht aub !

  sari tori

  Jacko

  sari tori
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.