Voertuig in de goot na aanrijding tussen 3 auto’s

4
Voertuig in de goot na aanrijding tussen 3 auto's

Bij een aanrijding tussen drie voertuigen vanmorgen in Suriname, is één van de voertuigen van de weg geraakt en in een goot lang de weg terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 07.45u op de hoek van de Martin Luther King- en de Dwarkaweg. Wat er precies gebeurde en wie als veroorzaker kan worden gezien, is nog niet duidelijk.

Één van de voertuigen belandde in de goot langs de Dwarkaweg. Niemand raakte gewond. De politie van Houttuin is ter plaatse voor onderzoek.

4 REACTIES

  1. Ze weten niet anticiperen is, iederéén wil als eerste doorrijden 2 minuten wachten is veel velen te veel gevraagd. Andere oorzaken zijn : Bezopen geen rijbewijs bellen onder het rijden Stoer doen achter het stuur !!De mooiste is macht over het stuur verliezen, omdat het stuur is ingevet( hahahahaha )stelletje slechte automobilisten dat jullie zijn daar! Indioot Gekwalificeerden, en Idioten op de weg van zuid Amerika.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  2. nou deze goot is zeker al geen 2 jaar schoongemaakt , vind je het niet gek dat het water niet weg kan stromen , dus na een stortbui zal de wegen weer vol stromen , want het water kan niet via de goot afgevoerd worden , kijk om U heen hoe goten erbij liggen , regering hier moet U geld in stoppen , en niet in een vliegmaatschappij die diep in het rood staat.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.