Nieuwe Kern van de BEP geïnstalleerd in Brokopondo

5
Nieuwe Kern van de BEP geïnstalleerd in Brokopondo
Archieffoto BEP Suriname

Afgelopen weekend is te Marchalkreek de 33ste kern van de politieke partij BEP in het district Brokopondo geïnstalleerd. Het bestuur van deze nieuwe kern bestaat uit 8 leden die langs de Afobakkaweg woonachtig zijn en ressorteert onder Ressort Marchall Kreek.

Kernen zijn de kleinste eenheden van de partij en zij een hebben een belangrijke stem bij het voordragen van kandidaten voor de afdelingsbesturen en het hoofdbestuur. De voorzitter van deze kern is mevrouw Sylvia Pomba, die aangaf blij te zijn met de nieuwe kern en dat ze samen met haar bestuur hard zal werken om de BEP aan meer stemmen en zetels te helpen bij de verkiezingen van mei 2025.

Vermeldenswaard is dat mevrouw Sylvia Pomba de moeder is van de steratleet Janique Pomba.

Voorzitter Asabina feliciteerde de nieuwbakken kernvoorzitter en haar leden met deze grote verantwoordelijkheid die zij op hun schouders hebben genomen. Hij deelde zijn gehoor verder mee dat de partij de evaluatie van de verkiezingen van mei 2020 achter de rug heeft en dat er thans een commissie onder leiding van Salomon Emanuels bezig is met de doorlichting van partij.

Binnenkort zullen er meer mededelingen hierover worden gedaan naar de samenleving toe.

5 REACTIES

 1. De BEP partij der Beppemanen. Kakken zonder te douwen. Niks totaal geen toegevoegde waarde deze beweging. Hef je jezelf op en of anders op in de ABOP.
  gemodereerd

 2. Proficiat BEP met deze nieuwe kern die een nachtmerrie is voor de Abop. Verkiezingen zijn mogelijk dichterbij dan je zou verwachten. Het is dan afgelopen met de verotte Abop en VHP.
  gemodereerd

 3. Een ieder is opzoek naar geld, dus richten ze nu al kleine partijtjes op. Hoop dat degene op wie zij willen gaan stemmen de hele kliek hooggeschoold is en hun diploma’s laten zien. Ook dat zij de nodige kennis en kunde in huis hebben. Zich kunnen verwoorden zowel mondeling als schriftelijk in perfect nederlands. Want niet een ieder begrijpt hun oertaal.
  gemodereerd

 4. En wat gaan deze kernen betekenen voor de lokale inwoners en welke middelen hebben ze?
  Flauwekul…..allemaal!
  gemodereerd

 5. Ik denk niet dat Bep in staat is van Suriname een 2e Dubai te maken. Ene Andre die droomde ook van een 2e Dubai maar uiteindelijk hebben ze van het land een 2e Haiti gemaakt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.