zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn bos ernstig gewond aangetroffen jager overleden

In bos ernstig gewond aangetroffen jager overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De jager die woensdag met ernstige verwondingen in het gezicht is aangetroffen in het bos te Waterland in het district Para is overleden in het ziekenhuis.

De man was woensdagmorgen gaan jagen in het bos te Waterland. Hij was rond half zeven vertrokken, maar keerde niet terug. Zijn familie begon toen met een zoekactie en trof hem aan. Hij was niet aanspreekbaar en is door zijn familie gebracht voor medische behandeling.

Het slachtoffer heeft de verwondingen opgelopen doordat hij is gevallen uit een boom. De sterke arm in Suriname was ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
  1. Hmmmmm, volgens de erkende rechercheurs van WKN ,waren de opgelopen verwondingen te wijten aan wilde dieren. Nu is het wel zo dat in het bos wilde dieren vertoeven. Heb nog nooit een herdershond moederziel in het bos zien lopen. Dus ,die eerste vaststelling is een knap staaltje van speurwerk. Vervolgens werd wederom door onze bejubelde rechercheurs van Waterkant, bepaald dat het om een katachtige moest gaan ,gezien de verwondingen in het gelaat. Op dat moment kon pakiratigri van bewondering haast geen adem meer halen ,danig onder de indruk als hij was van deze meesterlijke vertoning van logica en deductie. Nu blijkt echter dat het slachtoffer gevallen is uit een boom en daardoor de verwondingen heeft opgelopen. Om het verhaal van onze meesterspeurders kloppend te maken moeten we wel een draai geven aan de waarheid. Het slachtoffer is eerst gevallen uit een boom en daarna door wilde dieren in de vorm van katachtigen in het gelaat verwond. R.I.P.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES