Jager ernstig gewond aangetroffen in bos

21
bos-suriname

Een jager is woensdag met ernstige verwondingen in het gezicht aangetroffen in het bos te Waterland in het district Para. Hij was niet aanspreekbaar en is door zijn familie gebracht voor medische behandeling.

De man was woensdagmorgen gaan jagen in het bos te Waterland. Hij was rond half zeven vertrokken, maar keerde niet terug. Zijn familie begon toen met een zoekactie en trof hem aan.

Het is niet bekend hoe de man aan de verwondingen is gekomen. De sterke arm in Suriname was ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek.
 

21 REACTIES

 1. een dier val meestal aan als die bedreigd voelt of honger heefd, en als ik het goedt begryp dan is hy in het gezicht verwondt dan kan het alleen een kat achtige zyn en er zyn in dat gebiedt veel wilde katten


  Maak melding

 2. RBrown, WAT maakt duidelijk een grapje, maar alleen een arrogant mens denkt dat (alle) dieren niet in staat zijn iets te leren. Hoe denk je dat blindegeleide honden, drugshonden, circusdieren enz. in staat zijn datgene te doen wat ze kunnen doen? Zelfs wilde dieren in het Binnenland, die nog nooit een mens hebben gezien, zijn in tegenstelling tot dieren in het kustgebied, niet bang voor jagers, maar wanneer men op ze begint te jagen LEREN ze die gewoonte snel af.


  Maak melding

 3. Waarom op dieren jagen, laat de beesten met rust, de dieren storen ons toch, a boeng geng, laat de arme dieren met rust en toon respect voor de dieren


  Maak melding

 4. Mijn reactie voor Bakroe
  Geen respectone voor wie?
  In plaats je rotzooi kraait ga wat nuttigs doen ja!
  Jullie gevn je mond te veel werk!
  gemodereerd

 5. Wie zegt dat de dader een dier was. Niemand maar het roddelcaroussel maakt overuren. Deze man is niet door een wilde beest of door een wilde katachtige aangevallen. Mensen die niets te doen hebben moeten niet gaan fantaseren.


  Maak melding

 6. Hopelijk knapt hij op en aanspreekbaar, dan kan.hij precies vertellen wat hem is overkomen. Wacht verdere berichten af.
  gemodereerd

 7. Ma staa nie bei welk soorte wonde hebbe die mang op sein gesig. Sei sneiwonde ov klappe door swiepende tak fan een boom ov wat?
  Pas as is klaar welke soorte wonde, dang kang geseg worde hoe ov door wat is ontstaan die wonde.


  Maak melding

 8. Wolven,hyena’s,tijgers, leeuwen, zelfs een hee kan je temmen Ewa ja zelfs op zo een topic zijn er mensen hier die hun dag pilletjes niet hebben ingenomen peace en werk aan je zelf voordat jij je kinderen iets wilt leren good dat to the real ones


  Maak melding

 9. Weetje wat erg is;als je gaat jagen en de konijnen schieten terug. Dan ben jij het haasje, dus de jager wordt gejaagd
  gemodereerd

 10. rbrowny met y , , hebt jij de reactie van Henkes wel goed gelezen , zelfs een paarse rat kunnen ze iets leren , maar bij jou is het niet gelukt , y y y wie wil der een ij .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.