vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Zwerver steekt plotseling over en wordt aangereden door lijnbus

VIDEO: Zwerver steekt plotseling over en wordt aangereden door lijnbus

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een ongeluk zaterdagmorgen aan de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname, is een zwerver zwaargewond geraakt. Het slachtoffer stak plotseling de weg over en werd aangereden door een lijnbus. Van het ongeval zijn er beelden van een bewakingscamera, die ook hieronder te zien zijn.

Op de beelden is te zien dat de zwerver langs de kant van de weg staat, bij een zijstraat. Hij lijkt iets te eten of te drinken. Aan zijn rechterkant komt er een lijnbus aangereden. De zwerver loopt dan plotseling de straat op zonder naar rechts te kijken.

De lijnbus die in volle vaart aankomt, lijkt te remmen maar kan de man niet meer ontwijken. Hij raakt het slachtoffer vol op z’n voorruit. De man schuift enkele meters over het wegdek en blijft roerloos liggen.

De zwerver werd met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Over zijn toestand is niets bekend. Het ongeval wordt onderzocht door de Surinaamse politie.

Het filmpje is hieronder te zien en kan als schokkend worden ervaren:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Hoe weet men dat hij een zwerver is? Met dit warme weer, de laatste dagen, hebben veel Surinaamse mannen de neiging om in korte broek en ontbloot bovenlijf rond te lopen. Voor hetzelfde geld is hij geen zwerver, maar een met goud behangen Mony Dagu, die te veel hooi op zijn vork heeft genomen, waardoor hij niet meer helder kan denken en een heleboel domme dingen doet.


  Maak melding
 2. De bus is schuldig aan dit ongeluk, bij het naderen van een
  zebrapad moet men vaart veminderen en voetgangers hebben
  voorrang bij het zebrapad . Met zulke hoge snelheden kan men niet
  reageren op onverwachte situaties . 30 km borden plaatsen bij zebrapad


  Maak melding
 3. De bus is niet fout. Deze man stak plotseling over zonder eerst te kijken en hij was niet eens op het zebra pad. Triest voor de aangereden man, maar hij is echt fout ook al is hij degene met het letsel.


  Maak melding
 4. Heftig hoor om zo iets mee te maken. Sterkte aan het slachtoffer en aan alle getuigen.
  Zo Iets moet echt niet voor mijn neus gebeuren, zou ik niet aan kunnen.


  Maak melding
 5. Misschien komt die man uit Europa en denkt rechtsverkeer, dus ik steek veilig over.
  Maar die buschauffeur heeft zelf niet de moeite genomen om te remmen voor die man.


  Maak melding
 6. Eigen schuld dikke bult. Dit lijkt meer op een poging tot zelfmoord. Zelfs als je bij de zebrapad staat moet je wachten tot verkeer stopt om over te steken. Maar omdat dit Suriname is denkt men geen enkele wet is van toepassing op mij.


  Maak melding
 7. Volle vaart????? Dacht de bestuurder dat ie op een of andere race circuit was? Zijn er binnen de bebouwde kom geen limiet snelheden in Suriname? Een voertuig besturen is NIET sec links en rechts aan t stuur rukken, en de poot van deze wegpiraat lijkt vastgeplakt te zijn geweest op t gaspedaal. Offff heeft ie tussen twee kamelen door afgereden? BEWIJS JE RIJBEWIJS !!!!!!!!!.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES