Door politie geslagen lockdown-overtreder Emiel Gefferie (27) vrijgelaten

15
Door politie geslagen lockdown overtreder Emiel Geffery (27) na twee weken vrijgelaten

De 27-jarige Emiel Gefferie, die afgelopen oud op nieuw door de politie in Suriname werd aangehouden, is vandaag weer vrijgelaten. Dat heeft zijn zus laten weten. Zijn hardhandige aanhouding, waarbij hij geslagen werd door agenten, werd op die bewuste dag gefilmd door omstanders.

De beelden kwamen gisteren pas naar buiten, nadat zijn moeder naar de media stapte en veroorzaakte veel ophef op social media. Op de beelden is te zien dat Emiel bij zijn aanhouding hardhandig werd aangepakt. Hij wordt geschopt en geslagen nadat hij zelf ook niet mee lijkt te werken aan zijn aanhouding.

Wat er aan de aanhouding vooraf ging is niet duidelijk. Emiel zou volgens zijn zus, die dag bij vrienden zijn geweest en werd om 00.00u op straat gezet. Hij werd scheldend op straat aangehouden door de politie, waarbij het escaleerde.

Hij werd hardhandig aangepakt door de agenten waarbij eentje hem met een wapen tegen zijn hoofd sloeg. Op de beelden is te zien dat hij de agenten ook probeert te slaan. Uiteindelijk werd hij aangehouden en zou voor 30 dagen vast gezet worden.

Vanmiddag is hij vrijgelaten na 15 dagen. Z’n familie laat het er niet bij zitten maar dringt er bij de politie op aan om een onderzoek te starten.

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Geplaatst door Furgél Nieuwsgierige Hek op Zaterdag 16 januari 2021


15 REACTIES

 1. Waar blijf matoera nu ze zij tijdens de vorige regering het lijk wel jaren 80 als de politie ging optreden deze regering wist alles beter toen ze in de oppositie waren zelf nu maken ze een potje van en nu wachten op WATJE wand hij weet het ook beter met mensen uitschelden bedriegen wat een figuur


  Maak melding

 2. Een agent is een heel speciaal persoon hij is een vriend van alle bewoners van suriname.
  Als jou buurman of buurvrouw of kennis of wie dan ook jou op 1 of ander manier bedreigt of oplicht of wat dan ook, bij wie moet je zijn voor hulp?????
  Juist ja je belt meneer de agent.
  Mocht er in het verkeer of waar dan ook een agent jou sommeren om halt te houden dan hoor jij direct en zonder discussie gehoor te geven aan zijn oproep.
  Hij is immers een ambtenaar in functie met vergaande bevoegdheden.
  Als ouders hun kinderen deze basis principes niet bijbrengen dan krijg je zulke fratsen.
  Respect voor oom agent.


  Maak melding

 3. Die agent zit op een vechtsport zag hoe hij die jongen van achteren op zijn ribbenkast trapte. Die agente is ook ongeschikt want ze probeerde met een mislukte trap hem in zijn kruis te trappen.
  Ik snap deze aanhouding niet want in het begin loopt die jongen naar het linkerachterportier dan trekt shedevil hem terug en begint het powerplay spelletje


  Maak melding

 4. Maak aub een einde aan die eeuwige avondklok. Dit word nu echt vervelend. Waarom is het nodig om zo op te treden tegen iemand die in feite, mag gaan en staan waar hij wilt. Wat een onzin, en deze agenten zijn ongeschikt om het werk waarvoor ze zijn aangenomen, uit te voeren.


  Maak melding

 5. De beelden spreken boekdelen. De vrouwelijke agent in het blauw ( Blauw pakkie) heeft de jongeman eerst geslagen en geschokt en toen begon de schermutseling, waarbij hij duidelijk trappen en slagen heeft moeten incasseren. Erg onprofessioneel zo ga je niet te werk om iemand te arresteren.Duidelijk crimineel gedrag van de politie die je dient te beschermen, ook als je dronken bent. Ik stel voor deze mensen op te laten draaien voor de medische kosten en smarten geld voor geleden schade. Zelf de EX VP heeft niet zo lang gezeten.


  Maak melding

 6. hé ricje , wat een onzin kraai jij weer uit , paars ratje , , en die agent die de jongen geslagen heeft met zijn wapen , direct op staande voet ontslaan , , want weet je dat deze agent is opgeleid door je baasje bouta , en er zullen nog meer van die eikels het veld moeten ruimen , en ratje we schelden niet maar zeggen waar het opstaat , en jij keurt het goed dat in 1980 die bouta een staatsgreep pleegde , en in 1982 15 onschuldige Surinamers vermoorde , en ook nog in de rug geschoten , dus paars ratje houdt je mond , trouwens was je in 1980 al geboren.


  Maak melding

 7. Redskin you na mang,helemaal eens. Je vergeet te zeggen om w a t voor volk het gaat. Doen ze in nederland ook maar worden ze beschermd door de blanen en gaan ze allemaal demonstreren. Akwasi kijk , dat dit geen discriminatie. Het zit gewoon in hun genen.


  Maak melding

 8. Zelfs mevrouw agent gebruikt bekende krachttermen alsook collega en arrestant schijnen krachttermen nodig te hebben om respect af te dwingen. meneer agent heeft zelfs een vuurwapen nodig om de ongewapende arrestant te arresteren.
  Nieuw woord toevoegen in Surinaams woordenboek “yu ma pangpang” waarvan kennelijk de betekenis luidt “een term om overtreffend aan te duiden dat dit niet kan”? 😎😎😎
  Zelf denk ik dat een halve A4 gevuld kan worden met betekenissen


  Maak melding

 9. Deze agenten hebben zeker weten beledigende woorden geuit of iets in die zin. Dat doen agenten in Su nog steeds. Ze proberen je klein te krijgen en als ze een keer de verkeerde voor zich hebben dan barst de hel los. Het is trouwens heel DOM om met de politie op de vuist te gaan als je je door hen beledigd voelt. Als je geen respect naar de burger toont, zal het niet wederzijds zijn. Dat geldt ook.voor de burger anderszijds. Weet je nog dat de stakende militairen in 1980 door de politie “padvinders” werden genoemd en wat er daarna gebeurde? Als de politie toen respect toonde naar deze groep hadden agenten nooit met hun buik op straat gelegen om met een bullepees bewerkt te worden. Dit terzijde, de politie is overigens de meest corrupte organisatie in een land.
  TOON RESPECT EN JE ZAL MET RESPECT WORDEN BEHANDELD


  Maak melding

 10. “Wat er aan de aanhouding vooraf ging is niet duidelijk.”

  “Emiel zou volgens zijn zus, die dag bij vrienden zijn geweest en werd om 00.00u op straat gezet. Hij werd scheldend op straat aangehouden door de politie, waarbij het escaleerde.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.