maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader verkracht 14-jarige dochter in Suriname

Vader verkracht 14-jarige dochter in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een vader zou zijn 14-jarige dochter hebben verkracht in Suriname. Vrijdag is er hiervan aangifte bij de politie gedaan, meldt Times of Suriname.

De ouders van de tiener wonen niet meer samen. De vader haalde zijn dochter op gezette tijden af om bij hem te logeren. Op een gegeven moment wilde het meisje niet meer met hem mee. De moeder vond het vreemd en besloot haar dochter te ondervragen.

Het slachtoffer verklapte toen dat haar vader haar tweemaal heeft misbruikt: een keer in augustus en de andere keer in oktober. Volgens de 14-jarige is alles tegen haar wil gebeurd, schrijft Times.

De vader zou zijn dochter eerst aan haar borsten en geslachtsdeel hebben betast en daarna hebben misbruikt. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Drie weken geleden zei een dong kaw dat deze dingen alleen in het buitenland gebeuren. Zeker een analfabeet!! Deze vader ophangen!! Punt uit!!e


  Maak melding
 2. als dit verhaal klopt , en de vader zich heeft vergrepen aan zijn dochter van 14 jaar , ben je geen vader , je bent geen mens maar een duivel , jij hebt jou kind vernederd , en zal dit haar verdere leven met zich mee moeten dragen , en argwaan krijgen tegen elke manspersoon , en rowdie ben jij ook zo iemand die zijn eigen dochter verkracht, en jij zegt lusten , hebt jij niet goed geluisterd naar die dame viera , ze zei toch redt je zelf , dus pak je leuter in de hand en speel daar dan mee , maar blijf af van je eigen kinderen en andere jeugdigen.


  Maak melding
 3. WAT,

  Is toch waar wat ik zeg? Zijn lusten (verkrachting eigen dochter) wogen voor hem op dat moment zwaarder dan zijn lasten (vaderschap).
  Bij de oude Egyptenaren was incest in de koninklijke familie normaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES