vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSOZAVO en OW brengen woon- en bouwprojecten Suriname in kaart

SOZAVO en OW brengen woon- en bouwprojecten Suriname in kaart

-

Does Travel - naar Suriname

De ministers van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en Openbare Werken, Uraiqit Ramsaran en Riad Nurmohamed hebben veldbezoeken afgelegd voor het identificeren van alle bouw- en woonprojecten en de fase waarin de verschillende projecten zich bevinden.

Tijdens de veldbezoeken zijn verschillende projecten geïdentificeerd in verschillende fasen van planning en uitvoering. Om de woon- en bouwprojecten in kaart te brengen is er een clusterteam ingesteld door de regering Santokhi-Brunswijk. 

De ministers zullen hun bevindingen rapporteren aan de overige collega’s binnen het clusterteam ‘woningbouw’, alwaar de nodige besluiten genomen zullen worden over deze geïdentificeerde projecten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Misschien komt de 18000 duizend huizen alsnog die de charlatan bedrieger bouta, had beloofd, deze regering is goed bezig, de laaste 10 jaar regering boef bouta en boefdraad was alleen bezig geld te lenen, en de bevolking zand in het ogen strooien @


    Maak melding
  2. De heer venetiaan en sardjoe na is regering Brunswijk santoki echt goed bezig, mensen jullie moeten weten suriname is voor 63 miljard in srd opgetild door ndp van bouta, als dat bedrag is terug betaald, dan pas komt er stabiliteit, ga en verdiep je in zelf, om af te vragen, waar mee bouta bezig wäs,na soso foefoermang ndp, een ongeschoolde idioot was bouta??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES