Man steelt sportschoenen van SRD 1.600 en verkoopt ze voor SRD 75

5
sportschoenen oftewel patta's
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft een man aangehouden die een paar sportschoenen en een mobiele telefoon heeft gestolen van een vrouw die hem in dienst had genomen. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De benadeelde, die in het politie ressort Flora woonachtig is, deed op zondag 11 oktober aangifte van diefstal van de sportschoenen ter waarde van SRD 1.600,- Volgens verklaring van de vrouw had zij sterk het vermoeden dat haar arbeider, de 35-jarige Alwin V.. hiervoor verantwoordelijk was.

De man zou eerder ook een mobiele telefoon van haar gestolen hebben, maar daarvan deed zij geen aangifte. Alwin werd opgespoord en nog dezelfde dag aangehouden. Hij heeft toegegeven dat hij de sportschoenen gestolen heeft en dat hij die voor slechts SRD.75,- doorverkocht heeft.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Alwin in verzekering gesteld door de politie. De heler wordt nog opgespoord meldt de politie.


5 REACTIES

  1. Wat een pannenkoek, ik zou er minstens het dubbele voor vragen.😂🤣 of anders lekker zelf erop gaan lopen, ze kunnen
    het dan toch niet terug eisen.🙄 idioot, je kan liever eten stelen heb je er tenminste nog wat aan. Of gewoon werk gaan zoeken, hoef je ook geen hartkloppingen en hoge bloeddruk te krijgen😜


    Maak melding

  2. mica , deze idioten hebben geen hart en denken alleen maar aan stelen , , je gaat je toch niet moe maken met werken , van iemand wat jatten is makkelijker en het brengt wat op , , alleen hebben deze idioten geen kennis wat de waarde is van wat ze hebben gestolen , ze verkopen het voor een bedrag dat ze een parbo kunnen kopen en dan zijn ze al tevreden


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.