donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Auto te water na aanrijding tussen twee voertuigen

VIDEO: Auto te water na aanrijding tussen twee voertuigen

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto kon zichzelf vanmorgen snel in veiligheid brengen, nadat zijn voertuig in de trens langs de Copernicusstraat terecht kwam. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde na een aanrijding rond 10.30u op de hoek van de Anamoestraat in Suriname.

De benadeelde reed daarbij over de Anamoestraat richting Jozef Israelstraat en had voorrang. De veroorzaker reed over de Copernicusstraat. Bij de kruising verleende hij geen voorrang waardoor er een aanrijding ontstond.

Daarbij werd de auto van de benadeelde zo hard geraakt dat het voertuig in de trens terecht kwam. De benadeelde wist zelf ongedeerd uit zijn auto te komen. Er raakte verder niemand gewond.

De Surinaamse politie kwam ter plekke en heeft de zaak in onderzoek. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig weer op het droge te kijgen, zoals in onderstaand filmpje te zien is:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Weten die klojo’s in Su eigenlijk wel wat voorrang betekent ?????) (De goeie daar gelaten)

    sari tori

    jacko


    gemodereerd
  2. Er wordt vreselijk hard gereden,mensen moeten beseffen dat alleen pijn en geld kost.als je ergens moet zijn ga eerder van huis…sari tori


    Maak melding
  3. En een liedje komt in mij op. Alleen van die andere coupletten heb ik nooit wat van gehoord. Die stonden er dus gewoon bij geschreven:

    “Ik zag twee beren
    Broodjes smeren.
    Oh, dat was een wonder
    Het was een wonder, boven wonder
    Dat die beren smeren konden
    Hi hi hi, ha ha ha
    Ik stond er bij en ik keek er naar
    Ik zag twee slangen
    De was op hangen
    Oh, dat was een wonder
    Het was een wonder, boven wonder
    Dat die slangen, hangen konden
    Hi hi hi, ha ha ha
    Ik stond er bij en ik keek er naar
    Ik Zag twee koeien
    Bootje roeien
    Oh, dat was een wonder
    Het was een wonder, boven wonder
    Dat die koeien, roeien konden
    Hi hi hi, ha ha ha
    Ik stond er bij en ik keek er naar”

    Dat was het 😆
    Mensen, wees liever vrijgevig in het verkeer. Doe niet als een inhalige hond die zijn voer niet krijgt als de wagen eventjes stil moet staan of zachter moet rijden. Geef elkaar wat ruimte. Die 2 seconden, 2 minuten of 20 minuten stellen echt totaal niks voor op moment je een smak maakt en het misschien wel niet meer na kan vertellen.
    Laatste tijd ook steeds meer fietsers doodgereden. Toon liever een beetje meer respect in het verkeer. Respect krijg je wanneer je zelf ook respect weet te tonen. Anders moet je gewoon een ander vervoersmiddel nemen als je snel overal tussendoor wilt gaan. Het is echt helemaal NIET NETJES! Je bent echt niet alleen in het verkeer. Denk aan je medemensen!


    Maak melding
  4. Rij lik law mang, ze leren het nog steeds niet af . 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽


    gemodereerd
  5. Heel goed dunzaak,
    De anderen ware,
    Beren potje ging uitvaren…….

    Ronald aan het stuur ……

    Ben vergeten,
    57 jaar geleden


    gemodereerd
  6. @ Dedikkezaak

    Mooi en waar wat je schrijft: helaas is niet iederéén hetzelfde als jij, want er zijn meer imbecielen die een auto bestuurd .

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. Ach,hier moet men niet meer van opkijken.is de normaalste zaak van de wereld dat auto mobilisten in de goot belandt.ding jesi nanga ding verstang na lek dia ba.sommige mensen denk3n niet na dat er mede weggebruikers zijn.


    Maak melding
  8. Alleen maar rijke mensen kunnen zich zulke aanrijdingen veroorloven. Ik ben benieuwd hoeveel die benadeelde van de verzekering krijgt, die hoge paleis heeft laten bouwen.


    gemodereerd
  9. Ik snap het niet, er zijn zoveel auto’s en motoren geschonken door China. Iedereen wil werken, of is er geen geld om deze mensen te betalen. Op straat zie je zelden politie. Ik zie ze wel boodschappen doen met hun gezin! In politie auto’s .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES