Acht personen aangehouden voor stelen tandpasta uit pakketten

20
tandpasta-colgate

Chotelal B.(26), Kevin L.(22), Surinderkumar S.(40), Thao Yan L.(29), Mahesh R.(31), Amtiemkumar S.(26), Premish M.(32) en Jiali J.(40) zijn respectievelijk op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 maart door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden voor verduistering en heling.

De benadeelde deed op woensdag 25 maart aangifte ter zake verduistering contra deze manspersonen die werknemers van hem zijn. Deze werknemers waren belast met het verstrekken van 300 pakketten aan minderbedeelde gezinnen in Suriname. Uit die pakketten hebben de werknemers tandpasta van het merk “Colgate” weggenomen.

De politie startte een strafrechtelijk onderzoek nadat de benadeelde aangifte had gedaan. Uit het politioneel onderzoek werd duidelijk dat het vermoeden van de benadeelde juist was en dat zijn werknemers inderdaad de tandpasta’s uit de pakketten weggenomen hadden. Het gelukte de politie de partij tandpasta te achterhalen. De tandpasta’s zijn ondertussen terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachten Thao Yan L., Mahesh R., Premish M. en Jiali J. die ter zake heling aangehouden waren, zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie heen gezonden. De overige vier verdachten Chotelal B., Kevin L., Surinderkumar S. en Amtiemkumar S. hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld.


20 REACTIES

 1. Off Topic
  Regering waarschuwt mensen die valutawet overtreden
  De eerste die ze zouden moeten oppakken zijn zij die grote hoeveelheden importeren en die dan boven de hoofden van het volk geld verdienen
  Voorbeeld
  Chotelal krijgt deviezen om goedkoop te importeren koers 7,52 SRD
  Chotelal mag calculeren tegen een koers van minstens tussen 8,50 SRD en 11 SRD (koers van de algemene banken)
  Chotelal mag een winstbedrag / percentage in de verkoopprijs meenemen
  Wie is hier bezig het volk te beroven?


  Maak melding

 2. “Chotelal krijgt deviezen om goedkoop te importeren koers 7,52 SRD
  Chotelal mag calculeren tegen een koers van minstens tussen 8,50 SRD en 11 SRD (koers van de algemene banken)”

  Allemaal geforceerde koersen. De Centrale bank zal wel de koers moeten bijstellen. Deze belachlijk lage koers is niet lang vol te houden…

  Een koers van tussen de 1 op 12 of 15 is reëler…


  Maak melding

 3. Het zullen wel paarse ratten zijn. Het verstrekken van pakketten is net zo’n nyang patu geworden als de Naschoolse Opvang. Ook bij de uitdeling van schoolpakketten zijn er zaken verduisterd geworden door paarse ziekelingen. Omdat het te bont werd moest Abdoelgafoer het veld ruimen die vervolgens ergens anders geregeld is geworden.


  Maak melding

 4. “Wat bijna iedereen in De Nationale Assemblee openlijk en voortdurend kan blijven stelen onder het bewind van opa,.. Nou dat kunnen wij dan toch ook!?!”
  – Hebben zij hoogstwaarschijnlijk gedacht.

  Is ook duidelijk typisch Surinaamse mentaliteit. Altijd verdwijnt er wel wat of komt er ergens wat te kort.
  Valt nog mee dat niet een paar, de helft of zelfs alle pakketten zijn verdwenen.

  Dit komt ervan als zoveel ambtenaren van het volk stelen. Je kan duidelijk zien hoe triest het er aan toe gaat in Suriname, dat men zelfs over moet gaan tot het stelen van tandpasta uit pakketten die bestemd zijn voor minderbedeelden.

  Maar als je Robgay vraagt gaat het allemaal hartstikke goed en dat kan hij weten terwijl hij in Nederland woont. Zal Rob gewoon een verstandelijk beperkte homoseksuele uitkeringstrekker zijn. Zulke vormen beginnen zijn uitspraken wel aan te nemen.

  Je moet gewoon die dildo uit je reet halen, naar Suriname komen en de realiteit een keer onder ogen zien. Pas dan moet jij hier pas weer komen praten, vind ik! Met jouw zijne exelentie met stront, die al tien jaar het hele land naar malle moer brengt en het land nu een junk status heeft. Zie de realiteit onder ogen gabber
  gemodereerd

 5. Pakiratigri heeft de tandpasta Colgate gestolen. Niet het beste merk overigens, maar daarmee wel opgegroeid. Pakiratigri heeft er behoefte aan gehad de tanden te poetsen van de valselingen. Bumblegun bijvoorbeeld. Jay bijvoorbeeld ,Nel bijvoorbeeld, Dedikkezaak bijvoorbeeld en nog een aantal. Tegen de tijd dat die Colgate door je strot geduwd wordt , is je tandvlees tot bloedens toe verscheurd en ga jij een ander liedje zingen. De Twatwa zal een Picolet worden. Groetjes van Chan Klaas Stuntelaar.


  Maak melding

 6. Ze hebben nu in elk geval sterke schone tanden en kunnen dus een tijdje achter de tralies verblijven zonder te poetsen. Heel veel sterkte jongens. Had het gevraagd dan had ik een aantal van de Action naar jullie toegestuurd. Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaas………


  Maak melding

 7. Winkeliers mogen de oude prijzen bijstellen naar boven wordt van overheidswege toegestaan want ze hebben tegen de oude hoge koers ingekocht en dat hebben ze zelfs buitensporig gedaan ten nadele fu vooral a poti volk die geen loonsverhoging gehad heeft ter compensatie vanwege dezelfde geldkwestie. Ipv deze toestemming had de overheid bv de winkeliers kunnen compenseren en controleren dan wisten we beter waar we aan toe waren.


  Maak melding

 8. @ Pakiratigri ha ha maak je niet druk ik hou mijn tanden ook graag schoon met Colgate en hoef niet op dievenpad te gaan. Ik poets voor ontbijt mijn tanden. Ik zie tegenwoordig bij veel Surinamers dat ze pas na het ontbijt de tanden gaan schuieren. Niet fris. Velen vergeten s ochtends om tanden te poetsen.
  gemodereerd

 9. VPRO 22.53 uur. Fantastisch
  Een bakra “op de Dappermarkt” in gesprek met een Surinamer.

  Het artikel
  Gestolen. Bah wat een vies woord.
  Geleend. Deze jongens zouden de tandpasta terug brengen. Het was een test om te kijken hoe de bewaking was.
  Dit brengt me bij mijn vruchtbare dag
  Tuin een beetje opgeruimd. Toen heerlijk met een biertje aan het lezen geslagen. Veel in te halen
  Ik heb een tijd geleden hier geschreven dat groente (van Hollandse bodem) weleens duurde zou kunnen worden, wegens een gebrek aan arbeid. Polen ea zijn huiswaarts gekeerd.
  Maar gisteren hoorde ik ergens over het instorten van de voedselprijzen.
  Toen, dacht ik:
  Pico wat ben je stom geweest. (zo gaat het altijd in politiefilms, ineens weten ze het). Ik ook. (ik had maar een bier gedronken, dus ik was nuchter)
  Uien, Adhin, India, Varkenscrisis, Covid-19, kasrreserves
  Juridische eigendom en economische eigendom
  Ik heb geen zin om het exact te gaan uitzoeken. De “oude” Esmerald had dit zeker gedaan.
  Wanneer is het geld opgenomen en hoe hoog stond de prijs van uien op de commodity market
  Oppositie ga het maar uitzoeken en vooral :juridische eigendom en economische eigendom mbt het verdwenen bedrag.
  Ga NOOIT akkoord met – lenen -. Banken kunnen (zie hieronder) gruwelijk de kous op de kop krijgen. Al wordt gezegd, zelf getekend dat jullie het geld terug krijgen.
  De ontsnapping zit in economisch en juridische eigendom!

  Laten we beginnen
  Adhin heeft de waarheid gesproken. Er is met de VRIJWILLIGE kasreserves ( deze moet je los zien van eventueel verplichte kasreserves, zo die er zijn) gespeculeerd op de termijn markt. Er zijn futures gekocht. Hierbij wordt een prijs voor levering in de toekomst afgesproken.
  Adhin heeft gespeculeerd (met een deel van de kasreserves of met alles) op een prijsstijging van uien. Zijn idee hier achter was dat de mislukte oogst van uien in India bosbranden in Australië en varkenscrisis in China de prijs van grondstoffen zou doen stijgen, dus ook die van uien. Zijn contract zou veel meer waard worden en voor de afgesproken datum zou hij zijn fors in waarde gestegen futures verkopen.
  Of dat nog het geval is betwijfel ik ten zeerste. Niemand zag Covid-19 aankomen, dus ook niet dat de mondiale vraag naar grondstoffen fors zou inzakken en daarmee de belegging van Adhin.
  Och, het is maar een ideetje hoor, al blijf ik het zeer merkwaardig vinden dat hij geroepen heeft dat er uien zijn gekocht. Dit zal hij echt niet zomaar hebben gezegd


  Maak melding

 10. Waartoe Chotelal in staat blijkt te zijn, is ook uitvoerbaar door andere handelaren. Maar nee hoor, deze handelaren willen het politieke beleid van de oppositiepartijen niet doorkruisen en gaan voor het grote geld. Over de ruggen van de bevolking gaan zij voor de mega winsten en streven zij naar politieke winst voor VHP en NPS.

  Bigi Sma,
  Je bent bezig met het verkondigen van fake nieuws. Het is makkelijk om vanachter een computer een verhaal te bedenken en rond te bazuinen.
  gemodereerd

 11. Geloof me, het volk zal elkaar de hersenen inslaan en stelen van elkaar. Nu in deze tijd zal d a t leiden tot een volks tragedie let maar op. Hopelijk woreden ze wel op tijd wakker en gaan ze bij hun leider voor de stoep staan en h u n eisen kracht bij zetten. Hij steelten roofd nog steeds van het volk!


  Maak melding

 12. Wat een idiote opmerking alsof de VHP deze dieven opdracht gaf om tandpasta te stelen. Niet alleen economisch maar ook moreel verval van Surinamers ! Zelden zo een dom volk meegemaakt.


  Maak melding

 13. Ik ben benieuwd wie de werkgever is. Doorgaans is het een paarse rat. Maar dit fenomeen is niet nieuw. Als 10 jaren lang wordt op grote schaal gestolen. Kijk naar naschoolse opvang, carisfesta, spsb, cbvs etc. Er worden letterlijk miljarden gestolen van het volk.

  Maar straks komt er een eind hieraan. Suriname zal weer leven. De vernietigers zullen een gepaste straf krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.