Politie houdt dader gruwelijke kappartij in Suriname aan

16
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 1 nov – De politie in Suriname heeft vanmiddag een 60-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt vanochtend een 35-jarige moeder, haar 16-jarige dochter en 6-jarige zoon gekapt te hebben. De man Guno T. is een bekende van de politie.

Het voorlopig onderzoek wees uit dat de moeder met haar minderjarige kinderen in hun woning lagen te slapen, toen Guno,T. hun huis binnendrong gewapend met een scherp voorwerp. Daarmee bracht hij de moeder en de twee kinderen kapverwondingen toe. Het 16-jarig meisje is vervolgens door Guno ontvoerd.

Na een zoekactie werd het meisje met zware verwondingen langs de weg aangetroffen en met de ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis. alwaar ook zij geopereerd moest worden en opgenomen is. Het is nog niet duidelijk voor de politie waarom Guno, T. de woning is binnen gedrongen en waarom hij de mensen kapverwondingen heeft toegebracht.

16 REACTIES

 1. POLITIE 1 + 1 = 2 DE HUUR KONT ZE NIET BETALEN HET IS AL DE EERSTE VAN DE MAAND!!!!! MA GOED MET KAPPEN KQN. ZE DE HUUR NY HELEMAAL NIET MEER BETALEN DOMBO.


  Maak melding

 2. Kesho de POEP parlementariër met zijn strontbek_en alle NDP-ers_ die een hobby ervan gemaakt hebben om alles wat krom is recht te praten nu hun gore smoel optrekken; inclusief mevr. Calamaty Jean Simons. Zij is een ramp voor Suriname netzo mevr. Dora de Dombo van OKB.


  Maak melding

 3. Het moet niet gekker worden in Suriname. Moeder en 2 kinderen kappen. Is guno T. Gek geworden. Nu moeten de parlementariërs hun grote bek open trekken
  .


  Maak melding

 4. Echt waar, geloof het of niet, hij is een ndper in hart en nieren, een aanbidder van de allergrootste geweldenaar en moordenaar. Ndper’ s zijn ddb verziekte misdaadzombies.


  Maak melding

 5. Een volwassen mens bedreigen en kappen/vermoorden is al een gruwelijke misdaad, maar onschuldige kinderen hetzelfde aandoen is vele malen erger.
  Deze man voor 20 jaren opsluiten.


  Maak melding

 6. Dit is echt geweld tegen vrouwen en kinderen.
  De moordenaar hier is zeker aangemoedigd door de woorden van mamapiema keskesipersad gangaram panday die verklaard heeft dat vrouwen zelf vragen om geweld tegen hun te gebruiken.
  En idd de ndp regering is eens met gangaram panday de gek.soort zoekt soort.


  Maak melding

 7. Na de dood van Monaliza en al die protesten daaromheen dacht ik dat geweld tegen vrouwen en kinderen zou stoppen of verminderen. Vergissing dus. Zulke figuren moeten jarenlang opgesloten worden in die oude LPI met dwangbuizen en al. zoals ze dat ten onrechte hebben gedaan met Doedel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.