Creatief festijn van Platform Support Suriname

5
Creatief festijn van Platform Support Suriname

Meer dan 25 performers hebben zondag tijdens het Platform Support Suriname Our REVOLUTION in De Werkplaats (ArtLab) hun revolutie uitgebeeld in het kader van “BlackHistoryMonth – Celebrating our African heritage”. Spoken word artiesten, schilders, dansers, muzikanten en zangers en tekstschrijvers kwamen bijeen er een creatief festijn van te maken. Platform Support Suriname, die sinds november 2017 gehuisvestigd is bij De Werkplaats, gebruikt het woord Revolutie als een pedagogische gewaarwording waarbij onder andere jongeren hun talenten ontdekken en profileren.

5 REACTIES

 1. Er zijn zoveel revo groeperingen in su die geen betekenis hebben . Ze zijn gewoon lege tonnen met veel geluid en geen olie. Wat hebben deze revo, afro,s sinds de slavernij gebakken ; niets niets . neks no fout maar sarie torie voor de kinderen die geen talenten en vaardigheden hebben.


  Maak melding

 2. ze hebben een olieraffinaderij van formaat gebouwd; ze hebben het reservaat rondom Blanche Marie watervallen en Bigi Pan tot beschermd gebied verklaard; ze hebben bruggen gebouwd waar jij wellicht vaker op rijdt met je tuf-tuf.


  Maak melding

 3. Voor die apen is niet meer hard hoeven werken een ware revolutie. Dat is wat baasje voor ze heeft gedaan: hun ware droom, niet hoeven werken (revolutie), doen uitkomen.


  Maak melding

 4. You should acquire this time enhancer in order to get more details to achieve
  an improved proportion in conversion rates to money.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.