Suriname’s minister van Justitie & Politie moet weg

79

PARAMARIBO, 21 mrt – Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie moet weg. Volgens een bericht van het Kabinet van de President heeft president Desiré Bouterse Van Dijk-Silos gevraagd haar functie ter beschikking te stellen. Als aanleiding wordt genoemd de ‘crisissituatie’ in de relatie tussen de minister en het Hof van Justitie.

Van Dijk-Silos zelf heeft nog niet bedankt. Wel heeft het staatshoofd vicepresident Ashwin Adhin opgedragen voor vervanging te zorgen. De voorlopige vervanger van Van Dijk-Silos is minister Ferdinand Welzijn van Handel Industrie & Toerisme.

De positie van Van Dijk-Silos kwam onder druk te staan na een conflict over de beveiliging van vervolgingsambtenaren en rechters. Eerder waren er al enkele aanvaringen. Volgens het bericht van het Kabinet van de President heeft het Hof van Justitie een brief verzonden aan het staatshoofd waarin de relatie met de minister aan de kaak wordt gesteld.


79 REACTIES

 1. Onbekwaam, ongeschikt en onbeschoft.
  Afgedankt omdat ze niet meer nodig is bij de bescherming van Bouterse.
  Dit is het lot van een ieder die zich verbindt aan de criminele organisatie van Bouterse. Niet meer dienstig aan de organisatie en je wordt weggestuurd.
  wie is de volgende ?


  Maak melding

 2. Dankzij haar frauduleus handelen tijdens de verkiezingen is haar baas in her zadel geholpen en nu als dank levenslang blijven vreten uit de staatsruif. Totale, onbeheersbare chaos in het paarse kamp.


  Maak melding

 3. Deze zelfde BIG MAMA moest het zonodig opnemen voor KUMA toen deze ervan werd beschuldigd door de Amerikaanse NGO dat hij Suriname heeft getransformeerd tot een COCA-STAAT.

  BIG MAMA dacht dat haar niks kon gebeuren omdat zij de FERVENTE VERDEDIGER was ARTIKEL 148 GRONDWET.

  Het Hof van Justitie heeft het vertrouwen opgezegd in BIG MAMA middels een brief.

  Ik ontkom er niet aan dat dit Hof van Justitie zal beslissen in Hoger Beroep in het Voordeel van dit heerschap.

  TIME WILL TELL. VOOR WAT HOORT WAT!!!

  MIE E LEES A TEKENING!!!


  Maak melding

 4. Er wordt achter de schermen iets bekokstoofd en in dit plaatje is het niet wenselijk dat de minister aanblijft. Suriname gaat steeds sneller de kant op van een maffia staat. Dit is een zeer zorgelijke ontwikkeling omdat de hoofdrolspeler het landsbelang totaal ondergeschikt heeft gemaakt aan zijn eigen overlevingsstrategie. Om te overleven bedriegt die man het hele Surinaamse volk. Elke dag wordt het een beetje erger.


  Maak melding

 5. Zij ging van uit dat ze een zwaargewicht was wat kennis en kunde betreft over wet en recht en het beste was dat Suriname te bieden had om de zware criminaliteit te bestrijden. Als blijk dat dit bluf was dan kan je het beste de eer aan je zelf houden en af treden.

  Suriname is een roversnest en zij heeft gefaald. De persoon die de aller grootste en zwaarste crimineel in het land is, doet er alles aan om aan de gevangenisstraf in het buitenland te ontkomen en doet alles buiten wet en recht om het 8 december 1982 strafproces in Suriname te stoppen. Dan kan je dan als zwaargewicht van recht en wet, (inter)nationaal niets anders doen dan te stoppen, want dan is er geen sprake van een rechtsstaat, maar van een machtsstaat.

  Er zullen meer zijn die de doek in de ring gaan gooien, let op!

  Je kan je zelf geen dominee/voorganger, econoom enz noemen en zien dat dit niet in overeenkomst met waar je voor staat. Je komt dan tot de conclusie dat je jezelf voor de gek houdt en dat je je kerkgangers en mensen die niets kunnen kopen, omdat alles duur is niet voor de gek kan houden. Je bent dus ongeloofwaardig.

  De vraag is dan niet wie houdt, wie voor de gek?, maar je houdt jezelf voor de gek? Gelukkig dat zij het licht gezien heeft en dat de anderen ook heel snel het licht zien en de eer aan zich zelf houden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. de tijd dringt, dat hij zelf opstapt, anders wordt hij binnen kort opgehaald..

  de yankees zijn al in de buurt..

  dus wordt er voor berijdingen getroffen..

  zoon lief heeft binnen kort hoog bezoek van pa, komt goed uit..

  het land is immers al failliet..


  Maak melding

 7. Met hand en tand verdedigde ze de overloop van Chitan en Sapoen, hoewel het tegen de geest van de wet was. Ze heeft zich graag laten misbruiken.


  Maak melding

 8. om een dienst te bewijzen voor het land,,, moet hij voordat hij zelf weg gaat..,,

  de goud maatschappijen newmont – i am gold met de grootste spoed annexeren overnemen de buitenlanders weg sturen, dat zou een goede zaak zijn voor het land..

  ze hebben toch immers genoeg verdient aan het land, wij verpauperen , lijden armoede en er blijft verder niks meer over voor onze kinderen..


  Maak melding

 9. Nou het gaat vlot…ben ik nu aan de beurt?In Suriname is het nummertje trekken in afwachting om een vrij gekomen post te bemannen.Ik ben qua papieren niet zo goed bedeeld als mw.ZIE-LOS maar dat is in Suriname ook niet nodig.Het wetboek van Strafrecht en alle andere wetten lees je van het gezicht van Pres af.En wat niet duidelijk is geef je er je eigen invulling aan of je maakt een heel nieuwe wet..ter aanvulling.TELL ME..hoe moeilijk kan het zijn…


  Maak melding

 10. @Henry; beste Henry, ik lees je bijdrage op deze site graag, maar zou het fijn vinden als je voortaan je eigen tekst niet ontkracht door veelvoudig gebruik te maken van HOOFDletters. Dank u voor uw bijdrage met kleine letters. Uiteraard begint elk zin met een HOOFdletter.


  Maak melding

 11. Who is the next?? Bouta?? wereld record gebroken in het vervangen van Paarse strontvliegvreters!!! dat is het enige wat hij goed kan!! een 10+!!!!!!


  Maak melding

 12. krijg net een bericht dat er een dik varken gesignaleerd is in de buurt van bosje brug.

  ik denk niet dat het om dora gaat want die komt niet over de brugleuning tenzij ze erover gesmeten word.


  Maak melding

 13. Na Permesar, Dora volgt er nog meer van rovers die Bouta niet meer nodig heeft. De volgende zal zijn Adoel ramsad, dilap sardjoe en Dorson


  Maak melding

 14. BIG MAMA wordt opgevolgd door “Tigri Barba”. Zoals hij verklaarde noemde Bouta hem in de wandelgangen van DNA, al “mijn Minister” !

  ABOP zit al op de schoot van Bouta !
  En nu nog “de vliegende minister” Doekhie benoemen ook.Belofte maakt schuld !!!


  Maak melding

 15. @mocro,

  Bedankt dat je mijn bijdrage graag leest. Ik probeer de nadruk te leggen op sommige woorden door met HOOFDLETTERS te schrijven. In het vervolg zal ik proberen daarop te letten.


  Maak melding

 16. ze zegt dat in haar ontslagbrief allemaal leugens staan
  huh, op het verkeerde paard gegokt misschien?
  dit krijg je ervan, ben benieuwd of haar ndp college het voor haar zullen gaan opnemen of wachten ze rustig af tot zij ook ge-reschuffled worden
  arme dora, ze zal ook tien keer zoveel blaren hebben waarop ze moet zitten.


  Maak melding

 17. Het zou zo maar kunnen dat Dora wordt op geofferd voor de historische deal…..nl. “vrijspraak voor DDB” in het 8 december moord proces…

  Het rommelt binnen de NDP….mensen gaan dood, anderen worden uit hun functie ontheven en weer anderen vinden dat er niets aan de hand is…(DNA).

  Is het einde van de NDP in zicht..???……of zijn deze de begin perikelen naar de totalitaire Dictatuur van DDB…???


  Maak melding

 18. Dus onze “Dora” wordt thans getransformeerd door Desiderius en co.
  Is de illegaal verwijderde Roemeen uit Suriname soms ook de oorzaak in deze?
  En wie wordt de volgende?


  Maak melding

 19. de overheid instantie kunnen hun rekening bij de EBS niet betalen omdat de regering haar verantwoordelijkheid niet kan na komen. wie pakken ze de directeur.
  de regering bezuinigd bij Justitie & Politie geen geld voor toiletpapier benzine beveiliging en andere noodzakelijk materieel en moet weg de minister. bouta heeft de gewoonte om de boodschapper te liquideren in plaats van de echte problemen op te lossen. hoelang gaat deze geld verslindende inhoudsloze shuffling door.


  Maak melding

 20. Baas in de loop van de tijd, bekeken door de bril van Dora:
  1. Baas is een moordenaar.
  2. Baas is zijne excellentie.
  2. Baas is de heilige verlosser.
  3. Baas is een grote MPP.


  Maak melding

 21. Wahahahaahahahahahahah. Zimbabwaanse wantoestanden. Wahahahahaha ai boi. Heel de wereld lacht de paarse lijder, zijn roverheid en al die paarse oerdomme verarmde crimineel ingestelde bouta aanhangers. Wahahahaahahahahahha. Een ding is met volle zekerheid te zeggen…..het paarse koninkrijk rammelt en staat op diggelen. Wat overblijft zijn net als in de jaren tachtig paarse misdadige moordende monsters die weldra hun ware aard wederom, als in de jaren tachtig zullen tonen aan het volk. De paarse helse verdoemde onderdrukking, uitbuiting en paarse verloedering, zevenmalen erger dan de mislukte revojaren zijn komende als…………………men blijven eten en drinken , paarse schijt en pis vol onrecht, misdaad en bedrog. Wahahahaha. Wo ka, paars domme ratten en slangen. Wahahahaha, ndper’s zijn een paarse vloek geworden olv de paarse vervloekte paarse leider der paarse misdaad, moord, roof, drug, intimidatie, bedreiging, wahahaha soso paarse ka. Wahahahahahahaahha


  Maak melding

 22. Ik hoop dat (ex) Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie eindelijk de mogelijkheid aangrijpt om enkele kilo’s kwijt te raken. Wijlen Jopie Pengel deed qua (zwaar)gewicht zeker niet onder voor Jennifer van Dijk-Silos. In dat opzicht blijft het nipt 1 tegen 0 voor Na Poor Sani (NPS), maar heeft Jennifer een plek op het Onafhankelijkheidsplein naast Jopie, DIK en DIK verdiend. Weest gerust, ……………….

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 23. Heb je wel een een tekst van ‘do the right thing’ gelezen? Vast niet!
  Ik ga er gelijk overheen. Waar je nu over klaagt is geen enkel probleem. Of ga er langs heen zoals ik bij die ‘do’ doe. Succes.


  Maak melding

 24. Do the RIGHT thing!
  Ik hoop dat (ex) Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie eindelijk de mogelijkheid aangrijpt om enkele kilo’s kwijt te raken. Wijlen Jopie Pengel deed qua (zwaar)gewicht zeker niet onder voor Jennifer van Dijk-Silos. In dat opzicht blijft het nipt 1 tegen 0 voor Na Poor Sani (NPS), maar heeft Jennifer een plek op het Onafhankelijkheidsplein naast Jopie, DIK en DIK verdiend. Weest gerust, ……………….

  Do the RIGHT thing!
  ******************************************************************
  @ To {do}tRt …. je weet geen raad …. groter nonsens kon je niet neerpennen. Terecht dat uit je de Nationale Partij Suriname geroyeerd bent … je was en bent …. een GROTE NUL … voor een niet bestaand getal.

  Het rommelt in ” the jungle “…. je huidige NATIONALE DIEVEN PARTIJ …. the END is near ….


  Maak melding

 25. @ SARAMA,

  Ik denk dat deze zaak van DORA, te maken heeft met de kwestie van de Roemeen; Dora had ook een nieuwe “mensen smokkelhandel ontdenkt bij vreemdelingen zaken” .De Chinezen hadden alles afgeluisterd met ingebouwde apparatuur in het nieuw gebouw van Buza!!
  Het bouwen van ALCATRAZ, is een droom geweest van Dora, zoals de vele “drog-super-projekten” van Bouta !!!
  Ook Parmessar, mocht niet verder “dieken” in de zaak van “Olibis” en de toppers die zijn ontheven zijn!!!
  En nu met spoed de Prado van BIG MAMA intrekken en die van haar echtgenoot !! Of krijgt ze die Prado , als cadeau ook mee ??


  Maak melding

 26. Wel een pittig vrouwtje. Ik zie haar nog wel eens de eerste vrouwelijke president van Suriname worden. Zij is van niemand bang!
  Ik denk dat Bouterse bang van haar werd.


  Maak melding

 27. King sing mooi met haar arrogante houding. Deze mevrouw is de grootste parasiet van de afgelopen jaren en waarom zij het tot min. van Justitie geschopt heeft, was mij totaal onduidelijk. Mevrouw, u moet eerst aan uw manieren en opvoeding gaan werken en vooral niet gaan schijten met die grote bilwerk van u in het bord dat u te eten gaf. U bent de zwakste schakel. Weet u wat ik hoop ? Dat u wegens wanbeleid en belangenverstrengeling opgepakt wordt.


  Maak melding

 28. Nu kan het contract met haar Dochter ook opgezegd worden.

  Nu dat de RvC van EBS is opgehoepeld en de Ondernemingsraad Parmessar ook niet terug.

  Nu Dodson de RvC van EBS ondersteund heeft is de kans op meer gedoe in de regering heel groot.

  Samengevat er lopen nu heel wat beledigde mensen rond die zwaar op hun tenen getrapt zijn. Dat is in Suriname een recept voor nog meer ellende. Ellende die allemaal eindig bij de verantwoordelijke aan de top.

  Hoe groot is de NDP nog


  Maak melding

 29. Das snel!

  Zoals ik gisteren aangaf, ik verwacht een re-shuffeling.
  Dit staat een ieder, zonder onderscheid des persoon, te wachten die samenwerkt met criminelen. Genoeg voorbeelden.

  Het OM heeft zijn punt gemaakt en aangegeven niet meer in te staan voor het december proces, artikel 148 etc., tsja dan is de keuze snel gemaakt. Die stembiljetten maken niets meer uit, er is geen bewijs.

  Die Roemeen is onbelangrijk en het grootste deel van de ge-smokkelden komen uit het verre Oosten, dit land heeft grif betaald voor dubieuze visa, paspoorten, verbouwing Buitenlandse zkn, training Binnenlandse zkn, etc. etc.

  Mohammed D, de stand is 1-0. Effe afwachten wat voor rol P. Misser krijgt. De RVC is ontheven, ten gunste van P. Misser, dus het wordt wss 2-0.

  Als Melvin mini-ster wordt, dan is het over en uit. Tot de laatste snik zullen ze dat individu verdedigen.

  Veel suc6!


  Maak melding

 30. Dora is ook bedankt door de president.Wanneer zal het surinaamse volk deze president bedanken?Dat zou in feite toch reeds lang gebeurt moeten zijn. Maar we zijn daarvoor te labiel,kortzichtig,onbertrouwbaar en te egoistish.
  Suriname hoe lang zal je dit blijven accepeteren?
  Gaan we hier ooit wakker worden?Dat lijkt er jammer genoeg niet op.Dus dan maar gezamelijk naar de afgrond.Trafassi no de.Bakra bassi a keba na sranamang e mik un ka!


  Maak melding

 31. De afrekeningen binnen de NDP nemen in snel tempo toe. De rvc van EBS is de laan uitgestuurd omdat ze het lef hadden om Parmesser te schorsen.

  Nu afwachten of marionet Dommie Dodson ook wordt bedankt voor het steunen van de rvc EBS

  Het rommelt behoorlijk binnen de NDP.


  Maak melding

 32. @Esmerald

  Met melvin aan de macht gaat de wolf noodtoestand afkondigen…die djoegoe djoegoe geeft de moordenaar een in zijn droge ogen een legitiem rede om in te grijpen.

  back to the 80 …


  Maak melding

 33. @JoJo, je hebt een punt. Vraag is hoeveel vlees heeft de NDP op haar botten nog heeft. Welke gek stapt in deze wespennest.
  Heeft de NDP nog genoeg bestuurders rondlopen. De surinaamse belastingbetaler betaald zich scheel aan afkoopsommen. Om gek van te worden.


  Maak melding

 34. Het kan niet tot de DOOR en DOOR CORRUPTE KLIEK van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij en de NPS – Na Poor Sani DOORDRINGEN, dat er een NO NONSENSE BELEID gevoerd wordt door onze VOLKSPRESIDENT zijne EXCELLENTIE D.D. Bouterse, de BRULAPEN hier op de site TEN SPIJT.

  Suriname wordt naar VOLLEDIGE WASDOM GELEID. De van LEUGEN en BEDROG druipende LANDVERRADERS die aan de NAAKTE WAARHEID een BROERTJE DOOD hebben, wordt niet naar OMGEKEKEN. De CARAVAN gaat onder de ZEGEN van de ALLERHOOGSTE, RUSTIG doch VASTBERADEN verder, om SURINAME met haar BEVOLKING richting VOORUITGANG te BEGELEIDEN.

  Elk GERESPECTEERD LAND doorstaat zijn ZEVEN MAGERE – gevolgd door ZEVEN VETTE jaren. In het SURINAAMS bestaat er een eveneens MOOIE uitdrukking: té TROE kong LEE é LOWÉ.

  De ALLEEN maar in GELD en AARDSE GOEDEREN denkende VHP lui – Valse Hoop op Paé – lui, die SURINAME hebben LEEGGEZOGEN door hun EGOCENTRISCHE, LAFFE tevens RACISTISCHE ‘politiek’ ten opzichte in het bijzonder van de CREOOLSE (stads en binnenlandbewoners), INDIAANSE en JAVAANSE bevolking, zien met LEDE ogen dat hun VUILE, VIEZE en SMERIGE SPELLETJES tot het VERLEDEN behoort. Nu spelen ze de ZOGENAAMDE BARMHARTIGE SAMARITAAN door zelfs de BAKA-FOETOE’S van de OVERGEBLEVEN CREOOLSE MINDERHEID te willen LIKKEN om alsnog in het MACHTSCENTRUM te willen komen, niet BESEFFENDE dat DAT SPELLETJE z’n EINDE is GENADERD.

  Veel WOORDEN behoeven wij hieraan niet VUIL te maken: Wie GOD bewaart, is WEL bewaard.

  Bouterse MOET en BEHOORT op deze RECHTVAARDIG INGESLAGEN WEG, verder te gaan, WETENDE dat GOD aan zijn ZIJDE is.

  Ik heb NIETS tegen Moslims, maar GELUKKIG dat BOUTERSE een WARE CHRISTEN is, anders hadden ze hem vandaag de dag nog VALSER BESCHULDIGD over VAN ALLES en nog WAT.

  Maar vergeet één ding niet: de WAARHEID is VEEL STERKER dan de LEUGEN, is ALTIJD gebleken.

  Als (ex)Minister Jennifer van Dijk-Silos nu moet WIJKEN is INHERENT aan het SERIEUZE POLITIEKE SPEL, waarbij INZICHT en bovenal VOORUITZIEN om de hoek komen kijken. Daar is BOUTERSE qua AANPAK ZEER CONSEQUENT in, dat zullen VRIEND en VIJAND mogen BEAMEN. Desalniettemin HEEFT (ex)Minister Jennifer van Dijk-Silos tot op zekere hoogte haar VERDIENSTE.

  Niet ACHTEROM KIJKEND moet de CARAVAN verder. Zelfs niet BEVREESD zijnde voor de volgende HORDE die ongetwijfeld om de hoek LOERT.

  Een RECHTVAARDIG door GOD BESCHERMD MENS, VERMAG VEEL, ja zelfs HEEL VEEL!

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 35. De volgende HORDE is niet van toepassing, Sranan zit nog steeds in een diepe financiele AFGROND ! :

  Ons geliefde Land is, helaas voor de Bevolking, opzettelijk FAILLIET gemaakt door Wanbeleid !

  De drukkers van de ONGEDEKTE Miljarden aan Bankbiljetten zitten nog steeds in de regering !

  Valuta-opbrengsten uit EXPORTEN = 0,00

  NEKS NO FOUT, A KONDRE FAILLIET !!!


  Maak melding

 36. Do the RIGHT thing!

  Het kan niet tot de DOOR en DOOR CORRUPTE KLIEK van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij en de NPS – Na Poor Sani DOORDRINGEN, dat er een NO NONSENSE BELEID gevoerd wordt door onze VOLKSPRESIDENT zijne EXCELLENTIE D.D. Bouterse, de BRULAPEN hier op de site TEN SPIJT.

  Suriname wordt naar VOLLEDIGE WASDOM GELEID. De van LEUGEN en BEDROG druipende LANDVERRADERS die aan de NAAKTE WAARHEID een BROERTJE DOOD hebben, wordt niet naar OMGEKEKEN. De CARAVAN gaat onder de ZEGEN van de ALLERHOOGSTE, RUSTIG doch VASTBERADEN verder, om SURINAME met haar BEVOLKING richting VOORUITGANG te BEGELEIDEN.
  *******************************************************************
  @ BRULAAP To{do}tRt … ik kan me niet voorstellen dat je met belastingsgeld betaald wordt om zoveel NONSENS neer te pennen … of … wordt je door de één of ander misbrukt?

  CORRUPTIE is niet vandaag of gisteren uitgevonden …. corruptie is van alle tijden … alleen … de NATIONALE DIEVEN PARTIJ … heeft CORRUPTIE herontdekt en GEREPAREERD. Jullie NDP’ers stelen alles wat los en vast zit. Inderdaad … Killer Bouterse … voert een NO NONSENS beleid …. d.i NDP’ers stelen maaaaaar ……..!

  @ BRULAAP To{do}tRt …. Rep. Suriname wordt naar een
  VOLLEDIGE ONDERGANG geleiddoor een MOORDERNAAR … DIEVEN en ZUIPLAPPEN.

  Voor de rest zal ik niet ingaan op rommel van een NUL { TtRt }voor een niet bestaand getal.


  Maak melding

 37. @ Do the RIGHT thing!

  “Elk GERESPECTEERD LAND doorstaat zijn ZEVEN MAGERE – gevolgd door ZEVEN VETTE jaren.”

  In Suriname is het helaas andersom. De vette jaren waren voor 1977, de magere jaren daarna. Het zullen er ook geen zeven zijn maar waarschijnlijk minstens zeventig.


  Maak melding

 38. zijne EXCELLENTIE D.D. Bouterse en zijn adviseurs door god geleid neemt alleen imbecielen als minister en andere top functionarissen in dienst om hun weer te vervangen. en dit is niet een incident geeft aan hoe onbekwaam ndp op personeel beleid is. in het echte bedrijfsleven op personeel beleid waren ze al lang de laan uit gestuurd. hun aanhang hebben blijkbaar de zelfde intelligentie als hun leider en aanhang door hun steeds te verdedigen.


  Maak melding

 39. Jennifer, mag de n.d.p. beerput nu open (fraude bij het hoofdstembureau) a.u.b. voordat je in een varkensstal beland om biggetjes te werpen?


  Maak melding

 40. In Suriname doen ze aan komedie.De hele kabinet inclusief de president moet opstappen want ze hebben samen een puinhoop van het land gemaakt.Het is een onbestuurbaar land geworden.Dat is mijn mening als burger van het land.


  Maak melding

 41. @Ira,

  Do the RIGHT thing!, er is nog steeds plaats in een psychiatrische inrichting.?

  hahahahah,,,,, Ira, hij is daar weggelopen en hier weer opgedoken.

  Daarom schrijft hij een hoop troep, met zijn naar stront ruikende toetsen board .hahahahahah


  Maak melding

 42. WE MEK GRAP, VOLGENS MIJ KRIJGT ROBG DIE PLAATS VAN DORA.DAAROM HOOR JE HEM NU NIET. A MANG GO NA SRANANG. HIJ VERDEDIGDE BOUTERSE ALTIJD DUS NU MAG HIJ INNEN. “A BOI KONI”


  Maak melding

 43. Jammer we zijn een karicatuur kwijt. no more miss Porky..Adieu.

  Ik mocht haar LBGT stand wel . Waarom hoger beroep nu we een jurisprudentie hebben? Wat was dat Bouterse?


  Maak melding

 44. @@Palulu!!
  WE MEK GRAP, VOLGENS MIJ KRIJGT ROBG DIE PLAATS VAN DORA.DAAROM HOOR JE HEM NU NIET. A MANG GO NA SRANANG. HIJ VERDEDIGDE BOUTERSE ALTIJD DUS NU MAG HIJ INNEN. “A BOI KONI”

  Palulu a boi no koni, ma a dong lek a burki!! hij is naar Su gegaan om de stinkende stoel waarop miss Piggy zat te ruiken!!! wat er uit het achterwerk van haar kwam!! Hij is gaan hallucineren. Kost niks, helemaal gratis!!


  Maak melding

 45. De minister laat zicht teveel naaien en daarom is ze ongeschikt als minister.Ook de president moet weg want die is ook ongeschikt om het land te besturen.Dat is mijn mening als burger van het land,


  Maak melding

 46. Mijn god …

  Zelfs onze miss piggy is corrupt ..ik wist niet obesitas patienten zo crimineel waren.
  Als ze denkt hierdoor af te slanken geef ik haar een complimentje voor dr stupide manier van denken.

  Denk eerder dat ze zo doet zodat niemand kijk naar deze wandelende pudding…walgelijk is dat om elke keer te zien hoe mensen in onze politiek het verpesten met leugens stelen liegen en bedriegen.

  Dit is allemaal mogelijk omdat de regering zn eigen schurken nooit berecht!!

  De grootste moordenaar loopt nog rustig rond in het paleis.

  Ik schaam me echt diep.


  Maak melding

 47. Wat voor straf heeft miss piggy gehad?

  Ze kunnen dr ook roosteren ze heeft veel vet dus kan ze ad honden gevoerd worden.

  Wat een walgelijke misplaats monster …totaal geen karakter en moddervet …vies wijf!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.