Sergio Bunsee’s 2e voorstelling: ‘Moeilijk Moeilijk Moeilijk’

0

Op vrijdag 18 november 2016 staat Sergio Bunsee (a.k.a Sardjoe Bansi) met zijn tweede avondvullende voorstelling in theater Zuidplein Rotterdam. Zijn voorstelling ‘Moeilijk Moeilijk Moeilijk’, geregiseerd door Felix de Rooy, is een gepeperde comedy met een gulle lach en een traan.

Een openhartige show waarin Sergio met zijn triple identity ( Creools, Hindowstaans en West-Fries) een intiem inkijkje geeft in zijn onstuimig leven. Maar of je daar nou écht deelgenoot van wil worden?? Moeilijk…Moeilijk.. Moeilijk.

Wil je dit meemaken, ga dan snel naar www.theaterzuidplein.nl, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.