SuriKanjers sluiten WK troefcall event af

2

Het afsluitingsfeest van het 1e WK troefcall event van a.s. zaterdag 18 juni belooft een knalfeest te worden met show & partytime. De troefcall Sport Bond Nederland (TSBN) viert op deze dag haar 20 jarig bestaan in de Borchlandhal Amsterdam Arena Area/Duivendrecht. Een hele dag vanaf 14.00 vol gezelligheid en als neusje van de zalm het 1e WK troefcall.

De Surinaamse keuken is in handen van Millie’s Corner en er zijn (info)kraampjes, een tombola met leuke prijzen, workshops, demonstratie en recreatief troefcallen. Gedurende de dag kunnen de aanwezigen zich ook vermaken met muziek die wordt verzorgd door de Dj’s Glenn en Carlito Madimin. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Anita Plowell van radio Double 7 FM. “Omstreeks 20.30 weten we welk koppel de Ramon Gefferie Wereld troefcall bokaal in de wacht heeft weten te slepen”, aldus de TSBN pr-vrouw Lilian Deekman.

Het eindfeest begint om 21.00 met optreden van de SuriKanjers Bryan B. Bijlhout, Jennifer Bhaghwandin, Edje Rust, Silvy Singoredjo, Jureldo en Melita Labort. De allround muziekformatie 2-Remember o.l.v. Piva Hartman zorgt voor de dansmuziek tot 2.45 in de vroege zondagochtend. Nadere informatie via www.wktroefcall.nl.

Bekijk ook:

2 REACTIES

 1. Waar is het feestje? Hier is het feestje!

  Het gaat zoals altijd weer om het randgebeuren. Njang, dringi, prisiri. Een WK Troefcall waar maar twee landen (en alleen bestaat uit Surinamers) zal geen volle zalen trekken. Maar gooi er wat entertainment tegenaan en iedereen is weer wakker!.


  Maak melding

 2. @ FBI
  Waar is het feestje? Hier is het feestje!

  Het gaat zoals altijd weer om het randgebeuren. Njang, dringi, prisiri. Een WK Troefcall waar maar twee landen (en alleen bestaat uit Surinamers) zal geen volle zalen trekken. Maar gooi er wat entertainment tegenaan en iedereen is weer wakker!
  _____________________________________________
  TAP JOE GOLO.racistische Suriname hater !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.