zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameLeider Nationale Partij Suriname: intimidatie alom

Leider Nationale Partij Suriname: intimidatie alom

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 mei – “Intimidatie alom.” Dit zegt voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname, NPS, over de verkiezingsatmosfeer. Er wordt druk uitgeoefend op burgers. Mensen die vlaggen van de regerende NDP op hun erf hebben staan, zijn niet wat ze lijken.

“Ze zeggen tegen ons dat ze belangen hebben te beschermen en dat ‘we daarom die vlaggen toestaan, maar we willen jullie vlaggen ook hebben”, aldus Rusland. Hij zei dit tijdens de één mei viering. Onder meer in het district Commewijne zou dit het geval zijn. Mensen worden als het ware gedwongen, verleid tot gespleten gedrag. Werk geldt als lok- of pressiemiddel. “Op ministeries worden honderden mensen aangetrokken.”

Via banen wordt dan geprobeerd politieke zieltjes te winnen. Het is een overigens rond elke verkiezingsperiode terugkerend fenomeen. Of het ook werkt en mensen dus echt stemmen op de werkverschaffer, is nooit wetenschappelijk onderlegd. VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi had het over werkloosheid onder jongeren en drop-outs. Als V7 aan de macht komt, wordt afgerekend met malaise en misbruik.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. Saddam Bouterse dictatuur en rattlesnake republic Surinam……gelukkig leert de geschiedenis hoe het met zulke misdadigers afloopt.


  Maak melding
 2. Intimmidatie is ook een van de attitudes die hoog in het vaandel van deze paarse roversbende staat, en alles wat met criminaliteit te maken heeft, voelen zij zich goed bij.


  Maak melding
 3. Rusland zit aan de witte poeierie. Puur laster. Wij gaan voor nog 5 jaar en Bouta blijft onze president. Deze Rusland praat rotzooi.


  Maak melding
 4. DDB!, You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

  A Srananpeople no don morro zsopo en willen niet in armoede blijven leven, terwijl DDB en de gangsters tot de rijkste mensen van Suriname behoren.

  DDB heeft nooit gewerkt en is toch binnen 34 jaar de rijkste man van Suriname. Hoe komt dat?

  Time4Change!
  Chan4Pres!
  YesWe(Chan)ge!, YesWe(Chan)ge!, YesWe(Chan)ge!
  V7 de kon djie wan betre Sranan!
  Stemt u massaal voor V7!

  Stem voor V7!

  Stree Def Stree, Wi No Sa Frede.

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding
 5. Een stem uit het mortuarium. De NPS is al op sterven na dood. Een partij vol arrogantie, die nergens op gestoeld is. De achterban is allang toegetreden tot d paarse kolonie.


  Maak melding
 6. Meneertje supercrimineel Doekhie zou liever eens in zijn spiegel moeten kijken. Hij was eerder klaar geweest met zijn betoog als hij alle niet-criminelen in de huidige regering had genoemd.

  Citaat:

  Hoofdbestuurslid van de Nationale Democratische Partij (NDP), Rashied Doekhie, heeft zeer ernstige beschuldigingen geuit aan het adres van VHP-kandidaat in Wanica, Krishna Hussainali-Mathoera. Zij zou als commissaris van politie betrokken zijn geweest bij criminele activiteiten, waaronder wapensmokkel en drugsactiviteiten. Zij en VHP-voorzitter Chan Santokhi, die ook politiecommissaris was, zouden zich samen schuldig gemaakt hebben aan criminele zaken. Mukesh Jhinhoe uit Nickerie zou onschuldig in de gevangenis zijn beland om het leven van zijn gezin te redden.

  Doekhie, lijsttrekker van NDP in Nickerie, deed de uitspraken op twee wijkvergaderingen op donderdag- en vrijdagavond. De politicus merkte op dat Mathoera de politiedienst heeft verlaten zonder dat ze weet of ze gekozen wordt. “Maar één ding wat ze weet, deze crimineel Mathoera, ze heeft genoeg geld uit de drugswereld en wapensmokkel, of ze gekozen wordt of niet”, stelde Doekhie. Nadat Mathoera benoemd werd tot commissaris stond er een foto van haar en procureur-generaal Soebhaas Punwasi op de voorpagina van Dagblad Suriname . Toen had Doekhie in De Nationale Assemblee geprotesteerd tegen de benoeming van Mathoera. Hij vindt dat zij en de procureur-generaal weg moeten.

  Ook wijlen Robby Hussainali, de echtgenoot van Mathoera, die luitenant-kolonel was in het Nationaal Leger werd niet gespaard. Hij zou ook betrokken zijn geweest bij criminele activiteiten. “Dertig Hindostaanse jonge mannen waren achter het Bakhuysgebergte om de training te volgen om Desi Delano Bouterse te elimineren. Dat was enige fu no mek a man tron president. Ik heb dat toch gezegd in DNA? Wanneer meneer Bouterse in Nickerie is, 20 mei, dan ga ik hem zeggen om u te zeggen of luitenant-kolonel Hussainali en mevrouw Mathoera niet naar Ocer zijn gegaan om hem te vragen om mij tot orde te roepen, want het is niet waar. Deze president kent me al dertig jaren. Hij heeft hen gezegd om te kijken of zij zich niet vergist hebben”, zei Doekhie.

  Onschuldig in gevangenis
  Doekhie zei dat Mathoera vaak thuis bij familie Jhinhoe was in Nickerie. De boten en motoren die daar waren, waren op naam van Mathoera. “De wapens die gesmokkeld moesten worden naar Bakhuys, die zijn toch hier onderschept. Meneer Jhinhoe is toch in de gevangenis beland, omdat a man tek a lai na ing tapu”. Volgens Doekhie heeft Jhinhoe de schuld op zich genomen omdat het leven van zijn gezin in gevaar zou zijn. De 12-jarige dochter van Jhinhoe kreeg een magnum 357 in haar mond gestopt door een agent die Mathoera zou hebben gestuurd. Doekhie is daarna thuis bij de familie geweest en heeft zich ontfermd over het gezin. Jhinhoe kwam na de uitspraken van Doekhie ook op het podium en zei dat alles waar is. De dochter van Jhinhoe heeft intussen ook een baan op het districtscommissariaat van Nickerie.

  De NDP-topper merkte op dat Mathoera gekandideerd is door Santokhi omdat ze haar mond moet houden over de 75 kilogram cocaïne die uit de kluis van de politie is verdwenen. Ook waarom Santokhi, die minister van Justitie en Politie was, uit een boot moest springen in de Surinamerivier. “Zij moet haar mond houden over het plotseling verdwijnen van meneer Sieuwnath, denk aan de bacovenboot van meneer Ajodhia. Moet ik meer dingen zeggen…”. Een dag later, vrijdagavond, zei Doekhie op een wijkvergadering in Nickerie dat de zoon van Mathoera een moord heeft gepleegd en hij via Cayenne naar Nederland is gegaan. Zij zou hem naar Albina hebben gereden. “Dus houd u uw mond wanneer u zegt dat u een voorbeeldige vrouw bent en op de lijst bent in Wanica. Je bent een waardeloze crimineel”, zei Doekhie. Op de vergadering waren ook aanwezig de ministers Steven Relyveld, Soeresh Algoe en districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh.

  Ethische code
  “Als mensen met modder willen gooien, mogen ze. Ik ga me handen en mond niet vuil maken met modder”, zegt Mathoera nadat Starnieuws haar de uitspraken van Doekhie heeft voorgelegd.
  Santokhi om een reactie gevraagd, verwijst naar de president. “Ik denk dat u nu de president moet vragen wat hij daarvan vindt in verband met de code of ethics”, stelt de VHP-voorzitter.

  Doekhie antwoordt op een vraag van Starnieuws waarom hij niet naar het Openbaar Ministerie gaat als hij op de hoogte is van zoveel duistere zaken. Hij zegt dat hij deze kwestie aangekaart heeft in De Nationale Assemblee. Toen heeft het Openbaar Ministerie niks gedaan. Hij heeft er geen behoefte aan om naar de procureur-generaal te gaan. “De zaken zijn daar op het Openbaar Ministerie, laten ze het maar uitzoeken”, vindt de politicus.

  Bron: Starnieuws.


  Maak melding
 7. @Parbo : ANDY Rusland zit INDERDAAD aan de
  WIITTE POEIRIE ! Zit dicht bij de GROOT-
  HANDELAREN van dit Spul ! Kijk naar de INTERPOL-
  gezochte-international-misdadigerslijst !

  Door ANDY-Wittipoeiriman is de staatsschuld : 6 MILJARD !

  Door Andy-wittipoeiriman is er ruim 635 DUIZEND USA-
  DOLLAR weg uit de goud- en deviezenreserve van
  Ons Land !

  No wang wroko-presi kon bij !!! GEEN ENKELE !

  En deze “witte-poeirimans” vragen NOG VIJF JAAR ???

  Sranaman o njang broodje gebakken chinese Yuans of
  broodje gebakken straathond of rat !

  PS : Jammer DIno, DESI maakt alle pampers in Sranan
  op, dus even geduld !!!


  Maak melding
 8. @ Paraman,

  Waar is de NDP op gestoeld? Op een zootje ongeregelde,drugsgerelateerde, corrupte, zelfingenome rovers, die het volk een worst voorhouden, en het domme volk trapt er nog in ook. Ga me nu eens vertellen wat deze regering voor het Surinaamse volk heeft gedaan. Daar heb ik nog geen enkele reactie op gehad.


  Maak melding
 9. Vanuit de organisatieleer is het heel interessant om de NPS en het blok V7 te bestuderen. De NPS worstelt met zichzelf. Ze kunnen geen afstand nemen van hun eigen verleden van vol arrogantie,betweterigheid en apathie voor de noden van het volk. Het ontbreekt hen aan een goed verhaal naar de kiezers toe.

  Hetzelfde geldt ook voor de overige V7 partners. Ik noem het blok V7 een meerkoppig monster, een monster Leviathian.Hun gedrag is voorspelbaar omdat reeds in de zeer vroege mythologie van honderden eeuwen terug men het en en ander heeft beschreven over dit monster van de chaos.

  Het monster Leviathan is een gedrog met 7 koppen (V7) en elke kop gaat haar eigen gang. Er is geen eenheid van handelen, denken en vertrouwen. Het ontbreekt hen aan een goed eenduidig verhaal waarmee ze de kiezers kan overtuigen. men komt alleen maar met achterlijke beschuldigingen die nergens op slaan.


  Maak melding
 10. Para(suppletie)man

  Een stem uit het mortuarium. De NPS is al op sterven na dood. Een partij vol arrogantie, die nergens op gestoeld is. De achterban is allang toegetreden tot d paarse kolonie.

  zondag 3 mei 2015 om 01:20 uur

  Daar was jij toch op 9 december 1982, bodybags afgeven
  na een dag van ndp arbeid!!!


  Maak melding
 11. @Paraman, zover ik weet heeft de NPS niet steeds een camera erbij gehaald om te laten zien wat zij toen aan het doen waren.

  Zie maar het voorbeeld van Coronie. Venetiaan had alles al gedaan zodat mensen water konden krijgen en deze regering moest het afronden. Wat verbaasd een ieder? die arrogantie NDP wil met de eer strijken.

  Over arrogantie gesproken, zie ook maar al die vlaggen die ongevraagd op de erven van de mensen staan.

  =De NDP mag best wel winnen, maar dan moet je ook kijken wie armer gaat worden.


  Maak melding
 12. ==Persoonlijk wil ik even kwijt om te zeggen dat het politiek niveau van Suriname zo ver naar beneden is gezakt tot 0,0 %.

  Als ik moet lezen wat Doekhie op het podium vertelt over mevrouw Mathoera en haar gezin dan vind ik dit persoonlijk grof.

  Weet Doekhie niet wat de taak van de rechter is????Nou ik vraag mij dan af wat voor zak centjes hij nog van Bouterse moet ontvangen!!!!!

  ===Maak niet uit van welk partij je komt, maar het is niet verstandig om met vuile was van mensen naar buiten te komen en vooral NIET van kinderen die zo kwetsbaar zijn. Met een woord:::SCHANDELIJK!!!!!!!!


  Maak melding
 13. Intimidatie is een bekende eigenschap van de paarse troepen.
  De volksmilitie is zowaar uit hun graf verrezen. Je vraagt je in af hoe ze denken in te grijpen, vanwege hun bejaarde leeftijd.

  Zie maar junkie doekhie!
  Met behulp van omkoperij, intimidatie en schaamteloze beschuldigingen probeert hij nog een laatste gooi te doen naar een positie in het dna. Een dna waar hij zelden of nooit aanwezig was, vanwege bezigheden buitenhuis…..

  Stoer doen tegenover vrouwen is zijn grootste verworvenheid.
  Verschrikkelijk trauma voor het vriendinnetje die dagelijks huilend de klas binnenliep, omdat papa, weer eens zijn kung fu had uitgeprobeerd op mama.
  Er zijn genoeg vrouwen die je das om kunnen doen junkie doekhie, niet alleen die vrouwtjes van café Nickerie, maar ook die van guesthouse Guyana.


  Maak melding
 14. ik heb heel veel bewondering voor die meneer doekhie..

  hij weet heel veel wat de opositie leden hebben gedaan in hun afgelopen leven tot heden..

  máár,hij weet totaal niks ,,wat de zijn eigen lijder heeft gedaan vanaf 1980 na de coupe in sme..

  hij weet niks van die moorden die gepleegd zijn in sme op en voor 8-12-1982.,,

  daar kan hij niks van zeggen,want zijn verstand rijkt niet tot het verleden en dus kan hij niks van weten..

  hij weet ook niet dat hij geschopt geslagen is in het poppenkast van zijn baas….

  hij weet ook niet,dat zijn eigen bloed dochter is weg gejaagd door zijn eigen baas uit holland,al waar hij niet welkom is/was na de amnestie verlening aan zijn baas..

  hij weet ook niks van al die beloftes die zijn baas gedaan heeft in de afgelopen 5 jaren,niet te spreken van de armoede die er nu onder het volk heerst,waarbij de sme se srd waardeloos is geworden..

  het is een trieste meneer..

  wie wil achter hem aan lopen..


  Maak melding
 15. Ook intimidatie bij de media speelt een grote rol!

  Zie maar de laatste resultaten van de persvrijheid in suri.
  De suri journalisten zijn angsthazen; de afgelopen 5 jr heeft niet een journalist kritische vragen gesteld aan deze regering.

  Eentje werkt vanuit zijn hangmat in de binnenlanden, af en toe dropt hij een waardeloos stuk.
  Tsja, dit is mogelijk dankzij zijn overzeese ’tegoeden’.

  Een andere stuurt een Uitnodiging naar de politici.
  Mevrouwtje ‘spreekt’ namens de zwevende kiezers, zegt ze en stelt nu ‘hoogwaardige’ eisen.
  Als de zwevende kiezer het vandaag nog niet weet, dan zijn ze dom, sorry.
  Je weet donders goed hoe het economisch de aflopen 5 jaar is verlopen, maak de balans op en kies.
  Kies je niet, ook prima, dan gaat je stem naar de zittende partij. Je kunt dus beter voor de zittende partij kiezen, dan ben je geen struisvogel.

  @die journaliste wil ik zeggen, vijf lange jaren heb je ondanks de vele corrupte schandalen, nog nooit een kritische vraag gesteld aan de zittende regering en nu kom je met eisen.
  Wat denk je zelf!

  De rest van de journalisten, laat af en toe een losse flodder los.
  Een grove schande voor de Journalisten die het leven hebben gelaten.


  Maak melding
 16. Intimidatie of niet, het volk moest beter weten, op al die oliedomme paarse stommelingen na. Hihi. Neks no fout, soso lobo misdadigers,moordenaars,bankrovers,drugsbonzen,wahahaha. Criminelen aan de macht brengt het land zege krijste Stef Anus rust en vrede krijste Mi Sjie Sosos Ka. Hahaha. We geve ze nog vijf jare zodat we go paars no ka. Hihi. Leve de Nationale Deliquenten Partij, de ndp. Hahahaha. we worde ook als onze lijders, hihi. Crimineel. Wahahahahaha. Welkom in misdaadland Suribabwe na mei 2015 of niet?


  Maak melding
 17. Desi op 1mei : Vrees niet de BANEN voor de jeugd
  worden over vijf jaar gerealiseerd !

  Het geld daarvoor heb ik al opgenomen :
  a. 6 miljard is onze staatsschuld en b. de weggenomen
  625 DUIZEND DOLLARS uit de goud-en deviezen-
  reserves !

  Na Sranan-jeugd mus fu wakti eve !

  Sranan volk ook tu mus fu wakti tapu den 18.000 oso !


  Maak melding
 18. Het Surinaamse volk leeft sedert 25 februari 1980 in slavernij. De slavernij werd op 1 juli 1873 voor de Afrikaanse slaven in oa Suriname opgeheven en ze kregen oa mensenrechten.

  Op 25 februari 1980 hief DDB de mensenrechten op voor alle Surinamers en liet hen weer in slavernij en contractperiode leven, Verder armoede, geen vrijheid, geen vergaderingen, geen eigen mening, geen samen scholing, bedreiging, angst, beleden door hem en zijn gangsters aan het volk, onderdrukking, op commando opstaan en voor hem applaudisseren, paarse vlaggen parade, het SLM-vliegtuig, dat op de route Paramaribo – Amsterdam – Paramaribo vliegt moest één maal 24 uur ter beschikking van hem zijn, om naar onbelangrijke verre bestemmingen in de wereld te vliegen. Hierdoor worden honderden passagiers gedupeerd, hoge kosten en verliezen, enz. DDB en de gangsters verrijken zichzelf en het totale volk leeft sindsdien in heel grote armoede, devaluatie van de Surinaamse dollar, geen vreemde valuta, US-dollars en euro’s, alles in de winkels wordt duurder. grote groepen Brazilianen, Guyanezen en Haïtianen in Suriname. Guyana die het Tigriegebied bezet houdt en daar activiteiten uitvoert, een militaire basis heeft,

  Kortom DDB en de gangsters gijzelen het Surinaamse volk en deze gangsters verrijken zich zelf. Zie maar dat NDP DNA-lid die 1,5 ha grond erbij gekregen heeft, terwijl duizenden Surinamers nog niet 1 vierkante cm grond hebben.

  DDB en de gangsters onderschatten het verstand van de Surinaamse kiezers.

  De vraag, waarom gijzelen DDB en de gangster het Surinaamse volk.

  Antwoord:

  DDB is in Nederland veroordeeld voor 11-jaar gevangenisstraf en als hij president af is, wordt hij aan Nederland uitgeleverd als Nederland een verzoek doet aan de nieuwe Surinaamse president,

  De DEA/USA zouden DDB heel graag voor de rechtbank in Miami willen hebben wegens drugscriminaliteit en de kans is heel groot dat hij hiervoor veroordeeld wordt en in de USA in de gevangenis moet gaan brommen.

  Als DDB president af is, zal de omstreden amnestiewet door de andere coalitie/DNA worden opgeheven en zal de rechtbank/krijgsraad in Commewijne weer met deze rechtzaak verder gaan en de kans dat hij hiervoor veroordeeld wordt voor de 8 december 1982 moorden is heel groot.

  Er bestaat ook een grote kans dat de Moiwanamoorden dat DDB hiervan ook een rechtzaak tegen hem krijgt.

  Zie wat DDB te wachten staat als hij president van Suriname af is op 25 mei 2015.

  Verder zullen er nog meer personen die zich hebben verrijkt ook voor de rechtbank moeten verschijnen. Denk aan de smeergelden van oa Ballast Nedam, zij die zich verrijken met schoolmaaltijden, enz, enz. Deze gangsters hebben nu de verkiezingen komen ook sleutelposities om er ook zorg voor te dragen dat DDB in het zadel blijft, waardoor ze niet vervolgd worden.

  Kortom deze verkiezingen zijn niet een gemakkelijke, omdat het mij niet zal verwonderen als de uitslag ervan op 26 mei 2015 niet omstreden zal zijn.

  Volk van Suriname gaat u massaal stemmen en laat niet met u sollen en laat DDB en de gangsters voor het gerecht komen om zich te laten verantwoorden en laten ze hun straffen gaan uit te zitten. Verder moet u als kiezer/Surinamer ook goed opletten als u zaken waarneemt op 25 mei 2015 die niet op de correcte wijze plaats vinden en dit melden aan uw partij en de “verkiezingscommissie”.

  De democratische rechtsstaat aan Suriname is op 25 februari 1980 door de staatsgreep gestopt en Suriname worstelt ermee om weer boven te komen en dit recht te zetten. Er is maar één oplossing die overal ter wereld plaats vindt en dat is de opstand van het volk. De prijs voor vrijheid en de democratische rechtsstaat heeft een hoge prijs. Ik maak me grote zorgen, maar als het niet anders kan zal dat toch de enige oplossing zijn.

  Surinamers moeten niet gaan wachten op USA of Nederland of anderen, voor de democratie zal het volk als het niet via de verkiezingen kan bepalen welke richting het op moet, nl de democratische rechtsstaat, zal het toch met protesten en acties met alle gevolgen van dien tot stand komen. Zo is het en niet anders. Zie de Franse revolutie, de bestorming van de Bestiale, enz, enz

  Surinamers leven in de 21 ste eeuw gewoon in slavernij en onderdrukking, angst, intimidatie, bang om ontslagen te worden, ondernemers die geen geld ontvangen voor werkzaamheden verricht voor de overheid, paarse vlaggen die op commando op je terrein of huis worden geplaatst, enz, enz.

  Suriname is een bananen republiek, een dictatuur. Wie dat niet wil in zien en zich wil bundelen in V7 is net zo dom als de achterwerk van een koe.

  Sranansma oe bondroe in V7
  Stem V7
  Jongoe wan nanga owroe wan,
  Stem V7
  Time4Change
  Chan4Pres!
  Fri, Fri, Fri
  Sranan Fri!
  Stemt u massaal voor V7
  Stem V7
  Stemt u voor V7
  Time4Chan(ge)!
  YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!

  DDB en de gangsters, NDP: “Let my People go!”
  DDB en de gangsters, NDP: “Let my people go!”
  DDB en de gangsters, NDP: “Let my People go!”

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  Stemt u Massaal op V71
  Time4Change1
  Chan4Pres!

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding
 19. De NPS heeft haar eigen graf gegraven. In de hele V& zit er niet 1 partij die een positieve campagne heeft gevoerd. Het is alleen maar negativiteit en het op de man spelen.

  Al deze partijen hebben 1 agenda punt, de haat tegen de huidige president. Alles moet daarvoor wijken. Zelfs als het land kapot gaat is dat niet erg als de huidige president maar mee gaat.

  Het is een zelfde verhaal als met de republikeinen in de VS ten opzichte van Obama. Alle redelijkheid, wat zeg ik alle gezond verstand is weg.

  De NPS had de verkiezingen alleen in moeten gaan. In de partij van mijn grootouders is er een groot gebrek aan strategen en tactici. In een eerder reactie las ik ook al een chronische arrogantie, en een totaal gebrek aan contact met het volk.

  De verkiezingscampagne begint na de uitslag van de laatste verkiezingen. Vanaf dat moment zou men een positieve campagne moeten hebben gevoerd. Men is echter de zelfde grammofoonplaten blijven spelen. Men heeft niet in de gaten dat er nu dvd, cd roms etc gebruikt worden.

  Er is niet geïnvesteerd in vers bloed, trainingen, workshops, communitywerk. Er is dus niet geïnvesteerd in de partij en dat is erg jammer.

  Er is geen authentiek geluid. Geen investering bijvoorbeeld in de diaspora. Deze zal nodig zijn voor welke partij dan ook om de volgende stappen als land te maken.

  De NPS is de partij geweest die expats heeft gedemoniseerd en sfeer heeft helpen scheppen waardoor Surinamers tegen elkaar worden uitgespeeld. Ieder land, vooral derde wereldlanden draaien op expats, met name de NPS spuugt ze uit.

  Ik focus op de NPS omdat zij een belangrijke rol zou kunnen hebben gespeeld, maar ze heeft zich heel dom laten elimineren na een zeer zware nederlaag bij de vorige verkiezingen.

  Wat heeft die partij nou daadwerkelijk gedaan om stevig terug te komen? Waarin heeft deze partij geïnvesteerd? Niets! Alleen maar in klagen.

  Geen enkele partij in de hele V7 heeft een alternatief plan voor deze regering, er is ook geen enkele politicus in staat om de leegte na Bouterse op te vangen, niet inde V7 en bijna niet in de NDP.

  Al die azijnzeikers die aan de Noordzee zitten en aangewezen zijn op waterkant voor hun nieuws en subjectieve bronnen, total niet weten wat er hier gebeurd, wat er leeft, het is geen vraag meer of de NDP gaat winnen. Ik heb een prognose gemaakt twee manden geleden, ik zei 29 zetels voor de NDP, ik moet het gaan bijstellen, ik houd het nu op minimaal 33 zetels.

  Helaas mensen, het is niet anders, get used to it en maak er het beste van, denk aan je hart. Suriname maakt stappen.

  De huidige president heeft naar omstandigheden een redelijke job gedaan. Hij weet wat hij moet doen en laten om een nog betere job te doen. Hij zal werk moeten maken van het inzetten van nieuw en jong kader.

  De oude garde moet nu op de achterbank gaan zitten. Sommigen hadden daar al plaats hebben moeten nemen en misschien zelfs een andere locatie mogen hebben aangeboden gekregen. dat geldt trouwens ook voor de oppositie.

  Al met al ben ik benieuwd of en hoe de diaspora gaat worden ingezet. Dat zooitje op waterkant kunnen we missen als kiespijn. gewogen en te licht bevonden.

  Vanaf de nieuwe installatie zal er dan ook met extra elan een aantal zaken moeten worden aangepakt. De juiste man daarvoor heeft nu de leiding van het land, hij heeft daarbij de hulp nodig van het beschikbare kader. Ik denk dat die nu eindelijk eens ook hun nek moeten uitsteken.

  Wanneer dat gebeurd zal het voor de president wellicht makkelijker worden bepaalde maatregelen te nemen die hij weet dat hij moet weten om de next step te maken.

  Ik wens hem daarbij alle succes en kracht toe.

  Suriname voorwaarts!


  Maak melding
 20. Vene zou NDP met wortel en tak uitroeien.
  Gebleken is dat de NPS met wortel en tak wordt uitgeroeid.
  Waar is de VHP , die zich inmengt met Arya Dewaker om alle leden naar zich toe te trekken, iets dat nooit kan.
  Voorzitter Arya Dewaker gaat huis aan huis bij de leden om te mobiliseren om op de vhp te stemmen. Wat een inmenging???????????????????????????????????????????????????. Belachelijk en schaamteloos.


  Maak melding
 21. @doordenker

  -Welk deel van ‘bouta is 85jaar oud en bespeeld de politiek in Suriname al dertig lange jaren’ begrijp je nog steeds niet????
  Bouterse is ‘eentje van het eerste uur’ dubbelop oude garde.
  Die revo kindjes die geboren zijn gedurende de avondklok, zijn nu circa 30jr. oud.
  Wie valt nu eigenlijk tot de oude garde in jou optiek?

  De ndp bestaat al 28 jaar, en die bouterse is achtentwintig lange jaren hoofd van deze sekte.
  Wie moet plaats maken voor wie?

  -Welk deel van de doorgedrukte amnestiewet begrijp je niet?
  Iemand die middels omkoperij en het doordrukken van een amnestiewet aan de macht komt, is een crimineel met hoofdletter ‘C’.

  Diaspora, zit je daarop te wachten?
  Je doet je best maar, het busje komt zo!


  Maak melding
 22. @doordenker,

  Surinamers zien inderdaad vooral de voordelen die de NDP regering hen heeft opgeleverd. Er is veel in het land wat veel beter kan, maar wanneer je als individu daar weinig last van hebt, ben je ook niet geneigd om een tegenstem te geven aan de huidige machthebbers. Op de een of ander manier krijgen de mensen het voor elkaar om lekker door te gaan met hun leven. Dus dan spelen zaken als corruptie, slecht bestuur enz. geen rol. Pas als men echt geconfronteerd wordt met echte armoede, zal men anders denken en een ander bestuur willen. Dat kan over nog eens 5 jaar NDP gebeuren, wanneer door geldgebrek van het land mensen het eea direct gaan voelen. Maar dan heeftBouterse zijn Amnestiewet al gelegaliseerd en een verlies over 5 jaar in de verkiezing maakt voor de NDP dan ook helemaal niks meer uit.


  Maak melding
 23. @vhp’er,

  Arya Diwaker is een sociale religieuze organisatie. Indien deze organisatie het zo beoordeelt dat de religieuze noden van de Hindoestanen beter gediend is bij een regering met de VHP erin, dan is het haar goed recht om haar achterban te mobiliseren om op de VHP te stemmen. Anders zou ze geen knip voor haar neus waard zijn als sociale religieuze organisatie.


  Maak melding
 24. Als DDB en maties ooit nog de regeringsmacht krijgen in SU dan verdienen die kiezers het dat ze gaan creperen. Ze hebben er immers zelf toe verzocht.


  Maak melding
 25. Richten jullie een nieuwe partij op, ..DE PARANOJAS !..Somo en de rest……Bouta is en blijft slimmer dan jullie allemaal bij elkaar stelletje sukkels !..jullie kunnen nu vroegtijdig uit treden.VUT.


  Maak melding
 26. De wanhoop komt met de dag dichter voor het monsterverbond V7. De dag van hun grote nederlaag. Elektriciteit valt uit tijdens een vergadering, dus geen massa meeting, en ze geven de regering Bouterse de schuld.Ze zien allemaal spoken aanstormen. De beren staan op hun weg en ze zijn bang voor de grote nederlaag. De wanhopigen noemen dit het werk van de regering Bouterse. Dit valt volgens hen onder intimidatie.


  Maak melding
 27. @professor vhp.

  Sinds wanneer houd suri zich aan de wet.
  Voorlopig is alles van God los daar, of niet dan?

  Jij bent het die religie betrekt bij de politiek.

  Die bouterse zit elke zondag braaf in de kerk, om te biechten bij een zich zelf benoemde bisschop.
  Misidinges is voorgangster in een kerk.
  De doe-lijder is ook een voorganger.

  Doei!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES