Minister opent BOJ Hair & Beauty Vakbeurs

10

Minister Falisie Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme in Suriname bekijkt tijdens een rondleiding door de BOJ Hair & Beauty Vakbeurs een afslankmiddel in de boot van Xiang Ling Beauty Salon. Pinas heeft de 3de editie van de driedaagse beurs vrijdag geopend in de Congreshal. De bewindsman juicht de beurs toe als een evenement dat zowel ondernemerschap als toerisme stimuleert. Er doen zowel Surinaamse als Nederlandse bedrijven mee aan de beurs.

10 REACTIES

 1. Als minister moet je ook representatief zijn.
  Dat straalt kracht uit.
  Die man past nog net in zijn kleren.
  Zijn nek is niet meer te zien.
  Ook geen goed voorbeeld voor de jeugd.
  Goed dat hij geen minister van onderwijs is.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Ja djamoe, het domme volk van suriname kun je alles wijs maken! Maar vertel ze dat ze liever kunnen gaan sporten dan te gaan feesten, dan hoor je gelijk: jonge ik heb het druk want de schoonmaakster komt straks en ik moet straks naar dekapper of pedicure want ik ga straks naar een verjaardag (njang dringi au de toch en dansen) . Iedere keer een k.u.t. smoes. Straks zie je overal chinese massage salons.


  Maak melding

 3. Heren, het kan een medische afwijking zijn. klieren weet je wel, of nog net geen zoals ze het noemen down syndrome. dus let op je woorden. deze man is van het begin zo, owk owk ietsje voller dan. maar oordeel voorzichtig, het kan in je nabijheid gebeuren.


  Maak melding

 4. In een normaal gezin kijken kinderen op naar hun vader en moeder, die hen liefdevol en beschermend opvoedend verantwoordelijkheid bijbrengen door het goede voorbeeld te geven in woord en daad. Eenmaal volwassen zijn ze trots op hun vader en moeder en omgekeerd.
  In een normale maatschappij kijken burgers op naar al degenen, zowel in de coalitie en oppositie, die de taken hebben om het volk te leiden. Als volk kan men trots zijn op haar leiders en omgekeerd, maar ook op hun land.
  Kijken we naar verworden Suribabwe dan is er geen sprake van een normale maatschappij, sinds 1980. Anno 2014 zijn het onberechte misdadigers,moordenaars en bij verstek veroordeelde drugsbonzen en een hele schare stinkend rijke parasieten en paars/gele poepvliegen die recht en wet uitmaken. Het volk is nog meer verdeeld en weinigen hebben geloof en hoop in een goede toekomst. Natuurlijk op al die paars/gele oliedomme stommelingen die nooit willen leren,zullen leren dat stemmen op misdadigers alleen maar ellende en verdoemenis met zich meebrengen. Moreel en geestelijk verval wordt van hoog tot laag openlijk gedemonstreerd, vooral door leden van de paarse Nationale Deliquenten Partij. Geen wonder dat vele paars/gele aanhangers langzaam maar zeker ook deliquent aan het worden zijn. Wat een afgang van lamnd en volk. Suribabwanen stemmen trots paars en geel. Leve baas en lon, onze onschuldige,liefste mensen der misdaad. Onze nationale deliquente lijders, leve Suribabwe. Voor degenen die deze misdadigers niet verdienen na soso sjeng.


  Maak melding

 5. Hmmm.. Volgens de minister zou deze beurs een bijdrage leveren aan het ondernemerschap en het toerisme.

  Ik vraag me af in hoeverre dat zo is. Hair en beauty vakbeurs. Lijkt mij interessant voor een kleine groep ijdeltuiten…

  Persoonlijk vind ik dit niet nieuwswaardig. Helemaal het feit dat de minister in hoogst eigen persoon verschijnt om de opening te verrichten.

  Zegt mij genoeg over hetgeen men zo belangrijk vind in Suriname. Het is te gek voor woorden….


  Maak melding

 6. Dat een minister de BOJ Hair & Beauty Vakbeurs opent, is alleen in Suriname mogelijk. Een minister heeft andere en zeer belangrijke zaken te behartigen. Tjaaaaa, het zal wel een
  mini-ster zijn.

  Deze opening lijkt me meer een taak voor de first lady, per slot van rekening toucheert ze in die hoedanigheid een bedrag van SRD 6000,– en daar mag ze wel wat voor doen.


  Maak melding

 7. Dit is de reden waarom ik hier steeds terugkom! Sommige van jullie horen me een nieuw keyboard en beeldscherm te kopen hahaha.

  @Djamoe ik verslikte me bijna in m’n lunch!
  @Kolibri, de thee kwam m’n neusgaten uit! Van jou krijg ik een nieuw keyboard LOL!
  @Bagson, een “happy end” LOLOL!

  De ironie straalt ervan af Hahahaha. Zijne zwaarlijvige excellentie staat afgebeeld met een afslankmiddel in de hand op een beurs voor “haar” verzorgingsproducten! Mijn god ik moet effe uit loggen dit is teveel komedie!

  Is het overigens niet bijzonder dat Chinezen en Koreanen precies weten welke beauty en haar producten zwarte mensen nodig hebben? Plastic haar-extensies, kunstnagels en huid bleekmiddelen.


  Maak melding

 8. @Jiyani
  Volkomen gelijk man! Sommige van deze gasten komen nog naar de opening van een envelop. Jammer dat je het niet kon laten een sneer naar de FLOS te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.