President Suriname verkoos zaken boven Obama

63

PARAMARIBO, 28 sep – President Desiré Bouterse verkoos zakelijke besprekingen boven een receptie van de Amerikaanse president Barrack Obama. Dit meldt het Kabinet van de President naar aanleiding van berichten over uitsluiting. Bouterse besloot zelf niet te gaan. Volgens de officiële lezing had hij Obama al ontmoet.

Dat gebeurde tijdens een receptie van de Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki Moon. “President Bouterse had tijdens de lunch van secretaris-generaal Ban-Ki-Moon al een ontmoeting met president Obama, waarbij felicitaties en een warme handdruk werden uitgewisseld”, meldt het kabinet. Volgens Caribische media was Bouterse niet uitgenodigd voor Obama’s receptie.

Dit in tegenstelling tot de overige leiders van de Caricom. Het kabinet ontkent: “President Bouterse was als hoofd van de delegatie uit Suriname, net als alle andere regeringsleiders, uitgenodigd voor de receptie van President Obama.” Bouterse koos voor een ontmoeting met multinational New Mount. Die meeting werd “zeer belangrijk” geacht. Amerikaanse media melden alleen de uitsluiting van de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad.


63 REACTIES

 1. Grootste onzin ooit volgens mij worden de berichten hier al gecensureerd .

  Die man was NIET uitgenodigd zoals vermeld is op tientallen nieuws sites .Ik heb helleaas meer vertrouwen in hun verhaal dan dat van de NDP aanhang .

  Ik had zelf geen idee dat jullie zo laag konden gaan Gewoon geen niveau!!!


  Maak melding

 2. Geen enkele meeting is belangrijker dan een ontmoeting met de belangrijkste en meest invloedrijke man ter wereld.

  De wereld is het domein van Obama, iedereen ligt aan zijn voeten en onze lieve DDB laat een ontmoeting met Obama schieten ten faveure van een meeting met een potentiele goudexploitant? Dit is zo ongeloofwaardig !!

  De waarheid komt heus wel aan het licht. En die zal anders zijn dan men doet voorkomen: Obama wenst zijn handen niet vuil te maken aan een veroordeelde drugscrimineel en massa-moordenaar. Who the hell is Desi Bouterse ?

  Obama kiest duidelijk voor een zeer goede verstandhouding met Nederland, die levert jarenlang een grote bijdrage aan de oorlogs-inspanningen van Amerika wereldwijd (Irak, Afghanistan).

  Een trouwe bondgenoot als Nederland gaat altijd voor op een massa-moordenaar en onbetrouwbare drugscriminele president als Desi Bouterse. Alleen zijn arrestatie ontloopt hij op dit moment, maar volgende keer kan het afgelopen zijn met deze man.

  Bij Obama en de VS is Bouterse een “persona non grata” geworden. Er is toch nog enige gerechtigheid in deze wereld. Thank God.


  Maak melding

 3. Bouterse voelde zich zeker niet thuis op zo een topreceptie met wereldleiders.
  Hij komt beter tot zijn recht bij hebzuchtigen,criminelen,verraders,leugenaars.


  Maak melding

 4. pres Bouterse blijf eerlijk en transparant,laat u niet verkeerd adviseren,want al is de leugen nog zo snel de waaheid achterhaald het wel.en het kan fataal voor u uitpakken.


  Maak melding

 5. Wat alle surinamers zich moeten afvragen is hoe snel mogelijk we af kunnen van Desi Bouterse. Suriname is in een diepe dal terecht gekomen. Een verdachte moordenaar als president. Oeng fadong diepie


  Maak melding

 6. Nederland is een grote investeerder in de VS. Bovendien is Nederland een trouwe bondgenoot die op allerlei gebied een goede bijdrage levert.
  Nederland heeft oude banden met de VS.
  Bowery Lane (Bouwerijlaan)
  Bridge street (Brugstraat)
  Broadway (Breede Weg)
  Brooklyn (Breukelen)
  Bushwick (Boswijk)
  Coney Island (Konijneneiland)
  Flushing (Vlissingen)
  Gravesend (Gravesende)
  Greenwich Village (Groenwijck)
  Harlem (Haarlem)
  Hempstead (mogelijk naar Heemstede genoemd)
  Hoboken (mogelijk naar Hoboken (Antwerpen) genoemd)
  Holland (veel gebruikt)
  Long Island (het “Lange Eylandt” genoemd door Adriaen Block, 1614)
  New Utrecht (Nw.-Utrecht)
  Rhode Island (mogelijk van “Roodt eylandt”)
  Spuyten Duyvil Creek
  Staten Island
  Stuyvesant (veel gebruikt, naar Peter Stuyvesant)
  The Bronx (>>Jonas Bronck)
  Vancouver (Coevorden (dr))
  Wall Street (Hier stond vroeg de stadswal rondom Nieuw-Amsterdam)
  Yonkers (Jonker)

  De VS is zelfs nog een oude kolonie van Nederland. 🙂


  Maak melding

 7. Wat een ndp regering!

  Man man man wat kunnen deze beesten toch liegen. Ik kan mij niet voorstellen dat
  Die Die Brie zaken verkiest dan een uitnodiging v/d Amerikaanse President.
  Kennende deze man zou hij dat voor geen goud willen missen om zijn tegenstanders(vooral)
  Nederland een klap in het gezicht te verkopen
  Laten ze hun kiezers maar bedonderen, maar de
  rest van de wereld niet.
  Gods molen maalt langzaam!


  Maak melding

 8. Volgens de Amerikaanse ambassade in Suriname was Bouterse wel uitgenodigd.

  Bouterse is door de Amerikaanse regering via de ambassade erkend als wettig gekozen democratische President van Suriname met wie ze goede banden wensen te onderhouden. Amerika heeft dus geen enkel probleem met Bouterse.

  Trouwens Faya ede, de Nederlandse media hebben een bericht gecopieerd van ene Singh uit de T&T express, zijn bericht had hij van een caricom persoon die anoniem wenste te blijven.

  Wie geloof je nu de Amerikaanse ambassade of een derderangs journalist uit T&T, die zijn bron niet eens durft te geven.

  Gisteren reageerde de Amerikaanse ambassadeur in Suriname al als of hij was gestoken door een wesp, toen een journalist hem vroeg als Bouterse geen uitnodiging had ontvangen, die man was duidelijk verbijsterd.

  muriel blijf maar lekker in je Nederlandse dromenland, geen enkel zelf respecterende Souverein land heeft ooit die strafzaak in Nederland tegen Bouterse serieus genomen. Je hebt het al gehoord toch, zelf Interpol wilde geen international arrestatiebevel.

  Zijn visum voor Amerika gaf dat duidelijk weer, hij kon vrij reizen binnen New York.

  Presidenten met wie Amerika problemen heeft krijgen een beperkte VN visum, die mogen meestal alleen reizen van en naar het VN gebouw.

  Met bovenstaande heeft Amerika duidelijk aangegeven dat ze niet op de lijn Nederland zitten, Nederland is geisoleerd wat Bouterse betreft. Zij zijn het enigste land totnutoe die duidelijk heeft aangegeven dat ze problemen hebben met de op democratisch gekozen President.

  Dit geval geeft duidelijk weer aan wat voor een President we hebben, etentjes worden overgeslagen ten faveure van zakendoen, zo hoort het.

  Dit soort etentjes stellen toch niets voor, Obama kan je meestal als klein landje niet eens te spreken, hooguit een hand, daarna ga je naar je aangewezen zitplaats. Eerst luisteren naar een welkomst boodschap van Obama daarna mag je eten en naar je hotel gaan, Obama zal natuurlijk als eerste vertrekken om zaken te gaan doen met de Chinese President.

  De negatievelingen hebben het weer mis, jullie blijven hopen he!!!!


  Maak melding

 9. DDB is nog steeds de beste leugenaar ter wereld. wat een mooi strak gezicht als hij liegt. Echt een ndpér net als zijn minister van BZ. Niet gaan is een belediging voor USA, Obama.
  this is one in a lifetime chance. Newmont is zo hebzuchtig die komen zelf in Suriname praten of op de noordpool dat hoefde echt niet in NY.


  Maak melding

 10. IK heb de moeite genomen om uit DAGBLAD SURINAME, mijn inziens een medium dat niet echt pro deze regering is het onderstaande bericht te kopieren en op dit forum te plakken, om aan alle misverstanden en gissingen een eind te maken.
  Verder een prettig leesplezier.

  Nationaal (uit DAGBLAD SURINAME; RC)
  Obama nodigde Surinaamse delegatie wel uit
  Geplaatst: 28/09/2010 Paramaribo
  De Surinaamse delegatie is wel uitgenodigd voor de receptie van de Amerikaanse president Barack Obama in ‘the Natural History Museum’. Dat meldt Susan Bell,vertegenwoordiger van de Amerikaanse ambassade in Suriname aan DBS.De diplomaat zegt dat de ambassade geen inzage heeft in de gastenlijst. Maar de informatie luidt dat de Surinaamse delegatie wel is uitgenodigd om de receptie van Obama bij te wonen. ‘De invitatie is wel verstuurd. Ik kan echter niet zeggen of Suriname de receptie bijwoonde’, aldus Bell in het Engels. President Bouterse zegt een bespreking met New Mont verkozen te hebben boven de receptie van Obama.


  Maak melding

 11. Het lijkt me te sterk dat DDB verkiest die goudhandelaar boven een ontmoeting met Barack Hoessein Obama.Maarwat is het doel van deze reis ?Ontmoetingen met staatshoofden?Bedrijven(multinATional).Vermoedelijk de Hollandse kliek speelt hierin een rol.Ik noem het: de zoete wraak.Op deze manier kan je een land kapotmaken,.De Sur.President ging naar de verkeerde feesten, waar westerse bolwerk sterk is vertegenwoordig.Ga naar Buurlanden/Taiwan/China/India en eventueel Afrika.In ieder geval ,we hebben samen een gemeenschappelijke geschiedenis.Onze visie andere kant op richten naar NIET-westerse mogendheden.


  Maak melding

 12. “Obama kiest duidelijk voor een zeer goede verstandhouding met Nederland, die levert jarenlang een grote bijdrage aan de oorlogs-inspanningen van Amerika wereldwijd (Irak, Afghanistan).”

  Bovenstaande zegt muriel @3

  Dus muriel weet volgens mij niet eens dat Nederland al jaren geleden met zijn staart tussen de benen is weggerend uit Irak. Uit Afghanistan zijn ze inmiddels ook al vertrokken, de huidige Amerikaanse regering wenst weer op hoge poten dat Nederland terugkomt naar Afghanistan, het is een NAVO missie dus jullie mogen en kunnen niet weer wegrennen. Uit Bosnie zijn ze ook weggerend met achterlating van de Bosniers, het resultaat hoef ik hier niet uit de doeken te doen hoop ik. Geloof me de Amerikanen hebben geen hoge pet van de Nederlanse militaire deelname, als het een beetje moeilijk wordt rennen ze weg, dus een trouwe bondgenoot zijn ze niet hoor.

  Nu terug naar Suriname, terwijl de Nederlandse regering samenwerkingsverbanden niet verlengd of voortzet, trekken de Amerikanen juist de banden aan met Suriname onder President Bouterse. Zo heeft de Amerikaanse ambassadeur al aangegeven dat de militaire samenwerking wordt voortgezet en uitgediept, de Defensie minister mag zijn opwachting maken in Dakota volgende maand.

  Wanneer je het net afstruint voor negatief Surinaams nieuws gaan positieve ontwikkeling je voorbij.

  muriel je bent een typische blaffende Surned hond, die de Surinaamse karavaan niet zal kunnen frustreren, berust je in het onomkeerbare.

  Suriname voorwaarts.


  Maak melding

 13. Laf en onder de maat. Onzakelijk en dom.
  Als je de eer en de gelegenheid krijgt om een wereldleider als Obama te kunnen ontmoeten, dan tel je werkelijk mee en wordt je serieus genomen.
  Als je deze unieke gelegenheid om jouw mensen en land onder de aandacht te brengen niet aangrijpt, dan ben je jouw land en volk niet waardig en beledig je de wereldtop.
  Wie ben je? om zo arrogant en naïef als een loopse hond achter New Mount aan te gaan.
  De New Mount vertegenwoordiging is zakelijk genoeg om begrip te tonen om enkele uren later een ontmoeting te accepteren met Boef Bouterse.
  Nee…. de leugenaar is te laf en onbekwaam om Suriname op een respectvolle wijze te vertegenwoordigen. Hij voelt zich niet op z’n gemak tussen fatsoenlijke mensen, laat dat maar weer eens bewezen zijn.
  Zijn domme kiezers kan hij wat wijs maken, de VN zit niet te wachten op zijn gezwets en leugens.


  Maak melding

 14. Eerst dat gedonder met die Nederlandse receptie waar hij wel en toen toch weer niet voor was uitgenodigd…

  Onderwijl een diaree aan opgeblazen goed nieuws berichten van zijn perschef…iedereen die een beetje bekend is met VN vergaderingen krabde zichzelf op de achterhoofd…is dit nu zo bijzonder? Vene en andere presidenten doen het toch al jaren zo?

  Toen verscheen hij niet op de receptie bij Obama want hij moest een mijnbedrijf vertellen dat het conceptakkoord opengebroken zou worden..weer een schandaal want sociaal isolement was het grootste dreigement dat voor de reis gevreesd werd, maar nu was dat ineens niet meer belangrijk…

  Nu moet als een soort lat’watra de VS ambassadeur komen opdraven, A4 tjes worden uit koffers gehaald om vooral aan te tonen dat hij er wel had kunnen zijn als hij gewild had…amateuristisch..

  In wat voor wereld leven die man en zijn staf?..kent het kabinet van de president geen greintje professionaliteit? denken ze dat ze een soort bakana programma aan het presenteren zijn op skype….

  Deze hele PR machine rond de reis is op gang gezet om de OCER aanhang een happy onderbuik gevoel te geven, maar als je je kamerdeur openzet gaan mensen je kritische vragen stellen…zie hier de backlash als je op het serieuze internationale vlak meespeelt met dezelfde ondro-wojo mentaliteit die gangbaar was in de Surinaamse verkiezingen.

  Wat meer bescheidenheid en professionaliteit was op zijn plaats geweest. Ik mag die Bouterse totaal niet..maar hij is nu eenmaal het gezicht van Suriname. Had de PR machine wat ingetogener laten optreden, maak geen stupide beginnersfouten…en doe niet alsof Suriname het centrum van de wereld is…
  Een shot van Bouta ontspannen in gesprek met andere wereldleiders op een receptie van de Amerikaanse president was de beste rehabilitatie geweest….
  Nu moeten we het doen met Frank Sinatra liedjes in een achteraf zaaltje voor een paar Surinamers (met alle respect voor de Suri’s in NY)…een hakkelende speech (al die VN speeches zijn slaapverwekkend op die van Chavez en de Iraanse president na) opgeblazen verhalen over gesprekken met investeerders….die backlash komt na 6 maanden wacht maar…

  Mi ede yere


  Maak melding

 15. De vraag is waarom staan jullie niet achter de President van Su??; Waarom al die negative houdingen en wensen dat hij voorschut zou moeten komen te staan. Te veel bounties in Su. Te veel jaloezie onder bepaalde elementen in Su, die graag geen vooruitgang wensen te zien in Su, althans niet onder leiding van Baas Bouta. Treurig, maar ReddFoxx is heel erg blij en wens Baas Bouta en Crew veel wijsheid en kracht toe.


  Maak melding

 16. @Sosoboto

  Hé Sosoboto,

  Wat een negatieve dombo ben jij zeg, altijd maar afgeven op NL en op de SurNeds.

  Een echte internetnet-held met een wel hele grote bek.
  Want jij was er duidelijk niet bij in Irak/Afghanistan!
  Ik wel dombo, en geloof me niemand is daar weggerend met zijn staart tussen de benen.

  Beleid wordt niet bepaald door de plaatselijke soldaat, maar door regeringen en hun opperbevelhebbers die hun afspraken niet nakomen/waarmaken, waardoor het fout kan gaan! Wijs jij de echte schuldige maar eens aan!!!

  En zolang de USA (tot vervelends toe) blijft vragen/verzoeken of NL wederom wil bijdragen in Afghanistan, zit het met de band USA-NL wel goed hoor, daar hoef jij je met je kleine begrijpertje niet druk over te maken!

  NL en hun belastingbetalers hebben mijn inziens al meer dan genoeg bijgedragen/opgeofferd voor Afghanistan! Laten andere landen nu maar eens wat bijdragen.

  Al die grootbekken denken nog steeds dat het geld in NL aan de bomen groeit!

  Wat heb jij ooit bijgedragen voor je land en/of andere landen?
  Voor een nietsnut heb wel je een hele grote bek, ga werken man…, SR afbreken/opbouwen, daar heb je al jaren de tijd voor gehad en nog geen steek verder.

  Wereldreiziger.


  Maak melding

 17. Je mag van DB vinden wat je wilt; neem echter in je meningsvorming wel mee (1) de rol van de Nederlandse overheid en de wijze waarop zij DB hebben gebruikt om van de oude geldverbrassende kliek af te komen, (2) de wijze waarop zij DB vervolgens als een hete aardappel liet vallen met alle bekende gevolgen van dien, (3)dat DB op zes van de zeven drugsdossiers is vrijgesproken en voor de zevende op de verklaringen van één getuige is veroordeeld tot elf jaar – als je vervolgens 1, 2 en 3 combineert, moet je (ook als niet-echt-pro-bouta-man zoals ik) tot de conclusie komen dat je een klein beetje voorzichtig, maar vooral genuanceerd moet zijn in je oordeel over de man. Wellicht zouden wij onze gramschap meer moeten richten op de Nederlandse overheid, die het Surinaamse volk als schaakstuk gebruikt in haar poging haar straatje schoon te vegen.


  Maak melding

 18. Bouterse, hou je zelf maar voor de gek. Deze Bouta zou een ontmoeting met Obama voor geen wereld missen. Surinamers moeten proberen binnen 6 maanden deze Bouterse naar huis te sturen. Suriname is gevallen in een diepe dal van duisternis en donkere wolken hangen boven switi sranang.


  Maak melding

 19. Caraibische media?? Het is een bericht van een joker die Singh heet! welke hij gestuurd heeft naar verschillende kranten!
  Gewoon grove leugens…maar de naam staat garant voor het verkondigen van leugens over Bouterse!


  Maak melding

 20. Aldus sprak NVD (Nieuws Van Desi).
  Nu is het wachten op de stoorzender van ene
  Nede!

  Wij gaan terug naar de tijd van leugen en bedrog, met als eindresultaat brandstichting en moord.

  De president van het “machtigste” land nodigt
  je uit en je komt niet opdagen.
  Dat is dan een belediging voor de president,
  je komt niet op zijn feestje.


  Maak melding

 21. “Bouterse: Geruchten moeten succes New York doen verbleken 28 Sep, 03:30
  President Desi Bouterse zegt bij terugkeer in Suriname dat er bewust geruchten verspreid worden om het succes van New York te doen verbleken. Hij zegt dat er zelfs geruchten waren verspreid over arrestaties. “Ik was echt benieuwd naar waarmee men uiteindelijk zou komen om de successen die wij geboekt hebben te doen verbleken”, aldus het staatshoofd op een persconferentie vanochtend op de luchthaven.

  “Denkt u dat president van de Verenigde Staten van Amerika de democratische keuze van het volk van Suriname niet zou respecteren? De receptie was een formeel, maar minder belangrijk omdat je president Obama echt niet uitgebreid zou kunnen spreken. Het is handjes schudden. Wij hebben gekozen voor het gesprek met Newmont”, aldus Bouterse. Hij wijst erop dat er harde afspraken waren en dat gekozen is voor een groter belang van Suriname.

  Het staatshoofd laat de uitnodiging halen uit een van de koffers en journalisten hebben zich kunnen overtuigen dat de uitnodiging er is was. Deze is geadresseerd aan het hoofd van de Surinaamse delegatie. Bouterse antwoordt op een vraag dat het echt niet zo is dat dominee Jesse Jackson voor de uitnodiging gezorgd heeft. Hij wijst erop dat gekozen is om investeerders aan te trekken. Dat was na de toespraak in de Verenigde Naties het hoofddoel van de reis.”

  ——————————————

  “Het staatshoofd laat de uitnodiging halen uit een van de koffers en journalisten hebben zich kunnen overtuigen dat de uitnodiging er is was.”

  Waar zullen ze nu weer meekomen, ik zie het al voor me, het was een copy en eigenlijk gestolen van Guyana toen hebben ze Guyana veranderd in Suriname en dat hebben ze aan de pers laten zien.

  Bouterse dit is precies wat de tegenstanders steeds zullen tracten te doen, verwarring stichten, de ontwikkeling van Suriname proberen te frustreren, leugens en bedrog verspreiden daar zijn ze goed in.

  Feit is en blijft dat de leugens niet stand kunnen houden.

  Eerst was het spong die zich belachelijk heeft gemaakt in nederland met zijn hersenbloeding en dan nog een bezoek brengen aan de cardioloog, de Nederlandse journalist heeft niet eens de moeite genomen om het in zijn berichtgeving te veranderen in neuroloog.

  toen was het hoost en kornuiten, die via brieven arrestatie zouden vragen, volgens mij zouden de brieven naar iedereen gaan.

  Nu is het geen uitnodiging van Obama.

  What’s next?????


  Maak melding

 22. Als Obama echt zulke grappen uithaalt, dan geloof ik de woorden van die Arabier.
  Zijn jullie de woorden van Arab vergeten.
  Daarom geloof ik niet dat hij zulks grap uitgehaald heeft.
  Want dan speelt hij of is hij echt Pieterbaas::: geloof me.!!!!!!!!


  Maak melding

 23. Vond’t al vreemd dat de democratisch gekozen pres van Su niet zou zijn uitgenodigd, omdat dit niet in lijn leek met het samenwerkingsbeleid van de US/OAS naar Su toe …
  Heb ook de uiteenzetting van de US-ambassadeur in de media gevolgd, waarin hij idd aangeeft dat onze pres wel was uitgenodigd, ik geloof hem eerder dan de redi-musu’s hier op het forum.

  Voor de bounties die NL zo een grote rol toedichten en geen kaas hebben gegeten van IR in de Amerika’s: de US wil rust in haar achtertuin en volgt bij haar oordeel over Su mn de opinie van het grootste en invloedrijkste land in Zuid-Amerika, Brazilie, zolang Lula niet wakker ligt van Su doen de Amerikanen dat ook niet.

  Bouta zegt dat hij Obama eerder heeft ontmoet bij de receptie van de VN-SG. Wel blijft het raar dat hij zijn gezicht niet ff heeft laten zien op de US-receptie…


  Maak melding

 24. Natuurlijk verkiest DDB eerder zaken doen met kruimeldieven boven de receptie met Pres. Obama en alle invloedrijke politici van groot machten van de wereld want daar voelde hij niet prettig tussen al die grote jongens, het is begrijpelijk.

  Wel DDB als je groot bent zit je dan samen met de grootten van de wereld zaken te doen inplaats met figuranten en loopjongens van de politiek.
  Daar tussen de impossante en mensen die behoorlijk invloed hebben op de wereld politieke platform je stempel drukken.
  Doe gewoon mee met de groot machten dan dwing je respect af inplaats je eigen mensen te misleiden en jezelf voor de gek houden.

  Want de resultaat die je nu hebt geboekt is 0,0 dat zijn de keiharde feiten.
  Je bent President en tegelijk de leider van de natie, laat je diplomatieke creativiteit op zo’n gelegenheid spreken, als je dat hebt tenminste.
  Wil je mee tellen op dat platform dan moet je lef, durf en met je borst naar voren laten zien door je aanwezigheid te benadrukken.
  Maar ja, je bent wie je bent.
  Wat je niet bent ben je dat niet.
  Wat je niet hebt, hebt je het niet.

  Je bent de persoon met de UZI’s het is niet anders.

  Theo


  Maak melding

 25. Beste Faith en ander NDP supporters.

  Zie ik nu echt verborgen dreigementen in jullie reacties op mensen die kritiek hebben op Bouterse. De ware aard komt nu boven.


  Maak melding

 26. Mevr Susan Bell en div media ontkrachten en weerspreken het ongefundeerde ge-l.u.l en gekonkel.Ik zou me net een zakje poop voelen.Eerst,net een tandloos viswijf,napraten wat een onverklaarbare bron de wereld inhelpt ,vervolgens hele theorien erop loslaten,zinloos,gemiste kans.
  Wacht niet op Pres Bouterse,
  Improve yourself !


  Maak melding

 27. @ Sosoboto

  Nederland gaat inderdaad weg uit Afgahistan, maar het nieuwe kabinet zal de opleiding van de Afghaanse politiemacht op zich nemen.

  In Irak hebben ze heel goed werk verricht en daarvoor zijn de Amerikanen Nederland heel veel dank verschuldigd.

  Ik ben ervan overtuigd dat je kennis tekort schiet om over de samenwerking tussen Nederland en Amerika te kunnen oordelen.

  Nederland is een trouwe bondgenoot binnen de NAVO en ondanks alle bezuinigingen op defensie komen ze hun verplichtingen altijd na. Daar valt geen speld tussen te krijgen.

  Jou commentaar doet mij niks. Integendeel, dit is het onomstotelijke bewijs dat de Surinamers slechts oppervlakkig kunnen redeneren en argumenteren. Wel hun handje ophouden voor een aalmoes, maar als er voorwaarden aan verbonden zijn dan heeft de ander schuld aan hun eigen falen.

  Dat de Amerikanen de samenwerking met Suriname intensiveren heeft een andere oorzaak. Zo zijn ze in staat om ieder moment in te grijpen in Suriname en de criminele bende voorgoed op te rollen.

  Mijn specialisme is argumentatie en openbaar bestuur, dus Sosoboto probeer zelfs niet met mij in discussie te treden, zo slim ben je niet !

  Sosoboto, koop een andere boot die niet lekt, want deze komt Drietabbetje niet over.

  Je bent eerder een Soengoeboto !


  Maak melding

 28. Een Nederlands spreekwoord luidt; Vele woorden maken nog geen zin en een kinderhand is gauw gevuld. En daar zal het electoraat van de deze president het mee moeten doen.


  Maak melding

 29. Zover ik weet, is ned. weggegaan uit Irak Afganisataan op bassis van feiten..

  ER zijn met elkaar afspraken gemaakt met de verschillende landen hoe lang zij zouden deelnemen in de acties aldaar..

  Op bassis van deze afspraken heeft ned. een tijd zijn diensten verleendt en terecht naar huis vertrokken..

  en niet anders,je moet de feiten niet verdraaien..


  Maak melding

 30. Henk molenaar we hebben respect voor ieders mening,maar het maakt nu niet uit welke politieke kleur wij hier in Swiet Sranang hebben het gaat om ons president,ons geliefd land Suriname.we moeten ophouden met dit krabben mentaliteit,willen wij dit land helpen opbouwen.ik ben ervan overtuigd dat al de negativiteit mijn pres.en crew sterkt en groter maakt.Ook aan u Gods zegen


  Maak melding

 31. Wat zijn die aanhangers van DB een stelletje ezels bijelkaar ze vragen zich af waarom er zoveel kritiek is op bouterse wie zo een domme vraag steld is geen antwoord waard.
  Bouterse heeft alle fundamenten van de rechtsstaat suriname weggeschoten en vertrapt deze zelfde didibrie praat nu over democratie en rechtsstaat hoe ongeloofwaardig kan je zijn ? is het niet deze zelfde Beest bouterse die met beestachtige kalmte op de televisie mijn volk heeft voorgelogen dat er mensen op de vlucht zijn dood-geschoten ik noem mijn langenoten die bouterse geloven stomme ezels.


  Maak melding

 32. Hallo Faith,

  Als je naam Bouterse en Obama nu googelt komt Suriname en vooral Bouterse in tientallen berichten enorm negatief in het nieuws.Zijhele doopcel wordt gelicht in vele buitenlanden en dat is slecht nieuws voor Suriname. Dat zijn de feiten. Bouterse en zijn compaanen opereren op een vreselijke amateuristische wijze op het diplomatie vlak en dat is schadelijk voor Suriname. En of hij nu is uitgenodigd door Obama en niet is op komen dagen of hij heeft helemaal geen uitnodiging gehad, in beide gevallen begaat Bouterse een enorme blunder en leidt enorme reputatieverlies dus Bouterse en zijn crew worden er echt niet sterker op.


  Maak melding

 33. @20

  Je reageert veels te emotioneel om een wereldreiziger te zijn en je bent blijkbaar niet zo snugger, zal wel door je lang verblijf in de woestijn zijn gekomen, je hersenen zitten vol zand.

  Voor jou heb ik een nieuwtje.

  ‘Het is altijd politiek, altijd’.


  Maak melding

 34. Help!

  Muriel ik ga je helpen: Sosoboto is geen soengoeboto, noch borroboto maar heette tot voor kort NaMi.
  Schrijfstijl, woordgebruik, regelverdeling en reactie’s zijn precies hetzelfde.

  Laat je niet uitlokken, een discussie met hem eindigt nooit. Het is geen slecht mens maar hij verdedigt zijn president met alle middelen.


  Maak melding

 35. @32 muriel

  “Mijn specialisme is argumentatie en openbaar bestuur, ”

  Hahahaha, alleen degene die drastisch tekort schiet in het dagelijks leven, kan op een anonieme discussie forum komen vertellen wat die allemaal is en kan, het is toch niet te verifieren.

  Ik moet helaas bekennen dat ik nog niets van jou specialisme, op dit forum heb kunnen waarnemen, ergo je komt heel dom en achterlijk over. Je bent gewogen en veels te licht gevonden.

  Zelfs in je laatste reactie waarin je denkt indruk te kunnen maken met je droom specialisme, laat je weer duidelijk merken dat je argumentatie van een zodanig laag niveau is, dat een zwakzinnige het zelf beter kan.

  Nu even analyseren wat onze zgn specialist precies heeft geschreven.

  “Dat de Amerikanen de samenwerking met Suriname intensiveren heeft een andere oorzaak.”

  Zo, onze specialist in argumentatie en openbaar bestuur, heeft ontdekt dat die samenwerking een andere oorzaak heeft, we benne benieuwd, dus gaan we die andere oorzaak lezen.

  “Zo zijn ze in staat om ieder moment in te grijpen in Suriname en de criminele bende voorgoed op te rollen.”

  Hahahaha, we hebben nu die andere oorzaak van onze specialist in argumentatie en openbaar bestuur gelezen. Wat een oorzaak baja zo’n diepgang, ik ben nogsteeds onder de indruk.

  Conclusie, het is droevig gesteld met deze specialist, het is een en al ellende.

  Onze eigen waterkant specialist, kon dus niet verder komen met haar argumentatie. Internationale verhoudingen en belangen zijn haar wereldvreemde woorden.

  Ik Sosoboto, ben geen specialist in argumentatie en openbaar bestuur, maar ik heb iets wat jij ontbreekt nl een gezond verstand.

  Hieronder ga ik je dus een klein voorschot geven wil je meer dan moet je betalen, zie het als ontwikkelingshulp.

  Belangrijke les.
  Landen hebben geen vrienden, maar belangen.

  Het is dus in Amerikaans belang, dat Suriname niet in de Venezuelaanse invloedssfeer komt, inclusief nationaliseringsprogramma en dergelijke.

  Nu realpolitiek. De Amerikaanse ambassadeur gaat direkt na de verkiezingen Bouterse opzoeken en hem op het hart drukken dat de banden met Amerika niet verbroken gaan worden ook al wordt hij President, maar zelfs aangehaald gaan worden. Terwijl de ambassadeur van Amerika in 2005 nog een waarschuwing gaf, wbt Bouterse ambitie om President te worden, zwegen ze dus nu als het graf.

  Voel je het al, want nu wordt het mooier.

  Verhagen die voor zijn beurt sprak vlak na de verkiezingen, heeft Nederland in een heel moeilijk parket gebracht. Amerika is niet gediend van isolatie, want hn belangen worden geschaad, Suriname en Venezuela worden close en dat mag niet.

  In Nederland zijn ze inmiddels in paniek want burgemeesters die dachten na Verhagen gehoord te hebben, dat het tijd was voor algehele isolatie van Suriname, terwijl ze in Den haag al waren teruggefloten door die Amerikanen.

  Den Haag begint aan control management, burgemeesters en korpschefs worden teruggefloten, andere burgemeesters geven aan dat ze niet meedoen aan isolatie. Amsterdam komt terug op zijn besluit en om gezichtsverlies te voorkomen mogen Surinamers komen bepleiten dat samenwerking niet stopgezet mag worden. Ze geven aan dat de projecten toch al zouden eindigen en de rest gaat gewoon door.

  Intussen weet niemand als het overleg tussen Hirsch Ballin en de korpschef heeft plaatsgevonden, er is in ieder geval niets meer over gezegd.

  Politiek Nederland geeft aan, geen isolatie maar zakelijke contacten waar nodig met de President en de regering.

  Ze trekken zelfs geld uit in de begroting voor hulp, die met de regering van Suriname besproken zal moeten worden.

  Intussen in de VN, zit alleen Balkenende niet in de zaal als Bouterse spreekt. De rest van de Nederlandse delegatie wel, omgekeerd ook, alleen Bouterse niet de rest van de Surinaamse delegatie wel.

  Intussen heeft Chavez al door dat zijn invloedssfeer niet zo makkelijk uitgebreid gaat worden, dus zegt hij afspraken af.

  Bouterse krijgt alle ruimte van de Amerikanen om zaken te doen in Amerika, en ja, ook een uitnodiging van Obama heeft hij gehad, Obama zal wel gek zijn om Bouterse niet uit te nodigen, wat heeft hij daarmee te winnen, niets.

  Als je beloofd dat je gaat betalen krijg je van mij verder les in argumentatie en ook goed bestuur, wie weet wordt je ooit een specialist.

  Effe vergeten te vertellen, ik hou niet van leugenaars, dus niet meer jokken ja.


  Maak melding

 36. Sosoboto: Nederland heeft in NAVO-verband deelgenomen aan acties in Bosnië, Irak, Afghanistan, Libanon e.a. Als lid van de NAVO heeft Nederland zich geconfirmeerd aan de NAVO-bepalingen. Het is dus niet een eenzijdige beslissing van de Nederlandse regering geweest om militairen uit te sturen. De NAVO doet een verzoek, en op democratische manier wordt in de volksvertegenwoordiging beslist.


  Maak melding

 37. Ik heb nog niet de eer gehad om door Obama uitgenodigd te worden als president van een of ander land, ik weet dus niet hoe zo’n uitnodiging er normaliter uitziet. Is het gebruikelijk dat de president van een land persoonlijk bij naam door hem uitgenodigd wordt of is het zo dat men de delegatie van het land uitnodigt? Dat zou ik wel eens willen weten.


  Maak melding

 38. Mensen zijn jullie vergeten dat wijlen President Ronald Reagan had willen ingrijpen in Suriname om Bouterse te verdrijven.

  De regering Lubbers had dat voorkomen. Als dat toen gebeurde zouden we vandaag de dag niet zitten met deze diepe belediging richting Suriname.

  In Amerika heeft geen Nederlandse kennis nodig als het om Suriname gaat.Van elk land in Zuid Amerika hebben de Amerikanen de beste inlichtingen.
  Amerika weet dat Bouterse een drugsdealer is en dat hij vanwege de morele falliet van Suriname nu mag reizen.
  Amerika is op de hoogte van de 11 jaar veroordeling in Nederland wegens drugs.

  De man is gewoonweg niet uitgenodigd door Amerika en dat is een zware belediging.
  De ontwikkelde kant van de wereld zit niet te wachten op een drugsdealer met veel bloed aan zijn handen ook al mag hij zich president noemen.
  Ex-President Venetiaan werd wel met alle egards ontvangen in het Witte Huis door de Presidenten Clinton en Bush.

  Ex-President Venetiaan kon ook zonder trammelant naar Nederland afreizen en door heel de VS.

  Wij zullen nog meer beledigingen verwachten de komende tijd. Alleen de domme aanhang ziet dat nog niet.


  Maak melding

 39. “Ex-President Venetiaan werd wel met alle egards ontvangen in het Witte Huis door de Presidenten Clinton en Bush.”

  Sang vene in Witte Huis, Afro kan je ons ook vertellen wanneer dat allemaal heeft plaatsgevonden.


  Maak melding

 40. @ Sosoboto (Soengoeboto)

  Voor jou heb ik maar een advies: ga eerst leren goed en beschaafd in het Nederlands te communiceren.

  Na 35 jaar onafhankelijkheid is Suriname, ondanks zijn rijkdom aan grondstoffen en ruim E 2 miljard aan ontwikkelingshulp, nog steeds een onderonwikkeld land gebleven.

  Alleen in Afrika kom je nog onderontwikkelde en arme landen als Suriname tegen.

  Dit zegt al genoeg: het ligt aan de mentaliteit van de gemiddelde Surinamer en hun lage ontwikkelingsniveau.

  Zonder hulp van de Nederlandse familie waren jullie nog verder de jungle ingetrokken om te overleven. Dus geen grote broek aantrekken, maar dankbaarheid tonen !


  Maak melding

 41. Blaka B. @43

  “Nederland heeft in NAVO-verband deelgenomen aan acties in Bosnië, Irak, Afghanistan, Libanon e.a. Als lid van de NAVO heeft Nederland zich geconfirmeerd aan de NAVO-bepalingen. Het is dus niet een eenzijdige beslissing van de Nederlandse regering geweest om militairen uit te sturen. De NAVO doet een verzoek, en op democratische manier wordt in de volksvertegenwoordiging beslist.”

  ——————————————-

  Eigenlijk heb ik geen zin om over NAVO oorlogen te discusieren, ze winnen toch nooit.

  Niets wat jij daarboven heb vermeld klopt.

  Allereerst alleen de Afghanistan oorlog wordt momenteel in NAVO verband uitgevoerd. het is niet als een Navo verband oorlog begonnen.

  De rest van die oorlogen die jij noemt, zijn geen oorlogen die in Navoverband zijn uitgevoerd. Irak oorloog was war of the willing.

  Als we dus naar die ene Navo oorlog kijken dat is er inderdaad een verzoek geweest, maar de nederlandse politiek heeft zich in die oorlog gelogen.

  Hoe vaak moest de minister in de tweede kamer uitleg gaan geven wat nederland daar precies deed. Was het vechtmissie? hulp missie? een beetje vecht missie?, niemand wist het meer.

  De regering is eigenlijk gevallen door deze zelfde oorlog, Navo verzoeks brieven die niet bestonden of werden uitgelekt enz. enz.

  de Afghanistan missie is beeindigd en werd dus niet verlengd door de volksvertegenwoordiging, omdat ze werden voorgelogen.

  nederland heeft dus een probleem, want ze hebben wel met elke missie meegedaan maar iedere keer moesten ze vroegtijdig vertrekken.

  Omdat dit de enigste Navo missie is, hebben de Amerikanen het volgende gezegd;,

  “This is a NAVO mission, bring your scary ass back in.”


  Maak melding

 42. @47

  Arme muriel, zegt;

  “Voor jou heb ik maar een advies: ga eerst leren goed en beschaafd in het Nederlands te communiceren. ”

  Waarom zou ik? Ik heb liever Engels of Spaans.

  Maar goed, je bent door de mand gevallen, als een gefrustreerde dom en achterlijke wicht, die drastische tekort schiet in het dagelijks leven maar ook op een anonieme forum als waterkant.

  Je hebt met jou schrijven alleen maar bevestigd wat ik eerder zei, je bent niet alleen Anti-Suriname, maar ook een waardeloze ex-Surinamer die geen enkel zelfrespect of eigenwaarde meer heeft.

  De Surinamers hebben die wel, of hervinden het weer onder deze President, jij bent de jouwe voor eeuwig kwijt. Je bent het kwijt geraakt toen je hoofd vastzat in een witte zijn kont.

  Je familie zal genoeg redenen hebben om je geen enkele dankbaarheid te tonen voor die dozen die je stuurde.

  Zie je wel iedereen heeft je door jij vuile huichelaar en hypocriet, niemand respecteert je, niemand toont je dankbaarheid, de witten niet, de Surinamers niet, je familie niet.

  Je bent alleen and you’re lost en nogsteeds weet je niet hoe het komt, mafkees.


  Maak melding

 43. @39 => Sosoboto

  Het is je goed recht om te constateren dat ik volgens jou niet zo snugger ben.
  Daar heb ik dus geen problemen mee hoor.

  Maar…
  vraag jij je dan nooit eens af, wat je zelf dan wel niet bent?

  Gezien je reactie/houding/commentaar op dit forum kom je aardig in de buurt van een “amoebe”, een ééncellige parasiet!

  Schaam je toch diep man, je bent een schande voor je volk, een totale nietsnut in het kwadraat, met een hele grote bek.

  Mensen zoals jij, daar zijn er helaas al véél te veel van, totaal geen toegevoegde waarde dus!

  Verander je mentaliteit eerst maar eens.
  Doorbreek je negatieve cirkel, anders is er géén vooruitgang, maar totale stilstand.

  Verstand komt met de jaren, ’t trieste is dat het bij sommige nooit komt.

  Niemand, die ooit om jou zal treuren.

  Wereldreiziger.


  Maak melding

 44. Sosoboto Ik heb respect voor jou broeder.. Allemaal landverraders al die bouty’s hier, Ze willen alleen maar negatieve dingen horen over onze “Opperhoofd”

  & Muriel hou je smoel dicht met je onzin ga je blanke meesters maar aanbidden vieze bounty

  forma com traidores !!

  vez que todos os narizes são da mesma maneira, na esperança de reverter o curso de traidores Suri


  Maak melding

 45. ach ja die sosoboto is weer zo een dorpsgek die hier rondloopt, vertel ons wat de voordelen van bouterse zijn snoep-reis is geweest kom met voorbeelden en echte feiten.


  Maak melding

 46. Ja Muriel, ben blij dat die 2 miljard door front opgegeten ontwikkelingsgelden praktisch op zijn en Surinamers stimuleert meer aan hun eigen ontwikkeling moeten gaan werken.

  Tot slot raad ik je aan om je net als Sosoboto, beter te gaan verdiepen in de realpolitiek van de Amerika’s (dan zul je het beschaafde NL dat hij schrijft beter begrijpen of bestrijdt je zijn NL alleen maar omdat je geen zinnig weerwoord hebt).

  Jij en een paar andere redi musu’s denken namelijk alles maar vanuit NL/Eur-bril te moeten bezien, waardoor het jullie totaal ontgaat en jullie niet begrijpen en zelfs ontkennen wat er hier op het politiek forum van het Westelijk Halfrond gebeurd.

  Vandaar al die ontkennende reacties als ‘Bouta liegt’/’VS loert Bouta’ terwijl de VS-ambassade al lang en breed heeft verklaard dat Bouta was uitgenodigd en een kopie van de uitnodiging reeds is gepubliceerd. Ook de relatie Su-VS is anno 2010 veranderd, maar om dat te begrijpen moet je je, zoals gezegd, beter informeren, ipv op de jaren 80 gebaseerde betweterige uitspraken doen!


  Maak melding

 47. Wat hulp van Nederlandse familie,heeft elke Surinaamse burger een familie in Nederland?
  De hulp geboden door Ned,familie heeft gezorgd dat er steeds meer luie donders zijn ontstaan en die waren zonder jullie zg hulp idd dieper de st…t ingezakt,ze zijn veel te lui om te werken toh.Maar je zg hulp Muriel is straks afgelopen tenzij je je nog steeds rijk prijst bij je familie, de bruinhemden gaan regeren, en ook jij zal diep in je buidel moeten tasten om te overleven,dus maak je borst maar nat.
  Steeds het opscheppen hoe o zo goed geefs sommigen zijn voor hun familie in Suriname,het wordt bij tij en ontij voor hun voeten gesmeten,als ik hun was zou ik me 10x bedenken om ooit hulp te vragen bij zulke familie zg Nederlandse familie.
  Suriname is nooit arm geweest,want er is nog nooit iemand gestorven door armoede.
  Houd je fieters in het vervolg Muriel, ga lekker je bakra hun voeten verder kussen en laat Suriname en de Surinamers met rust,ga hier tegen de bruinhemden protesteren als je durft,want hier is je heimat en niet Suriname,ze redden zich daar wel,with or without your stinking euro`s.


  Maak melding

 48. @ wereldvreemde op 52

  “vraag jij je dan nooit eens af, wat je zelf dan wel niet bent?”

  Heb ik gedaan hoor, en ik kwam tot de conclusie dat ik niet zo’n domme ezel als jou bent.

  Dat jij tot de conclusie komt dat ik een schande ben voor mijn volk, komt gewoon omdat je weigert die laatste goed functionerende hersencel te gebruiken.

  Verstand komt inderdaad met de jaren, bij jou komt er duidelijk geen verstand meer bij, je hoofd zit vol zand, er is geen plaats meer voor die grijze massa.

  Ik ga 100% voor het Surinaams belang en respecteer hun keuze en hun op democratische wijze gekozen leider.

  Dat kan jij niet doen, jij vuile pseudo-democraat.

  Behalve hier negatief over Suriname te posten, wat is je band verder met mijn geliefde land?

  Mijn volk schaamt zich voor domme hypocriete ezels als jou, wezens van zeer laag allooi dus die hun keuze niet respecteerd en hun ontwikkeling bewust probeerd te frustreren.

  Waren er meer types als mij, dan was Suriname veel verder in zijn ontwikkeling, mijn soort gaat voor het Surinaams belang, terwijl jou soort voor het Nederlands belang gaat ten koste van Suriname. LANDVERRADERS DUS.


  Maak melding

 49. @53

  Onze argumentatie specialist muriel zegt “voordat je weer commentaar levert op DAS.”

  Dit soort reacties krijg je dus van mensen die dromen dat ze specialisten zijn.

  Terwijl mijn reactie naar DAS een verzoek was, vertaald onze specialist in ARGUMENTATIE het als commentaar leveren.

  Ik zie deze specialist in Argumentatie en Goed bestuur al functioneren op het werk in de grote mensen wereld.

  Haar witte collega stuurt een email.

  “muriel kan je de Anti-Surinaamse stukken opsturen, zodat ik ze kan doornemen.”

  Onze speacialist reageerd getergd terug, “waarom lever je commentaar op mijn stukken, ik heb dag en nacht aan gewerkt en toch krijg ik geen waardering”

  muriel, je bent hier al door de mand gevallen als de gefrustreerde redi-musu.

  Nena, deze redi musus kunnen niets zelf weerleggen, ze kunnen amper zelf denken, ze kunnen dus alleen maar napraten, ze zijn gebrainwashed.

  Dat ze het nogsteeds geloven dat President Bouterse geen uitnodiging heeft gehad ondanks de Amerikaanse ambassade bevestiging, komt gewoon omdat de Nederlandse pers niets over die bevestiging heeft bericht.

  @de Uitweg

  Al zou ik die voorbeelden en harde feiten door je strot duwen toch zou je het niet geloven, want die negativiteit zit in je genen.

  Ik ga mijn tijd dus nier verdoen met een mafkees als jou.


  Maak melding

 50. Ik ga 100% voor het Surinaams belang en respecteer hun keuze en hun op democratische wijze gekozen leider.

  Dat kan jij niet doen, jij vuile pseudo-democraat.

  Behalve hier negatief over Suriname te posten, wat is je band verder met mijn geliefde land?

  Mijn volk schaamt zich voor domme hypocriete ezels als jou, wezens van zeer laag allooi dus die hun keuze niet respecteerd en hun ontwikkeling bewust probeerd te frustreren.

  Waren er meer types als mij, dan was Suriname veel verder in zijn ontwikkeling, mijn soort gaat voor het Surinaams belang, terwijl jou soort voor het Nederlands belang gaat ten koste van Suriname. LANDVERRADERS DUS

  De waarheid.. Hoef niets aan toegevoegd teworden !!


  Maak melding

 51. @59 Sosoboto

  Wordt wakker!

  Je praat over Surinaams belang, maar je bent verblind door ordinair eigenbelang! Onder welke steen heb jij de afgelopen jaren gelegen?

  Ik vertel mijn inziens niks negatiefs over Suriname, waarom zou ik?
  Ik geef slechts alleen de echte hypocrieten van repliek, figuren zoals jij, die alles proberen te verdraaien/verdoezelen, je wilt toch vooruit?, doe dat dan!

  Maar geef niet steeds anderen de schuld, maar steek je hand in eigen boezem.
  Waar was je al die jaren?, in ieder geval niet je land opbouwen, da’s duidelijk.

  En over ezel gesproken… het is “ben” en niet “bent”.
  Want jij, als betweterige nietsnut, schreef immers:
  “Heb ik gedaan hoor, en ik kwam tot de conclusie dat ik niet zo’n domme ezel als jou bent.”

  Antwoord op je vraag…
  Mijn band met Suriname is simpel van aard, ik ben een bakra, maar mijn vrouw en onze vier kinderen zijn er geboren/getogen. Onze kinderen wonen/werken (na hun studie in NL) daar nog steeds. Tevens hebben we daar twee vakantiewoningen en m’n schoonfamilie woont daar nog.
  Bovendien heb ik daar de nodige jungle-trainingen ondergaan/gegeven.

  Dus geloof me, ik heb echt het allerbeste met Suriname voor, ieder weldenkend mens gunt z’n kinderen tenslotte het beste. En dat is in mijn optiek een Suriname zonder Bouterse en z’n boevenbende.
  Slechts een regering bestaande uit bekwame mensen die hun vak verstaan en met het hart op de juiste plaats, maar zelf’s dat is al te veel gevraagd.

  Verder ben ik één van die vele “domme hypocriete Hollanders”, zoals jij mijn soort noemt, maar wel goed genoeg om die half verzopen Surinamers uit het water en de bomen te redden tijdens de jouw welbekende watersnood van Suriname.
  Nogmaals, waar was jij? als professionele internet-held!, zeker je zakken aan het vullen…
  Want ik heb niemand gezien hoor, zowel weinig van die zogenaamde echte Surinamers vol met vaderlandsliefde, alsmede de Surinaamse regering!

  Als er wat gedaan moet worden is er opeens niemand te vinden, over hypocriet gesproken.
  In nood leert men zijn ware vrienden kennen…

  Het ga je goed.

  PS:
  Bespaar je de moeite om te reageren, ik heb er voorlopig geen tijd meer voor, werk roept!


  Maak melding

 52. @ sosoboto,
  Kom met jou harde feiten en voorbeelden dan kunnen wij zo de discussie over bouterse inhouddelijk voeren zonder te verwijzen naar anderen internationale gebeuren ik daag jou uit.
  1)wat zij de voordelen die deze reis suriname heeft opgeleverd.
  2)vertel mij wat de goede dingens zijn die bouterse de afgelopen 30 jaren voor suriname heeft gedaan. ik wacht op jou antwoord.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.