• DAMARU uit #Suriname is de special guest op de Caribbean Easter Party op zondag 20 april - http://t.co/jFtohBn1LR http://t.co/CgwsVeAsSS

Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

Contact

Welkom, u bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Dit netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden. Waterkant.Net is samen met suriname.nl, suriname.startpagina.nl, suritrade.com, surinamefoto.com, goodtimes.org en hindustani.nl het grootste internet platform ter wereld voor en over Surinamers.

Waterkant.Net is de best bezochte website door Surinamers in Nederland. Op de tweede plaats staat Suriname.Startpagina.nl. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een omvangrijk mediabereiksonderzoek dat bureau Motivaction, in samenwerking met TransCity, in november 2007 heeft uitgevoerd.

Bezoekers
Sinds haar oprichting op 5 maart 1999, heeft Waterkant.Net [www.suriname.nl] een stijgend aantal bezoekers mogen ontvangen: wij zijn gegroeid van 300 pageviews op de voorpagina per dag in 1999 tot bijna 25.000 pageviews per dag anno 2013. Dit aantal blijft groeien en iedere maand mogen wij 100.000 unieke bezoekers welkom heten: (onafhankelijk gemeten door Google Analytics – peildatum augustus 2013)

analytics

Contact
U kunt uitsluitend via onderstaande gegevens met ons in contact komen:

Waterkant.Net
in Nederland: tel. 06-37021928
in Suriname: tel. 597 7509928 (597 voor Surinaams nummer plaatsen)

E-mail: webmaster[AT]waterkant.net (vervang [AT] door @)

© Waterkant is een geregistreerde handels- en merknaam van EtnoMedia

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht!
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »