zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlepende ruzie tussen mannen ontaardt in schietincident

Slepende ruzie tussen mannen ontaardt in schietincident

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen twee mannen in Suriname, die al enige tijd in onmin met elkaar leven, is in de nacht van maandag op dinsdag behoorlijk uit de hand gelopen. Er zou daarbij geschoten zijn met een jachtgeweer.

Vernomen wordt dat de 23-jarige S.M. in dronken toestand naar de woning van de 24-jarige V.R. aan de Sahadewstraat ging. Daar ontstond ruzie tussen de twee, waarbij S.M. in zijn benen werd geschoten en gewond raakte.

Volgens het slachtoffer zou V.R. met een jachtgeweer met ingekorte loop op hem hebben geschoten. V.R. beweert echter dat het juist S.M. was, die met een zelfgemaakt jachtgeweer naar zijn huis was gekomen.

Bij de confrontatie maakte V.R. hem het geweer afhandig en schoot gericht op de grond waar S.M. stond. Die werd daarbij geraakt in zijn benen. De man werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

V.R. is na de melding door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden met het jachtgeweer waarmee hij op het slachtoffer zou hebben geschoten. Het wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt beslist over het lot van de schutter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Wat een wereld en wat een nieuws van twee mannen met jachtgeweren, die met een draai van 180 graden opnieuw belicht wordt.

    “V.R., schoot gericht op de grond, waar S.M. stond en raakte hem daarbij in zijn been.” Wonderlijk…

    En dan die ambulance die steeds maar ‘ontboden’ wordt, alsof het op het matje geroepen wordt. Als men zou schrijven dat de man ‘vervolgens per ambulance afgevoerd is”, dan snapt de lezer ook wel, dat deze ambulance opgeroepen is…voor de rest is dit bericht even vaag, als de relatie tussen deze twee schietgrage individuen…!


    Maak melding
  2. Op de foto ziet het zelfgemaakte geweer van S.M. er zeer profesioneel uit. Ik wil wel investeren als S.M een wapenfabriek wil beginnen in Suriname. Voor dat je het weet, groeit dat bedrijf uit tot een M.N.O. met Israel en Oekraine als klant.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES