zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder valt in slaap en schrikt wakker bij kapotrijden EBS-mast

Autobestuurder valt in slaap en schrikt wakker bij kapotrijden EBS-mast

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto heeft afgelopen nacht rond 03.30 uur een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Indira Gandhiweg kapotgereden. Het voorval vond plaats ter hoogte van sportwinkel All Star.

Volgens de bestuurder was hij in slaap gevallen, waardoor hij de wagen van de weg heeft gereden en tegen de mast is geknald. Hij schrok wakker bij het kapotrijden van de mast.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek.

De wagen is zwaar beschadigd geraakt en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Technici van de EBS werden opgeroepen om de aangerichte schade te herstellen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Hij heeft geluk gehad; als hij een beetje harder had gereden tijdens het slapen, was hij, afhankelijk van hoe hij tot nu geleefd heeft op aarde, in de hemel of de hel wakker geworden.


    Maak melding
  2. Ja lijkt wel Racen faja worden Max verstappen 3 keer Wereld kampioen vliegen dus Well Well Wonderen Bestaan hij mag van geluk spreken geluk bij een ongeluk geen Electro Shock 👍👍👍Ai baja Ai mi dios


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES