zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGouddelver denkt dat collega iets met zijn ontslag te maken heeft en...

Gouddelver denkt dat collega iets met zijn ontslag te maken heeft en steekt hem neer

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen twee gouddelvers in Suriname is afgelopen dinsdag geëindigd in een steekpartij, waarbij één van de mannen met ernstige verwondingen in het ziekenhuis is opgenomen.

Uit het voorlopig onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat het gaat om de 41-jarige Michel W. en de 38-jarige Gilbert A., die beiden als gouddelvers werkzaam zijn te Ston Bergie in het Sarakreek gebied.

Gilbert A. zou telefonisch ontslag hebben gehad van zijn werkgever en had daarbij een vermoeden dat Michel W. daar iets mee te maken had.

Naar aanleiding daarvan vroeg Gilbert rekenschap aan Michel, hetgeen in een handgemeen uitmondde. Gilbert A. was tijdens het handgemeen gewapend met een mes en bracht het slachtoffer enkele messteken in de buikstreek en de rug toe.

Gezien de ernst van de verwondingen moest het slachtoffer Michel W. vanuit Afobaka per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp worden afgevoerd voor verdere medische behandeling.

De verdachte Gilbert A. werd op woensdag 13 maart jl. in de middaguren op het vliegveld te Zorg en Hoop aangehouden en overgebracht naar de afdeling Recherche Midden Suriname, die belast is met het verder onderzoek.

De verdachte werd voorgeleid aan een hulpofficier en werd na overleg met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. @ JZwartmans 16 maart 2024 Bij 09:49
    “Mr: M.Nibte krijgt hem wel weer zo vrij, en natuurlijk na een ernstige waarschuwing van de magistraat!”

    En hoe is het gesteld met de ware toedracht, in combinatie met uw (niet kunnen) oordelen?
    Ah, laat me raden: “U heeft uw ‘glazen bol’ geraadpleegd of u bent een ‘lukuman.’


    Maak melding
  2. Elkaar haten onderuit halen, spanning en doden enz zo komt een land nooit nimmer vooruit maar problemen worden erger arme gekke goudzoekers.


    Maak melding
  3. Ik zag in die serie over de Chinezen een gesprek tussen de reporter en een in het land gelegen ten zuiden van Suriname veroordeelde gezochte crimineel in de Surinaamse/Franse goudvelden werkt/zuipt etc zich daar veilig voelt. Het zijn zulke criminelen die niets meer te verliezen hebben netals Surinaamse veroordeelden die zich in de Surinaamse bossen veilig wanen. Ik sprak laatst met wat heren uit de Antillen zeg maar het middelste eiland di konden gedetailleerd konden vertellen over een soort fort in de bossen van Suriname waar een soort vreemdelingen leger de boel en hun baas bewaakte. maak geen grappen met de bosbeesten in mensengedaante zeiden ze met een knipoog.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES