donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKoppel met drugs op lichaam geplakt aangehouden op Zanderij

Koppel met drugs op lichaam geplakt aangehouden op Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname zijn woensdagmiddag 13 maart een man en een vrouw aangehouden, die cocaïne probeerden te smokkelen naar Nederland.

Het zou gaan om een koppel dat de drugs op hun lichaam had geplakt.

De twee stonden op het punt om naar Nederland te vertrekken. Tijdens controle door leden van het Bestrijding Internationale Drugs team (BID-team) werden drugs op hen aangetroffen en in beslag genomen.

Het verderfelijke spul heeft een totaal gewicht van meer dan 10 kilogram.

De twee verdachten en de drugs werden aan de Surinaamse Narcotica Brigade overgedragen in verband met het verdere onderzoek.

Eind vorige maand werden ook al reizigers met drugs geplakt aan hun lichaam aangehouden. Het ging toen om een gezin.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Zijn hoogstwaarschijnlijk de flying monkey van Bouta, hij heeft geld nodig a moni fu in klari.nú komen de oude lijken uit de kast. A net é tapu , karma é wroko.

    Moiwana sa 🌼 baka.


    Maak melding
  2. dit koppel en laatst dat gezin zijn domme gasten , ongeschoold en laten zich makkelijk ompraten om die drugs op hun lichaam te laten plakken , dit zijn bewuste slachtoffers , want de grote hoeveelheid drugs worden dan in het vliegtuig van de paarse slm verborgen , maar die paarse gasten zijn nog dommer , Dèjà vu na Dèjà vu jij verwoord het goed


    Maak melding
  3. Jammer dat deze mensen zo dom zijn, op Schiphol zouden
    ze ook gepakt worden! De Drugs honden zijn slimmer dan
    sommige Surinamers, en ze verstaan ook ” sranang tongo. ”
    Deze 2 waren op vakantie op verzoek van een drugsbaas, en als tegenprestatie het verderfelijke spul meenemen voor de drugsbaas.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  4. Henkes, een beschaafde, democratische rechtstaat hanteert geen doodstraf…dat moet men ook niet willen, want daarmee wordt de status ‘moordend bananenrepubliek’ op ons collectief geweten gebrandmerkt…

    Men kent de situatie van deze mensen niet en/of hoe wanhopig zij waren of hoe zij misschien ‘voor het blok zijn gezet’…!


    Maak melding
  5. Na plakken komt proppen!! Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal je zeggen wie je bent. Ik dank mijn God dagelijks voor mijn bigifasi inborst waardoor ik niet afhankelijk ben van mijn naasten maar ook niet van Suriname of Nederland. ik leef relaxed. Ik zie zulke domme gasten als die honden die vroeger op de hoedenplank achterin de auto’s werden gezet , Ze konden hun hoofd/kop niet stilhouden en bleven knikkend meerijden. Ze konden niet anders.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES