zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw op klaarlichte dag overvallen in haar broodjeswinkel

Vrouw op klaarlichte dag overvallen in haar broodjeswinkel

-

Does Travel - naar Suriname

Een 41-jarige vrouw is donderdag op klaarlichte dag overvallen in haar broodjeswinkel aan de Commissaris Roblesweg in Suriname.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw in de zaak bezig was toen een onbekende man met een mondmasker rond 08.30u de winkel binnen stapte en de halsketting van de vrouw wegrukte.

Na de beroving rende de man een aangrenzend bosschage in. De Surinaamse politie werd gealarmeerd die ter plaatse ging voor onderzoek. Het gebied werd door de sterke arm uitgekamd, echter zonder het gewenste resultaat.

Aan de opsporing van de verdachte wordt gewerkt. Het slachtoffer bleef ongedeerd. De buit betreft een gouden halsketting van 30 gram.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Hun ogen zijn als radars die goud gelijk herkennen.
    Mevrouw moet maar broodjes smeren zonder gouden ketting. Misschien smaken de broodjes dan beter, zal de rover gedacht hebben?


    Maak melding
  2. De gewelddadigheid en criminaliteit in ons land loopt reeds té lang de spuigaten uit. Hoogste tijd dat er nieuwe wetten gemaakt worden en plannen in werking treden voor de beteugeling er van. Je bent gewoon nergens meer veilig, zelfs in het verkeer niet. Het Ministerie van Justitie en Politie faalt big time, misschien moet de President ingrijpen. Tijd om zijn naam als “Crime Fighter” waar te maken, tijd voor een war on crime.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES