zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en zonen achter tralies voor stiekem vermiste meisjes houden in huis

Moeder en zonen achter tralies voor stiekem vermiste meisjes houden in huis

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Houttuin heeft op zaterdag 2 maart Anita D. (36) en haar twee zonen Vishal D. (17) en Rikash D. (14) in verzekering gesteld voor het stiekem houden van twee vermiste minderjarige meisjes (14 om 15) jaar in hun huis.

De vrouw bood onderdak aan de tienermeisjes die op 14 januari 2024 als vermist waren opgegeven op het voornoemde politiebureau, meldt de politie van Regio Midden Suriname.

Hoewel de moeder op de hoogte was van de leeftijden van de meisjes, heeft zij verzuimd de politie en/of hun ouders in kennis te stellen van de aanwezigheid van hun bij haar in huis.

De twee zonen zouden ook seks hebben gehad met de vermisten. De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
  1. Leuk de politie denk ik ook medeplichtig ..mijn ook geval waarbij twee grote jongens ondergebracht zijn bij hun moeder in een kamer woning .de vader die is meer blij af van de jongens .zodra ik over de jongens praat zeggen ze ja ma het zijn jongens en moeder zal ze wel goed verwennen.. ze willen gratis blijven geen swm en ebs betalen vrij laptob en tv gebruik elke moment baden en toilet gebruik.terwijl deze jomgens geen recht hebben om daar te blijven dus al meerjaren zijn.niemand ziet wat gebeurt achterin.


    Maak melding
  2. Jaichand, wanneer kom je nou eens uit je privé-tempel en haal diep adem en ga je eens verdiepen in de werkelijkheid. Kom uit die bubbel en ontdek die balk in je eigen oog, die zoveel groter is dan die splinter in die van een ander. In India zijn het momenteel, vooral de moslims en de christenen die te lijden hebben onder het beestachtige hindu-geweld. Get a life…!


    Maak melding
  3. Jaichand, verras je vrouw en dochters met een paar buskaartjes voor een paar ritjes in openbare bussen of treinen in Calcutta of Mumbay, daarna zal je anders piepen over het voorbeeldige, vrouwvriendelijke gedrag van de Hindoe mannen in India.


    Maak melding
  4. Anita D. (36) en haar twee zonen Vishal D. (17) en Rikash D. (14). Waar is de vader? Het heeft er veel van dat Anita als tiener al een eigen ‘all you can eat buurt restaurant’ had, ik zie namelijk nergens de vader van de jongens genoemd worden. Alla Sranan sma e nyan ksaba, ma na soso den blaka wan e tyar a nen’.


    Maak melding
  5. Watceen moeder. Jeugdige meisjes voor he zonen houden. Ben benieuwd wat hun schoolprestatie’s zijn.
    Kunnen ze vrouw verzorgen???
    Het zal wel een bende zijn in dat huis


    Maak melding
  6. Vier arrestaties nadat Spaanse blogger op motortour door India werd verkracht door een groep
    Het echtpaar had een tent opgezet om de nacht door te brengen in de Dumka in de staat Jharkhand, toen zeven mannen hen aanvielen.


    Maak melding
  7. Het meeste geweld jegens vrouwen in India wordt gepleegd door moslimmannen. Net zoals in Europa, Zweden, Duitsland, Nederland, heel Afrika.
    Dus kom mij geen onzin vertellen dat dat niet zo is. Dit is gewoon een keiharde feit.
    Sommige landen, Zweden en Denemarken bijv., hebben speciaal hierom wetten moeten aanpassen om de inheemse vrouwen te beschermen.
    De meeste verkrachtingen en aanrandingen in Europa, maar ook in India, komt op de conto van moslimmannen. Dit is een feit en geen verzinsel. Wat de moslimgeschriften allemaal zeggen over hoe mannen vrouwen moeten behandelen, daar lusten de honden zelfs geen brood van.
    Btw, waarom halen jullie altijd India aan? Wonen er soms geen Hindoes in Nepal, Suriname, Nederland, Engeland, Mauritius, Fiji? Zijn zij daar de verkrachters? Nee.
    Het is intussen internationaal bekend dat in Engeland vele moslimbendes opereren die duizenden jonge meisjes hebben verkracht en in de prostitutie geduwd.
    Blijkbaar weten degenen die mij aanvallen deze dingen niet. De vraag is dan: waarom weet jij dit niet over de moslims, maar weet je wel dat India gevaarlijk zou zijn voor vrouwen?
    Selectief kennis vergaren is zeer gevaarlijk! En zo niet, dan is het pure pro-moslim en anti-Hindu propaganda waar jullie mee bezig zijn.


    Maak melding
  8. PJUL,

    Wanneer een moslimman zijn pie mel dagelijks in meerdere vrouwen doopt – omdat die snee in die pie mel erg jeukt, dat beaam je hé? – dan kan hij niet meer leven zonder verkrachting.
    De meeste moslimvrouwen in India en Pakistan worden door hun mannen verkracht. Maar in hun godsdienst is het aangeven van je man bij de politie iets slechts, welke tot totale sociale boycot leidt of zelfs tot de dood.
    Waarom denk je dat vrouwen anoniem hun onvrede hierover uiten? Door op Modi te stemmen? Juist. Een flinke deel van de moslimvrouwen stemt op Modi omdat hij opkomt voor de vrouwen en omdat ze dat anoniem kunnen doen in het stemhokje.


    Maak melding
  9. Alles wat niet in het bekrompen straatje van Jaichand past, is anti-hindu of pro-moslim en in de tussentijd komt er bijna niets anders dan die eeuwige, vervloekte beschuldigende vinger en die Indo-Arische verhevenheid uit zijn toetsenbord.

    Het is net een klein, jankend, verongelijkt jongetje (als je tenminste een plassertje hebt) waarvan zijn laatste snoepje afgepakt is. Je kan stampvoetend de werkelijkheid proberen te verdraaien, maar het blijft wat het is…!


    Maak melding
  10. Ernesto,

    Klaarblijkelijk kun jij niet met de feiten en de waarheid omgaan. Want moslimmannen zijn perfect toch? Ze doen nooit een vlieg kwaad. Ze bevolken niet de gevangenissen van Nederland, Engeland, India, Afrika, Europa toch?
    Wordt eens realistisch. Hoe lang wil jij en anderen als jij jouw ogen sluiten voor de feiten en voor de waarheid?


    Maak melding
  11. PJUL 3 maart 2024 Bij 16:33
    @ Jaichand
    Slappeling die je bent. Veel Hindoevrouwen hebben zich tot het Islam geloof bekeerd omdat ze liever een besneden schoon en hygiënisch pinda willen voelen.
    _—-++++++++++
    Precies dat is waar jullie de Hindoe vrouwen voor nodig hebben, want de eigen vrouw sluit je op in lange gewaden zoals boerka’s en dan lijken ze niet meer aantrekkelijk en kunnen zij zich ook nooit van hun aantrekkelijke kant laten zien, wat elke vrouw graag wil.
    En de love jihad, daar zijn moslims meester in. Ook in Nederland. Hier spreekt men over lover boys, veelal jonge moslimmannen die jonge meisjes verleiden, overstelpen met cadeautjes, ze afhankelijk maken en vervolgens in de prostitutie duwen.
    Vraag het de politie en vrouwenorganisaties, als je mij niet op mijn woord wil geloven.


    Maak melding
  12. PJUL 3 maart 2024 Bij 16:48
    incente en Fernanda, bekend met hun Instagram-account Vuelta Al Munde En Moto, hebben in vijf jaar tijd al meer dan 60 landen doorkruist met hun motor. Maar in India liep alles ineens fout. De twee werden aangevallen, beroofd en Fernanda werd ook verkracht door zeven verschillende mannen. Dat maakten ze zelf bekend via sociale media.

    Dat is wat Hindoes bij vrouwen doen conform hun geloof.
    ————–+–
    Je bent vergeten te vermelden dat de verkrachters moslimmannen waren.


    Maak melding
  13. @jaichand
    Vergis je niet in Hindoeterroristen he. Er us tussen Canada en India een enorme rel ontstaan nadat Hindoeterroristen in Canada een Sikh leider bij een laffe terreuraanslag gedood hebben. India ontkent maar Canada heeft overtuigend bewijs geleverd.
    Ondanks dat de Islam Jihad kent, is jouw grote Leider Mahatma niet door moslim jihadisten maar door Hindoeterroristen vermoord.


    Maak melding
  14. @Jaichand 3 maart 2024 Bij 20:24
    Jaichand 3 maart 2024 Bij 20:24
    “Ernesto, Wordt eens realistisch. Hoe lang wil jij en anderen als jij jouw ogen sluiten voor de feiten en voor de waarheid?…”

    Ik ben de vleesgeworden realisme en als je echt geïnteresseerd bent in feiten, dan heb ik er hier nog een paar op een rijtje. Hoewel ik vrees dat het niet zal helpen bij mensen zoals jij, ‘met zo’n gigantisch bord voor hun kop!’
    *
    www vrt.be › vrtnws › nl › 2018 › 06 › 26 › gevaarlijke-landen-voor-vrouwen
    India is het gevaarlijkste land ter wereld voor vrouwen…
    ==
    www vrt.be › vrtnws › nl › 2020 › 01 › 09 › polarisatie-in-india
    Protest, geweld en polarisering: wat zit er achter de woede van de Indiërs?
    ==
    www nos.nl › artikel › Toenemend geweld tegen christenen in India – NOS.nl
    Het geweld tegen christenen neemt toe in India, zeggen christelijke organisaties en mensenrechtengroepen.
    ==
    www nrc.nl › nieuws › 2023 › 05 › 05 › etnisch-geweld-in-noordoost-india-twintigduizend-mensen-geevacueerd-a4163894
    Etnisch geweld in noordoost-India: twintigduizend mensen geëvacueerd
    ==
    www nrc.nl › nieuws › 2023 › 07 › 27 › videos-van-seksueel-geweld-richten-lens-op-bloedig-conflict-in-afgezonderde-indiase-regio-a4170664
    Video’s van seksueel geweld richten aandacht op bloedig … – NRC
    27 Jul 2023 – Video’s van geëscaleerd geweld De lokale autoriteiten hadden ook geen veiligheidsmaatregelen genomen rondom de protestmarsen van mei. Die marsen deden de spanningen opjagen.
    ==
    www mo.be › analyse › communautair-geweld-india-hoe-toevallig-dat
    Communautair geweld in India, hoe toevallig is dat? – MO*31 Aug 2023

    Etc., etc., etc….


    Maak melding
  15. mensen jullie kunnen india met meer dan een miljard inwoners niet vergelijken met suriname , en wie zegt dat deze moeder van indiase afkomst is , ze kan ook van chinese of javaanse of creoolse of van witte man afkomst zijn , maar zij is geen moeder maar een loeder , ongeschoold en de vader van die knullen zal het een worst zijn


    Maak melding
  16. Als het om verkrachten van vrouwen gaat, zou ik mijn hand voor geen enkele man, of hij nu Hindoe, Moslim, Christen of Atheist is, in het vuur durven steken. De meest (schijn)heilige priester, pandit, mulfie of janlul, ’té krasi nak en’ is in staat vrouwen te verkrachten. Waarom houden we hier op Waterkant ‘wedstrijden’ om te bepalen waar op aarde mannen vrouwen wel of niet verkrachten. Als er in het ene land meer vrouwen verkracht worden dan in het andere, is dat op de eerste plaats te wijten of te danken aan de deugdelijkheid van het rechts-systeem van de betrokken landen. Op het moment dat anarchie het overneemt door oorlog, wegvallen van de politie of iets dergelijks en vrouwen geen bescherming meer geniet, beginnen mannen massaal, net als in Oekraine nu, Japanse soldaten tijdens de 2e W.O. of bakra Jantjes in Indonesie tijdens de onafhankelijkheidsstrijd daar, vrouwen te verkrachten en ik heb nog nooit gehoord dat hun geloofsovertuiging ze gehinderd of tegengehouden heeft dat niet te doen.


    Maak melding
  17. Ernesto, doe eens hetzelfde voor Europa, Latijns Amerika, Noord Amerika en Afrika. Stroop de kranten af op berichten over geweld in deze continenten en je zult zien dat India er beter uit komt .
    Durf je het aan? Vast niet, want eerlijke vergelijking is jou vreemd. Jouw agenda is India (Hindoes)aanvallen. Waarom? Omdat ik op de gewetenloze daden van christenen en moslims wijs.
    Maar struin het internet af en vermeld eens hoeveel geweld er vandaag in Pakistan en Afrika is gepleegd. Wedden dat het tezamen veel meer is dan in India?


    Maak melding
  18. PJUL, goedkoop willen scoren zit in de genen ingebakken he?
    Canada heeft niks bewezen. Een groep Sikhs in Canada controleert de drugshandel daar en hun diverse gangs vechten onder elkaar en vermoorden af en toe elkaars leiders. Laatst is er weer een aanval op een leider geweest. De Canadezen beschuldigen India omdat ze niet in staat zijn de daders op te pakken en omdat de regering daar overeind wordt gehouden door een anti-India Sikh partij die het liefst vandaag nog een atoombom zou willen gooien op India. Hun interne perikelen schuiven ze af op het buitenland. Ze zijn al een jaar bezig bewijs te verzamelen, maar hebben nog steeds niks. Wel beschuldigingen, om het falen van de eigene politie te maskeren.


    Maak melding
  19. @ WAT 4 maart 2024 Bij 01:40
    “mensen jullie kunnen india met meer dan een miljard inwoners niet vergelijken met suriname , en wie zegt dat deze moeder van indiase afkomst is…”

    WAT, wie beweert, dat deze moeder het moslimgeloof aanhangt?
    Jaichand, voor de zoveelste keer misschien? Als dit soort dingen plaatsvinden, dan lees ik nooit dat er een christen, jood of moslim die ‘vervloekte’ beschuldigende vinger (weer) richting de hindu’s wijst…!

    Het (zijn) is altijd dezelfde….


    Maak melding
  20. Jaichand 4 maart 2024 Bij 11:44
    PJUL, goedkoop willen scoren zit in de genen ingebakken he?
    Canada heeft niks bewezen. Een groep Sikhs in Canada controleert de drugshandel daar en hun diverse gangs vechten onder elkaar en vermoorden af en toe elkaars leiders. Laatst is er weer een aanval op een leider geweest. De Canadezen beschuldigen India omdat ze niet in staat zijn de daders op te pakken en omdat de regering daar overeind wordt gehouden door een anti-India Sikh partij die het liefst vandaag nog een atoombom zou willen gooien op India. Hun interne perikelen schuiven ze af op het buitenland. Ze zijn al een jaar bezig bewijs te verzamelen, maar hebben nog steeds niks. Wel beschuldigingen, om het falen van de eigene politie te maskeren

    Jij verdraait de feiten zoals jouw soort het zo goed kan. Het is altijd de ander die het doet toch ? Verkrachtingen door de Hindoes worden door jouw soort in de schoenen van Moslimmannen geschoven. Terreuraanslagen door hindoeterroristen is jawel het werk van Sikhs of Moslimterroristen. Ghandi is ook zeker door een m=niet Hindoeterrorist vermoord.
    Heel veel Indiers moeten niks van het Hindoegeloof hebben en er is zelfs een Hindoegoeroe die afstand van het Hindoegeloof heeft gedaan en zich tot het Islam geloof bekeerd heeft. Hij eet rundvlees en wil niks anders. O ja, nog iets de rijkste man van Azie, Mukesh Ambani, heeft bij de bruiloft van zijn zoon het huwelijk op westerse wijze gevierd d.w.z met Westerse dans en muziek (Rihanna zong).
    Kom, maak jezelf weer belachelijk door alles te ontkennen.


    Maak melding
  21. @Jaichand 4 maart 2024 Bij 11:34
    Ernesto,
    “…Wedden dat het tezamen veel meer is dan in India?”

    Jaichand, het lijkt me beter geen weddenschappen met Indo-Ariërs aan te gaan.
    U kunt het geld blijkbaar beter gebruiken, voor uw onuitputtelijke ‘hindu-kruistochten’ tegen ‘anders-gelovigen’…


    Maak melding
  22. Ernesto 4 maart 2024 Bij 12:09
    @Jaichand 4 maart 2024 Bij 11:34
    Ernesto,
    “…Wedden dat het tezamen veel meer is dan in India?”

    Jaichand, het lijkt me beter geen weddenschappen met Indo-Ariërs aan te gaan.
    U kunt het geld blijkbaar beter gebruiken, voor uw onuitputtelijke ‘hindu-kruistochten’ tegen ‘anders-gelovigen’…

    Ameen of Amen…


    Maak melding
  23. PJUL,

    Het is denigrerend voor de waarheid om haar als kruistocht af te schilderen. Maar waarheid, daar heeft de moella een broertje dood aan. Hij preekt liever vol passie dat de aarde plat is, want dat staat in het groene boekje en dat is het finale woord van AL LA. En elke aanhanger wordt geacht dat te geloven, zo niet dan kan je getroffen worden door een fatwa . Moella is meester in het afkondigen van fatwa’s.


    Maak melding
  24. Papa Jantje,

    Jij bent de grootste zelfontkenner. Als moslim neem je de naam van een blanke aan. Waarom neem je geen moslimnaam aan zoals Yusuf of Mohammad of Moestafa?
    Schaam jij je voor de islam?
    Vast en zeker, want jij weet best dat het een BS religie is.
    P.s. Durf je te ontkennen dat de aarde plat is? Want dat staat in de ko ran. Durf je tegen de ko ran in te gaan?
    Laat maar van je horen en beantwoord deze vraag en geef aan welke moslimnaam je in het vervolg gaat kiezen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES