woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bekogelt woning en bedreigt bewoner met jachtgeweer

Man bekogelt woning en bedreigt bewoner met jachtgeweer

-

Does Travel - naar Suriname

Een 32-jarige man is door de politie in Suriname aangehouden, nadat hij een woning aan de Van Kallenweg met stenen had bekogeld. Ook zou hij de bewoner met een jachtgeweer met afgezaagde loop hebben bedreigd.
 
Als gevolg van de bekogeling werd een poort vernield. Nadat de benadeelde aangifte bij de Surinaamse politie had gedaan, werd de verdachte Romario N. door de politie van Latour aangehouden.

Bij onderzoek bleek dat het jachtgeweer waarmee hij de aangever had bedreigd niet deugdelijk was; het werkte niet.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Romario in verzekering gesteld wegens vernieling en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Een dronken penetentiare ambtenaar houdt zijn geladen pistool tegen het hoofd van een burger en deze PA wordt met een ernstige waarschuwing, direct weer, heengezonden.
    Deze man, met een kort lontje, bedreigt met een niet werkend geweer een medeburger en hij wordt opgesloten omdat hij het slachtoffer met de dood bedreigd zou hebben. Waarom dit verschil in behandeling, zou het waar zijn dat we in Suriname KLASSENJUSTITIE hebben?


    Maak melding
  2. Jantje …als hij een huisvesting wil moet hij gewoon een bescheringsbevel aanvragen dat hij ook rechthebbende is in het huis omdat het huis van zijn moeder is en een aandeel heeft dus moeder heeft hem die gelegenheid gegeven in dat huis ook te wonen klarie.zo is ook een geval waarbij zoon vrouw ,de ex speeld van zoon ,vader .zelfs zo dat ze moeder ook is van haar man ,vader …


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES