zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese winkelier vast in verband met dood vermeende winkeldief

Chinese winkelier vast in verband met dood vermeende winkeldief

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 22-jarige Chinese man aangehouden in de zaak waarbij een betrapte winkeldief zaterdag het leven heeft gelaten in een kledingwinkel aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vermeende dief Imro G. bekend stond als ‘Rambo’ en een oud-bekende was van de Surinaamse politie. De 53-jarige man zou er een gewoonte van maken uit de zaak te stelen.

Zaterdag werd Rambo op heterdaad door de winkelier betrapt, bij het wegnemen van parfums. De twee raakten in een worsteling waarbij de dief met een hard voorwerp op zijn hoofd werd geslagen.

Vervolgens werd Rambo in een wurggreep gehouden en raakte bewusteloos.

De vermeende dief lag in de winkel

De gealarmeerde politie die snel ter plaatse was voor onderzoek (foto), schakelde een ambulance in. Het ambulancepersoneel constateerde dat Rambo geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

De 22-jarige Z.Q. werd na zijn aanhouding voorgeleid en in verzekering gesteld. Een 61-jarige vrouw die samen met Z.Q. naar het het politiebureau werd overgebracht, is na verhoor heengezonden.

Het ontzielde lichaam van Rambo werd in afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De zaak is aan de afdeling kapitale Delicten (KD) overgedragen voor verder onderzoek, dat voort duurt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Jammer ja zeker Weer een man overleden Ramboo moest les nemen bij Sylvester Stalone beter bekend als Ramboo hamlnan tjie wan Sterkte aan de familie R. I .P


    Maak melding
  2. Su toch een vreemde land. Boeven, rovers en moordenaars hebben meer rechten dan de normale burger die zijn eigendommen in bescherming neemt.
    Heeft deze boef niet persoonlijk het risico genomen om betrapt te worden en het leven te laten. Wrang dat hiervoor de burger moet bloeden in plaats te stellen een probleem minder in de samenleving.
    Zo zie je wat een bananen Republiek is, waar de fatsoenlijke burgers geen rechten meer heben. Wanneer de regering van het land zelf een boef is, krijg je dit soort voortvloeisels.


    Maak melding
  3. @@@J.Zwartmans
    Wat u schrijft is mooi en waar. Maar de vraag is; hoe had de chinees het moeten weten dat de dief niet bewapend was. Als jij zelf toeslaat dan ga je voor de overwinning en niet dat je doodgestoken wordt. Anders moet je de dief maar niet tegen houden. Trouwens de dief is toch ook niet dood geschoten of dood gestoken of andere wapentuig gebruikt. Hij heeft het risico van het vak genomen en weten dat het een keertje slecht zou aflopen.


    Maak melding
  4. TRAGISCH BEDRIJFS ONGEVAL,…BIJ de ” INBRAAK & CRIMINELE ORGANISATIE RAMBO “. tijdens werkzaamheden,….de veiligheids voorschriften,werden ondanks verscheidene eerdere werkzaamheden niet in acht genomen..met als uitkomst dit noodlottig gevolg.dit moet een waarschuwing zijn,AAN AL DIT SOORT BEDRIJVEN,OM EERLIJK HUN WERK TE DOEN,EN ZCH NIET BEZIG TE HOUDEN MET DIT SOORT GEDRAG,WANT DE SAMENLEVING DIE KAN SOMS FATAAL TERUG SLAAN,…..BA ZOEKOE BA FINNIE BA TJAARIE,..NIKS MIS MEE. GA WERKEN !!!!!!!!!!!!!!!!😣 STERKTE AAN DE NABESTAANDEN MET ALLE RESPECT.en aan de winkeliers deze boodschap”JOE ANNO SKOTOE,BEL SKOTOE ALS JIJ EEN DIEF GESNAPT HEBT JULLIE HEBBEN ALLEMAAL CAMERAS,SURINAME IS KLEIN SKOTOE OH FIN DING WINKELDIEVEN SNEL,..DUS AANGIFTE DOEN,WANT A MANG BIN KAN KIER JOE TOE.DUS LAAT DIT EEN LES ZIJN VOOR IEDEREEEEN !………..MIE BAAR JOE.


    Maak melding
  5. Een recidivist die het nu heeft moeten bekopen met zijn leven.
    Duidelijk is dat de dood van de dief geen opzet was, want beiden hielden elkaar in een wurggreep.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES