donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie onderzoekt sekszaak vijf jongens en meisje in schooltoilet

Politie onderzoekt sekszaak vijf jongens en meisje in schooltoilet

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft momenteel een sekszaak in onderzoek, waarbij een 9-jarig meisje heeft verklaard dat zij tijdens de pauze op school seks met vijf jongens heeft gehad in het toilet. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Volgens de krant trok de 9-jarige zelf haar kleren voor de jongens uit, omdat zij dergelijke handelingen bij haar moeder had gezien.

Het kind woont niet meer bij haar moeder, maar pleegmoeder. Zij heeft laatsgenoemde verteld over het voorval.

Naar zeggen van het meisje ging zij samen met een vriendin en vijf jongens naar het toilet. De jongens hebben seks met haar gehad in het bijzijn van de vriendin, die geen seksuele handelingen heeft gepleegd.

De 9-jarige liet weten dat de jongens haar gevraagd hadden om naar het toilet te gaan. De leerkrachten en medeleerlingen zouden niets hebben opgemerkt. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Hemeltjelief…het moet toch niet gekker worden hè…! Wordt het niet hoog tijd om achter die mobiele telefoon vandaan te komen en dat sommige mensen hun kinderen weer normen en waarden bijbrengen…


    Maak melding
  2. 5 jongens gaan mee naar meisjes toilet op een basisschool en geen enkele leerkracht ziet dat?? Hebben ze geen pauze beurt of voor schoolbeurt???
    Deze groep kinderen hebben hulp nodig.


    Maak melding
  3. De volgende DEBBY heeft zich hiermee aangediend……over een paar jaartjes heeft ze een zestal of meer kinderen van evenzoveel verschillende verwekkers zonder enige opleiding of algemene ontwikkeling……DEBBY´S evenknie van negen jaar oud heeft idd een grote beurt gehad in de pauze…..

    Het verdere uitzichtloze en treurige leven voor deze negenjarige zal net als bij DEBBY dagelijks bestaan uit, het zgn. hosselen, kankeren op alles binnen de maatschappij en ondertussen stikjaloers zijn op eenieder die een normaal bestaan leidt omdat die wél heeft gezorgd voor scholing en opleiding……

    Veel succes intussen met jouw Surinaamse KRABBOE MENTALITEIT…….


    Maak melding
  4. @Toussaint
    Mensen kopen een mobiel en dan is het hun bezit, totdat
    het zij het bezit worden van het mobieltje
    Verslaafd zijn ze aan dit ding, denk maar aan die reclame van die man en vrouw die met een ananas naar bed gaan. Verslaving treed langzaam op

    Ik denk dat meerdere van deze kinderen eerder slachtoffer zijn geworden van misbruik en nu niet beter weten
    een spijtige zaak.
    Het zal generaties duren voordat ons volk het juiste pad opgaat en blijft. Hopelijk keren we dan ook nooit, maar dan ook nooit meer terug naar hetgeen de vorige groep, de ndp, ons gebracht heeft


    Maak melding
  5. Heel jammer wat zich in Suriname op dit moment afspeelt. Hier is er sprake van de macht van lust. Waarschijnlijk van haar moeder op haar over gekomen. Haar moeder heeft het waarschijnlijk weer van iemand anders gehad. Maar dat ding is; je kan het krijgen als je niet eerlijk bent. De duivel kan je alleen betreden als je iets negatiefs hebt gedaan. Noem het maar karma. Vandaar dat ik altijd zeg dat niets wat een ander je aandoet je kan dwingen criminele handelingen te plegen. Een crimineel joinen houdt in dat je bij de groep van de duivel behoort. Als we om ons heen kijken in Suriname dan zien we hoe de duivel regeert.
    Ik wil niet te lang en te diep op in gaan.
    In God we trust.


    Maak melding
  6. Bigi lip tip tip, wat heeft dit voorval te maken met het al dan niet geleid worden van een land door een Afro? Waar denk je dat de kans groter is dat vrouwen als seks object behandeld worden en het risico lopen verkracht of anderszins seksueel misbruikt te worden, in een land met president Venetiaan, president Modi, president Obama of president Tromp aan het roer? Jij wil gewoon je racistisch gif spuien, verder kan het je geen moer schelen door wie een land geleid wordt, als het maar geen Afro is.


    Maak melding
  7. Gisteren schreef ik al dat kinderen het hun ouders zien doen – al dan niet kreunend – en het dan zelf gaan proberen en toen was er een reactie dat ik niet goed ben bij mijn hoofd.
    Wil die reageerder nu bekennen dat hij zelf nog heel wat te leren heeft?


    Maak melding
  8. Triest hoor, weer één verloren generatie.
    Monkey see monkey do.!!

    En er zijn mensen hier die dit gewoon normaal vinden.

    Hoe ziek ben je dan???


    Maak melding
  9. Hopelijk is deze porno gebeuren niet waar.@debby je hebt goed verwoordt je maakt de mensen wakker maar in nl maak ik zelfs rare dingen mee .@xavier de lorrie…moet over zichzelf zo negatief schrijven ik weet niet waar deze rakker zit maar nl is echt geen paradijs alleen maar voor criminelen wel paradijs wallhalla ik krijg dagelijks boeven moslims turken antillianen marokanen en arabieren aan de deur met smoesjes en hun secretarrese koeli en pakistaanse geile meid ook super crimineel hun doen zich voor als medewerker van energiebedrijf en doorzoeken mijn hele huis bijna tot ik hun een trap geef en hun wegrennen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES