zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op bij bardancing; uitbater heeft geen vergunning

Politie treedt op bij bardancing; uitbater heeft geen vergunning

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen zaterdag in samenwerking met de Economische Controle Dienst (ECD), tijdens handhavingstaken, opgetreden bij een bardancing aan de Atlasstraat (foto).

Tijdens die controle werkzaamheden is gebleken dat de bareigenaar niet beschikt over een vergunning voor het exploiteren van een bardancing. Alle feestactiviteiten verbandhoudende met het instandhouden hiervan, werden onmiddellijk stopgezet meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens KPS zijn die avond ook illegaal ingevoerde alcoholische dranken, sigaretten en lachgas aangetroffen en in beslag genomen.

Volgens bewoners van de buurt waar de bardancing is gevestigd, hebben zij al langer dan een jaar te maken met geluidsoverlast alsook vele gevechten bij de bar. Volgens hen zijn er ook vaak schoten gelost tijdens vechtpartijen.

De districtscommissaris werd in kennis gesteld, echter zonder het gewenst resultaat. Bellen naar de Surinaamse politie was zinloos omdat de sterke arm niet kwam opdagen om op te treden.

Afgelopen zaterdag was er een Valentine Edition georganiseerd en werd er wel een inval gepleegd door de politie. Daarbij werd de opdracht gegeven om de plaats te sluiten. Volgens een buurtbewoner werd hier geen gehoor aan gegeven en was de muziek tweemaal zo hard na het vertrek van de politie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de uitbater was opgeroepen om woensdag op het bureau te verschijnen, in belang van het onderzoek. Het is vooralsnog onduidelijk of hij als verdachte zal worden aangemerkt. Het onderzoek in deze zaak duur voort.

De politie heeft laten weten dat zij onverkort door zal gaan met deze acties in woonbuurten, waar de buurtbewoners overlast ondervinden van bardancings.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ook moet men optreden tegen de mensen die luid muziek afspelen met hun auto sound tot in de ochtend uren. Zelfs op boeitie houden deze leeglopers geen rekening. Weekends of door de weeks..nuchter verstand hebben ze niet.


    gemodereerd
  2. Voor het openhouden van een bar dancing terwijl de hele buurt overlast heeft, moet je gewoon geld en politiemaatjes hebben. Bar Dancing Emergency op Paramaribo noord is al jaren een overlast voor de buurt. Er worden regelmatig schoten gelost, vechtpartijen zijn er elk weekend, het drugsgebruik in de club is alleen mogelijk voor kapitaalkrachtige klanten, en de verkoop van ballonnen met schadelijk gas is een lucratieve zaak voor de eigenaar die overigens in de hele samenleving als onbeschoft en onbetrouwbaar bekend staat. Hij staat ook bekend als een persoon die heel veel buitenlanders aan illegale verkregen verblijfsstempels helpt. Treedt het KPS op? Neen, want heel veel feesten mee in het weekend en kunnen regelmatig mee profiteren van de illegale en malafide praktijken.


    gemodereerd
  3. Precies maar toen ik jarig was en muziek in de midag open maakte ,terwijl ervoor de inspecteur op de hoogte was ,werd door een hoer gebeld naar de politie en de politie zonder pardoes mij kwam zeggen ik moet muxiek zacht of dicht maken .terwijl die hoer achter mijn huis woonde .ik maakte met een kleine box via yutub muxiek aan ….
    Ik hoop dat het korps ook optreed teggen rotte apples .ik kon ook me neven gebeld hebben die ook in de. Korps zijn of een die bij rbt korps is .fam joeman


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES