vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit SurinamePets Gajadien: "Mi wani si sortu skowtu of justitieteam e kon teki...

Pets Gajadien: “Mi wani si sortu skowtu of justitieteam e kon teki Pets”

-

Does Travel - naar Suriname

Voormalig die-hard VHP’er Jairadj ‘Pets’ Gajadien die nu bij de ABOP actief is als veldadviseur van voorzitter Ronnie Brunswijk, daagt de politie en Justitieel Interventieteam (JIT) uit om het omstreden boek van de Nederlandse ondernemer Gerard van den Bergh bij hem te komen halen.

De ABOP’er stelt onder geen enkele voorwaarde zijn exemplaar van het boek ‘Corruptie op het hoogste niveau – Zaken doen in Suriname’ af te zullen staan aan justitiële autoriteiten.

“Mi, Pets Gajadien, abi a buku. En mi wani si sortu skowtu of justitieteam e kon teki Pets”, zei de Surinaamse ondernemer in het programma Bakana Boskopu op Pipel FM.

Pets vraagt zich af sinds wanneer het strafbaar is om een boek dat hij zelf heeft gekocht te behouden. Ook vraagt hij zich af waarom het boek strafbaar is. Hij doet daarom een beroep op de overige eigenaren van het boek om ook niet bang te zijn.

“Als ex-president Bouterse zoiets had laten doen, dan a heri kondre bo bos. In welke periode leven we nu? Mi abi a buku en mi abi wan tu reserve fu seri ooktu. Mi wani si den skowtu dati san e kon na mi”, aldus Pets.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Deze Gajadien doet zich groter voor dan hij is. Pet is een ordinaire veelvraat die zich uitgeeft voor ondernemer maar geen srd te vreten heeft. Veldadviseur van Brunswijk baja … dat is nog eens een functie !
    Voor mij ben je net zo veel waard als een publieke vrouw en dan druk ik me nog netjes uit.


    Maak melding
  2. Zielig, zielig en nogmaals zielig.
    Waar moet het naar toe met ons geliefde Suriname.
    De ene nog agressiever dan de andere.
    Ik bedoel maar; deze type mensen moeten we toch niet willen om ons land te leiden.
    Maar ik zie iets heel logisch in, eerst NDP en nu ABOP.


    Maak melding
  3. Voor de goede orde Pets: Bouterse heeft toch dat geschiedenisboek van Suriname waarin hij moordenaar wordt genoemd toch verboden of ben je dat al vergeten. Surinamers zijn kort van memorie. Ik wil dat boek ook in mijn boekenkast.


    Maak melding
  4. Ga het aanschaffen als het in Suriname te koop dat is de vraag om het boek op te laten sturen naar hier, dat komt natuurlijk nooit aan.Dat is nou zo jammer van de cp@te ambtenaren .


    Maak melding
  5. pets ze komen jou ophalen omdat jij een oproerkraaier bent , niet dan domme boek van die hollander

    pets lees deze reactie eens , want hier in beschreven staat is de waarheid ;;;;;;;;;;;;;;;Kwakoe van Helena Christina 12 februari 2024 Bij 23:39
    Voor de goede orde Pets: Bouterse heeft toch dat geschiedenisboek van Suriname waarin hij moordenaar wordt genoemd toch verboden of ben je dat al vergeten. Surinamers zijn kort van memorie. Ik wil dat boek ook in mijn boekenkast.


    Maak melding
  6. Een ieder die heult met misdadigers als Bouta en Brunsi helpt mee aan de venietiging van normen waarden en respect van Suriname,wat dan funest is voor de jeugd van wie die toekomst zal moeten zijn.


    Maak melding
  7. Als een kind zijn of haar zin niet krijgt gaan ze tekeer. Als hij koni was dan zou hij zich aansluiten bij een politieke partij met reputatie. Daarom zegt het meer over hem dan de partij die hij thans powerd. Maar vergis jij je niet. ABOP heeft jou door. Kom je een ander partij tegen dan stap en draai je als kamra wintjeh je baka-see. Geen enkel overloper met agenda is het gelukt om succesvol te zijn bij een ander partij. Niet alleen ABOP ook andere partijen hebben jou (pet) scherp in het vizier. Hou je ” rustik ” mattie.


    Maak melding
  8. Pet er is ook een boek van jouw binnenkort op de markt.
    Wordt geschreven door Doekhie.

    En op de kaft een foto van Doekhie links jij en rechts je vrouw.
    Doekhie heeft vaak dit verhaal verteld dat hij je vrouw verwend heeft.
    Dit boek hoort ook in jouw boeken kast.


    Maak melding
  9. hansje oh , oh jij bent echt een paarse rat , en weet jij wij hebben al vaak aangegeven dat we die paarse ratten aanpakken met een eenvoudige pen , wij zijn niet zoals jou met jou bedorven paarse vrienden , die alleen maar geweld gebruiken , net als die afgod ddb van jou dommie , dus verdraai alles niet , die pets is zeker je holmaatje , als je een vent bent zeg dan waar jij hoefdraad en jou afgod ddb de laffe hond verstopt hebt , en lulletje jij kunt ook niet lezen hé , we hebben vaak aangegeven dat wij geen vhp zijn en ook niet van santokhi houden , we zijn rattenvangers , en de paarsen zullen het merken , eenvoudig met een doodsimpele pen en die kan alle kleuren schrijven , tan bun


    Maak melding
  10. Wat een boek niet allemaal teweeg kan brengen! Ik ga deze boek binnenkort ook lezen.
    Of de hr, v.den Bergh de waarheid schrijft weet ik niet, maar het hele ophef is door de foto
    van Chan denk ik.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  11. wan pipel 13 februari 2024 Bij 11:15
    Deze man kan zonder zijn zonnebril niet in het openbaar verschijnen. Weet iemand waarom hij zijn ogen bedekt met een zonnebril?

    Ja, ik waag een poging. Omdat hij een zwartkijker is die doelloos in het leven staat ?


    Maak melding
  12. @ wan pipel 13 februari 2024 Bij 11:15
    “Deze man kan zonder zijn zonnebril niet in het openbaar verschijnen. Weet iemand waarom hij zijn ogen bedekt met een zonnebril?”

    Misschien omdat hij wil overkomen als een ‘wannabe-gangster’ uit een goedkope bollywood-productie?


    Maak melding
  13. MI is het gewoon iets met het “portretrecht” van de afgebeelde personen op de kaft. Als de oplage wordt voorzien van een andere omslag zal er geen haan verder naar deze kopie kraaien. Meneer vdb kan zowel in Nederland als Suriname vervolgd worden voor het schenden van het portretrecht. Voo zijn mening in boekvorm kan men hem niets doen als de feiten kloppen. Als er onwaarheden en valse beschuldigingen in staan kan hij ook daarvoor vervolgd worden. Ik hoop niet voor hem dat hij speelt met zijn financiele rechten en plichten in beide landen.
    Die doorgesnoven Pets kan zich beter rustig houden en zoals het een echte Pets betaamd braaf zitten en pootjes geven of andere lachwekkende dieren trucjes.


    Maak melding
  14. en wie mag deze KAKKERLAK wel denken dat hij is
    nak ing Pets op zijn oog kast,bossing noso
    kijken of brunswijk hem komt helpen ,want Brunswijk is ook geen Superman kogelvrij
    oh no ! zulke typetjes als Pets hebben geen ballen,zij dragen de ballen van BRUNSIE
    HAHAhahahahahaaa
    plastick gangsta


    Maak melding
  15. Is het boek van Van den Bergh bij wet verboden. Niet, dan is het tegen de Grondrechten van de burgers handelen als mensen worden opgedragen het boek in te leveren of het wordt uit je huis opgehaald. Bovendien, de staatsveiligheid is absoluut niet in het geding. We leven toch niet in een wetteloos land. Laat de pres het gaan uitvechten met de heer Van den Bergh.
    Een democratisch geregeerd land moet tegen een stootje kunnen, dat heet volwassenheid.
    Dit lijkt het begin te zijn, op weg naar een autoritair geregeerd land (de oliedollars maken mensen gek, onhandelbaar).
    De oranje helden praten deze praktijken natuurlijk goed, slim Suriname is aan de macht.
    Met Bouterse waren de grondrechten vertrapt, nu lijken de grondrechten verdwenen te zijn.
    Sranan wordt verkracht, terwijl men het volk beterschap had beloofd na de regering Bouterse.
    Het gaat nu niet om Pets, iemand die de gekste dingen roept, feit is dat hij gelijk heeft als het zover moet komen dat hij een niet verboden boek moet inleveren, omdat de pres in zijn wiek geschoten is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES