donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHuurachterstand leidt tot kappartij tussen huurder en verhuurder

Huurachterstand leidt tot kappartij tussen huurder en verhuurder

-

Does Travel - naar Suriname

Een huurder en verhuurder in Suriname hebben elkaar afgelopen donderdag gekapt, na een woordenwisseling over een achterstand van de betaling van huur.

Uit het voorlopig onderzoek van de Surinaamse politie is gebleken dat de huurder een achterstand van negen maanden heeft. De verhuurder besloot de woning van de huurder aan te doen, om het geld te innen.

Eenmaal bij de woning aangekomen ontstond er een woordenwisseling tussen de verhuurder en de partner van de huurder, die op dat moment thuis bij de huurder was.

De huurder bewapende zich met een houwer en verwondde de verhuurder aan zijn rug en voorhoofd. De verhuurder wist de houwer afhandig te maken en verwondde de huurder en zijn partner met dezelfde houwer.

Betrokkenen werden onder politiebegeleiding overgebracht naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Na medisch behandeld te zijn, werden zij overgebracht naar het politiebureau alwaar ze aan een hulpofficier werden voorgeleid. In overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden de verdachten na verhoor heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Er is grote vraag naar huizen te huur, eerlijk gezegd die zijn er wel ,maar als je de huur niet kan betalen fa waka dang,a oso meki foe skropoe maar zelf daarvoor is er betaald, en dit soort mensen willen comfortabel wonen.


    Maak melding
  2. @Jantje 12 februari 2024 Bij 02:36
    Er is grote vraag naar huizen te huur, eerlijk gezegd die zijn er wel ,maar als je de huur niet kan betalen fa waka dang,a oso meki foe skropoe maar zelf daarvoor is er betaald, en dit soort mensen willen comfortabel wonen.
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Hey💩💩..pe Jantje,..zit maar vanuit jou duiven til,in den haag te kletsen,met jou uitkering KOBIESKEER.de mensen hebben het zwaar genoeg in bakkabana town,gebouwd door CHAN,..alias LICHT IN DE RAVIJN.


    Maak melding
  3. Er staan zoveel huurhuizen leeg ook in district Wanica,ze vragen zoveel huur en dat in euro’s en het staat jaren leeg, echt zwaar belachelijk.
    Ze moeten huur vragen in srd en betaalbaar voor ieder.


    Maak melding
  4. Kapperij is in suriname beroemd geworden raken die kapmessen niet op kan niet zo door blijven gaan huurachterstand kan volgens de verhuurder naar de huurcomissie gaan en alles netjes afhandelen zonder kapperij😕😕


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES