vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan en vrouw die toeristen beroofden aangehouden

Man en vrouw die toeristen beroofden aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen donderdag deze man en vrouw aangehouden, nadat zij drie toeristen in het centrum van Paramaribo zouden hebben beroofd.

De drie vakantiegangers werden in de omgeving van de Watermolenstraat onder bedreiging van een mes beroofd van hun persoonlijke bezittingen, waaronder een tas inhoudende een portemonnee met daarin SRD 900,- en € 20, twee mobiele telefoontoestellen en paspoorten.

De benadeelden deden die dag omstreeks 02.30 op het Bureau Centrum aangifte tegen de twee verdachten, van diefstal middels geweldpleging.

Na goed speurwerk werden de 35-jarige S.H. en de 36-jarige D.W. in de omgeving van de Crommelinstraat aangehouden. In hun bezit hadden zij al de gestolen spullen en twee messen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden de twee in verzekering gesteld. De politie van Bureau Centrum onderzoekt de zaak verder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. toeristen als jullie terug zijn in jullie land , ga daar dan in de media vertellen wat jullie is over komen in Suriname , en zeg erbij dat Suriname een onveilig land is en een vies land is net een vuilnisbelt en toeristen worden uitgemolken


    Maak melding
  2. Elke mens die aan mij vraag hoe het is in Su. Zeg ik altijd niet gaan het is verloren tijd en geld. Zolang vrienden en familie van rovers zelf ook niks eraan doen zal het zo door blijven gaan.


    Maak melding
  3. Dat klopt dat toeristen worden in SU uitgemolken. Het begint al op Zanderij en tijdens het boeken van een hotel enof appartementen. Het land dat niets te maken heeft met Euro wordt alles gevraagd in Euro. Ik heb gereisd zoals Azie, Europa, Amerika en zuid Amerika, Mauritius, alle deze landen zijn goedkoper dan Suriname, vriendelijker en schoner. Suriname weet toeristen die groot inkomsten kan zijn weet niet te omarmen, omdat de mensen te arrogant zijn en te onveilig is. Als ik een ticket met hotel boekt voor 4 volwassen met 5 sterren hotel incl ontbijt voor 16 dgn naar Azië en ik vlieg nog Emirates voor geen €1000, per persoon incl transfer naar hotel. Ik vlieg dit jaar Dubai, singapur en Malaysia voor 21 dgn 5 * hotel incl ontbijt en transfer voor €1435 per persoon en ook in hoog seizoen. Su wilt slapen rijk worden. Hoe kan dat Aziatisch landen hebben beter stranden, hotels, malls, de wegen zijn beter, je slaapt veilig in je hotel kamer, ik hoef niet extra te sjouwen met baddoek, beddengoed, koffie, thee, water, toilet artikelen, sloffen en badjas en kamers worden elke dag schoongemaakt en ook schone beddegoed en baddoeken. Suriname kan niet eens dit aanbieden. De 5 * hotel in Su is voor mij een 3* sterren zonder extra service. Su moet nog veel leren. En de dieven harder aanpakken geen genade zware straf geven. Geketend de straten van Su schoonvegen.


    Maak melding
  4. Er is maar één toepasselijke straf.
    10 dagen lang iedere dag 50 zweepslagen. Voor iedere dag geldt brood met water en hele dag hard werken om de dagelijkse kosten voor opsluiting terug te verdienen. Bij een volgende keer rechterhand eraf hakken.
    Einde oefening!!!!!


    Maak melding
  5. @Faya Mang 12 februari 2024 Bij 10:53
    “Er is maar één toepasselijke straf.
    10 dagen lang iedere dag 50 zweepslagen. Voor iedere dag geldt brood met water en hele dag hard werken om de dagelijkse kosten voor opsluiting terug te verdienen. Bij een volgende keer rechterhand eraf hakken. Einde oefening!!!!!”

    Faya Mang,
    Suriname is (gelukkig) geen streng-islamitisch land en de middeleeuwn zijn ruim 1000 jaar geleden. Hoe hard denkt je trouwens dat iemand zou kunnen werken na elke dag 50 zweepslagen en leven op water en brood, denk eens na…

    Nee Faya Mang, kwaad met kwaad vergelden is niet de oplossing. Anita (12 februari 2024 Bij 09:18) en dubbroe (12 februari 2024 Bij 09:31) hebben naar mijn mening de juiste oplossing; taakstraffen!
    Mensen die maatschappekijk leed veroorzaken, moet je ten dienste van de maatschappij hun fouten goed laten maken en eventuele verdiensten gaan rechtstreeks naar het slachtoffer. En als men ze een speciale ’taakstraf-uniform’ laat dragen, dan is dat in heleboel gevallen al straf genoeg.

    Tan bun


    Maak melding
  6. @ Toussaint

    Als ik dit allemaal lees dan ben je de heilige ”Samaritan zelve” !
    Wel ik ben tolerant maar dit gaat te ver, mensen werken keihard
    en als ze met vakantie zijn, dan worden ze beroofd! Nou dat is
    voor mij niet normaal, een toerist brengt leven in de brouwerij en
    geld mee. Een tevreden toerist komt terug, en neemt anderen met zich
    mee, en daardoor hebben wij meer werkgelegenheid (hotels en dag tochten)
    en binnenlandse bezoek etc etc. Ik zou ook niet naar een land gaan, waar
    ik toerist beroofd wordt! En ik ben 1000% mee eens met @ Anita, ik heb ook
    veel landen bezocht indertijd, en het was leuker dan Su! Je loopt s’avond
    vrij rond zonder beroofd te worden, en dat was een geruststelling!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES