zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen aangehouden voor frauderen met brandstof

Mannen aangehouden voor frauderen met brandstof

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen donderdag de 34-jarige Ashwien R., Awinash P. (34) en Ravish H. (26) aangehouden wegens oplichting en verduistering.

Deze drie mannen en een voortvluchtig vrouw Ruth J. worden ervan verdacht in de periode van 7 tot 27 september 2023 brandstof ter waarde van 33.700 Surinaamse dollars te hebben verduisterd bij een pompstation.

De verdachten maakten valse bonnen op waarop minder afgenomen liters waren genoteerd. De retailer werd door de leverancier gewezen op onregelmatigheden die werden geconstateerd. Naar aanleiding hiervan stelde aangever een onderzoek in.

Via het kassasysteem kwam hij tot ontdekking wat de werkelijke liters waren en vergeleek die met de hoeveelheid die op de bonnen stond vermeld.

Daarnaast heeft hij op de camerabeelden kunnen vaststellen dat de voortvluchtige ex-medewerker Ruth J. tijdens het tanken voor de verdachten niet naar de display van de pomp keek, maar gewoon de bonnen vooraf invulde.

De politie van Latour hield de drie mannen aan. Nadat ze het verschuldigd bedrag terug hadden betaald mochten de verdachten naar huis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES